Фермата сезон 5 тема 7

• 40 615
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 690
Цитат
Напомняте , че Красимира не е омъжена ... Става въпрос, че не е подписала брак , а само е родила дете на мъж , който я издържа...Наистина ли вярвате, че липсата на подпис оправдава идиотското държание?

Аз например не одобрявам начина, по който се раздели с мъжа, с когото е живяла досега, но мисля, че брак не се сключва точно защото едната или двете страни имат резерви по отношение трайността на връзката и не са готови да се обвържат законно. Разводът отнема време и разходи. А така - решаваш, че не искаш да живееш повече с даден човек и на другия ден може да се разделите и да започнеш нов живот. Казвам го от лични наблюдения върху живота на близък.

# 691
  • ново
Дружно оплюхме Поли, ама Сиса я галим с перце, сигурно защото няма дете, което да я гледа. Интересно какво мислят близките ѝ. Паулина поне не криеше каква е. Силвия се показа точно като отрепка, Сами не е по-различен. Можеше да изчакат да излязат и да се търкалят навън, но Силвия се сети, че Сами навън няма и да се сеща вече за нея, и побърза да изконсумира сусамито, докато ѝ е в кърпа вързан.
Митко според мен се чудеше как да налее акъл на Бети и вместо да я посъветва да не се излага, предаде собствените си мисли като клюка, защото така му е по-удобно.
Вили няма шанс да я харесам, но 51 % бих подкрепила нея.

# 692
Аз съм на мнението на Митко2, мерзавско е да целуваш задници и да се мазниш с цел изгода. Бети какво спечели като си стъпка достойнството, Вили се изгаври с нея на номинациите като я накара да си мисли, че тя е избраната.
Най-лошото е, че Бети си мисли, че няма нищо лошо да си гъзолизец.Сиси, не мисля, че е нормално да правиш секс, когато има 8 човека в стаята. Трябва да си пълно перде да го направиш.
Веселка има един номер в живота и това да се прави на жертва и да търси съчувствие. Ама със съжаление и сълзи не можеш да вървиш напред.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 09:10 от bonbonka6

# 693
  • ново
Ами той ѝ такъв манталитета на Веселка. Едни просят стотинки, тя проси съчувствие. От корените си не можеш да избягаш. Снощи каза, че всички ще я видят в друга светлина, дано това значи край на сълзи и сополи.

# 694
Добре де, ратаите ги няма, това са 3 свободни легла, защо спят в 1 стая сто човека? Те още малко и щяха с Веселка тройка да направят. И представете си колко е гадно, лягаш изморен да спиш и някой до теб постоянно шушка и говори, супер е дразнещо, за секс да не говорим. На мен ще ми е неудобно да дъм в ролята на слушател/наблюдател. За ситуацията с Бети и Силвия, смятам, че си беше точно мазнене.

# 695
Аз на тази забава 2 дни ѝ казвам подмазване и лицемерие. Въпрос на гледна точка.
Абсолютно, особено,че Сиса до скоро се репчеше на Вила и искаше да я праща Дана на дуел и да отпадат....

Не са ми злобеели Маргото и Красимира , Митко и той с точна преценка, а си коментираха,че е смешно. Митко айти като първа клюкарка каза ,че жените говорят, после като невинен каза,че не бил казвал кой говори... Много ясно кои ще са. Той вкара интригата. Бетито и Сиса бяха смешни как се оправдават пак и да, може и да са се забавлявали с Вила,но си беше и натягане, да не се лъжем!

Изтървах секса,но и по-добре,много ми паднаха в очите и двамата , а Сиса вчера каза на Бети ,че секс във фермата-не..... Какво ли пише сега приятелката на Сусамито...

Тари, от кога точно са приятелки Сиса, Вила и Бети? Писала си отдавна.... Та, кога, защото аз друго помня
https://www.facebook.com/mila.savova

# 696
  • ново
20052018, може би защото е студено и в тази стая палят камината.

# 697
  • София
Хванах малко вчера, за какво мазнене на Бети става дума - за предната вечер с Вили и Сиса ли?
Секс даваха ли Bowtie

# 698
Добре де, ратаите ги няма, това са 3 свободни легла, защо спят в 1 стая сто човека? Те още малко и щяха с Веселка тройка да направят. И представете си колко е гадно, лягаш изморен да спиш и някой до теб постоянно шушка и говори, супер е дразнещо, за секс да не говорим. На мен ще ми е неудобно да дъм в ролята на слушател/наблюдател. За ситуацията с Бети и Силвия, смятам, че си беше точно мазнене.
Ами може би защото всеки си има легло и не иска да ляга в чуждото. А и не разбрах Сами и Силвия да са обявили предварително, че ще правят секс и да помолят другите да спят в друга стая. Сравнението на Красимира за ситуацията със студентско общежитие си беше точно. Мисля, че тя си промени мнението за Силвия след последните й изцепки.

# 699
Значи, била съм в ситуация да съм слушател на такива неща. Гадно е .
Аз лично осъждам постъпката на Силвия и СуСами. Не обичам такива работи. Там нещата си бяха само за едното...нали. не мисля, че имат бъдеще ама ГРАМ!
Сега в Несебър всички мъже ще тръгнат на маникюр при Сисона Wink аз мислех, че е фризьорка..

# 700
  • София
Сами е типичен представител на повърхностните, сладникави, нацепени мъже, които се вдъхновяват предимно от първичните си страсти.
Аз направо се чудя и на гаджето му-такива пламенни обяснения в любов пуска в публичното пространство към мъж, когото нарича "мой", а той всъщност отвсякъде си е "общ".
Сега се секси със Силвия, но пробва ситуацията и с Бети и всъщност-щеше да участва с всяка друга, която е навита и където и да е.
Егати и модерните отворени връзки, дето ние не ги разбираме...

# 701
Нямам предвид да гонят другите, а те да си свършат работата без наблюдатели, после може да си спят при другите. Абе отишли на лагер все едно половината там.

# 702
Момичета, вчера Красимира май каза, че нейния й изневерявал или нещо не съм разбрала?
Докато гледам Фермата дондуркам бебка и говоря с каката, а също и намалям ТВ, то много глупости, много секс, превключвам да не гледа и от тук от там каквото хвана, та извинете ме за въпроса Grinning

# 703
И аз не чух добре от бебето, ама обясняваше, че някакви жени му вдигали телефона и не знаела къде ходи той по нощите. Аз го разбрах като, че е изневерявал.

# 704
Аз разбрах, че Красимира имала съмнения, че нейният й е изневерявал. Не знам как всички изведнъж решават да разговарят по един и същи въпрос. Работят на различни места все пак. Мисля, че от продукцията им задават тема за обсъждане.

Общи условия

Активация на акаунт