Фермата сезон 5 тема 7

• 40 640
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 675
  • Вестерос
Въобще не ми дреме за гласа зад кадър. Аз имам очи и уши и мога да гледам с разбиране.

Краса не е омъжена.

Сиса и Вила от кога отдавна са приятелки, че ти за трите писа, а пропусна да уточниш. Два дена сближаване на Сиса и Бети не мога да ги приема за "отдавна".

Дано "копелето" да си ходи, повече ме дразни и опротивя. 🙄

Винаги истината се приема за злоба, завист, ревност 🤔

# 676
Въобще не ми дреме за гласа зад кадър. Аз имам очи и уши и мога да гледам с разбиране.

Краса не е омъжена.

Сиса и Вила от кога отдавна са приятелки, че ти за трите писа, а пропусна да уточниш. Два дена сближаване на Сиса и Бети не мога да ги приема за "отдавна".

Дано "копелето" да си ходи, повече ме дразни и опротивя.
Омъжена или не, има човек, който нарича "мъж" и има дете от същия такъв. За всеки случай не й е съсед просто 😉

# 677
  • София
Дали ще е злоба или истина зависи от начина, по който е казано. Марги не спря от 10 дни да говори лоши неща за Силвия. Можеш да каже по 1-2 неща, но крещене и ппстоянно говорене пред всички и наговаряне, за мен е в повече.

Не смятам, че всички трябва да се харесват, но и няма нужда да следиш всяка стъпка на тези, които не харесваш.

На мен също Силвия не ми харесва, но смятам, че Марги прекалява и я напада без Силвия да ѝ отвръща.

# 678
Напомняте , че Красимира не е омъжена ... Става въпрос, че не е подписала брак , а само е родила дете на мъж , който я издържа...Наистина ли вярвате, че липсата на подпис оправдава идиотското държание?

# 679
  • София

Фермата епизод 59        14.11.2019

# 680
Специален поздрав за Силвето,  послучай  избиране то и за втори дуелист....  Purple Heart
https://www.youtube.com/watch?v=hRkeyVSgAPs&list=RDhRkeyVSgA … amp;start_radio=1

# 681
  • София
А Сами очаквах да има поне малко чувства към Силвия. Нямам предвид да е влюбен, но никаква подкрепа не видях към нея. Малко грубо ми се видя. И когато я обиждаха и когато имаше нужда от подрепа, не видях дори чисто човешки  симпатии у него, видя ми се точно, че я е употребил.
Спа с нея и вече му се пречка, да си ходи.

# 682
  • London
Това жените са.... Красимира и Силвия уж бяха първи дружки са изведнъж Красимира я чувам да се чуди кой да подкрепи? И говорим за Вили? Аз съм категорично за Вили, но ме изумяват такива разсъждения....

Не ми е нормално и в стая с още 3-4 човека да правиш секс....+ камерите.  Нагло е и за мен и двамата са много прости люде.

Маргарита ми е неприятна, смисъл лъха много злоба от нея. Очевидно е, че и нея я сърби....

Красимира много грозно се отнесе с Веселка. В случая ми стана тъпо за Веселка.

Това с Вили, че харесвала жени може и мит да се окаже..... какъв език пусна на Красимир хихи…..Smiley Са да не се окаже, че беше най-разстроена, че той прескочи оградата щото го е харесала? Само това остава...

# 683
  • Sunshine state
Не ми хареса как Митко ИТ снесе на Бети какво били приказвали относно подмазването. За Силвия съм, понеже Велислава не ми е приятна. Веселка е много зле.. 🙄

# 684
Изключително неприятен ми беше епизода, най-вече заради Маргарита, Красимира и Митко2, много злобни, иронични и т.н. Не мисля че е нужно, каквито и да са Силвия и Бети, не съм чула те да ги обсъждат и да злословят кой какъв е, много грозно ми стана.
За Силвия съм, макар да съм почти сигурна, че няма шанс...

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 07:36 от H0uSse_Baby

# 685
  • Вестерос
Напомняте , че Красимира не е омъжена ... Става въпрос, че не е подписала брак , а само е родила дете на мъж , който я издържа...Наистина ли вярвате, че липсата на подпис оправдава идиотското държание?
И къде съм писала това? Хайде да спрем да си допълваме коментарите и преиначаваме казаното.

Няколко пъти се написа ,че била омъжена жена, реших да припомня ,че не е. Да обвързана е била,но не и омъжена. Само това, толкова ,без разсъждения от моя страна повече по въпроса. 😑

# 686
За мен, когато имаш дете с мъж и живееш с него си си омъжена. Това, че няма подпис, не значи, че може да си развява гъза. Съответно, това, че има подпис не застрахова никого от изневери. По-фрапиращо ли щеше да е, ако беше подписала с мъжа си? Не мисля, все си е грозна постъпката и. Разбирам да са гаджета от  1 година, ама те са заедно и живеят заедно с дете вече 10 години.. Това, ако не е брак в моралния смисъл на думата...

# 687
Сигурно само аз съм за Велислава. Писах си мнението за нея,  нея ще подкрепям .  Силвия заора дъното, а и не само тя.

# 688
И аз съм за Велислава. Не знам как не им е неудобно да се натискат пред всички..😑

# 689
  • София
Красимира много полетя в облаците... Предаде хора, приятелство, грозна картинка.
Смята, че вече е богопомазана, щом Митко и обръща специално внимание.
Каквито и да са Веселка и Силвия, не може да ги иронизираш демонстративно, да тъпчеш с усмивка доверието им..

Направо се чудя Митко ИТ как ръководи успешен бизнес с това дребнаво поведение. Грешна стъпка и от негова страна с клюките към Бети.

Общи условия

Активация на акаунт