Фермата сезон 5 тема 7

• 40 624
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 660
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Още преди 2 месеца казах за Маргарита,че е едно страшно злобно същество,също и агресор.Мачка по-слабите,унижава ги,като в същото време изтъква себе си колко е над тях.
Обаче е силна и като нищо ще стигне финал.

Аз пак не разбрах,защо майка и щерка се пазиха 2 седмици от дуели,а сега се самопредложиха? С какво тези 2 седмици им оправиха положението,наистина не разбирам идеята. newsm78

# 661
  • София
Красимира много си е повярвала явно... Как иронизира Веселка и и обръща гръб. Стана ми жал за селянчето, наивна е, добродушна, ревнува по детски и истински вярва в приятелството. След този епизод на мен ми стана малко по-симпатична, за разлика от Маргарита и Красимира.

# 662
Ха ха, Tary,  сега скандализира половината форум Yum/любима песен/. Отивам за едно малко...

# 663
  • ново
Вили искаше да си провери уменията и силите преди финала. Аз поне така я разбрах.

# 664
  • София
Аз съм много объркана от последните епизоди.

Бети има черти, които много ми харесват като това, че не се притеснява да си изясни нещата очи в очи и да поиска обяснение от отсрещния, ако се чувства засегната. В същото време това, което ни излъчиха си беше живо подмокряне на гащите от нейна страна и наистина беше подмазване на Велислава, което в крайна сметка я отведе до желаната цел - не е на дуел. На моменти ми е много шумна, на моменти - забавна. Изобщо раздвоена съм в мнението си за нея.

Митко IT подцени продукцията като каза на Бети какво говорят за нея и после трябваше да се оправдава какво казал, пък че не казал имена и стана... Някак ми олекна малко той в тая сценка.

Силвето и Сами - не искам да съдя никого, всеки си има глава на раменете, имат 18 г., могат да преценят как да се държат.  По-скоро и в двамата има по нещо, което от самото начало ме спира да ги харесам докрай и да кажа, че са ми фаворити. Още не мога да определя какво точно, а като гледам за Сисето нямам много време да го измисля.

Маргарита НЕ я харесвам. Грубовата ми е, злобна и всезнайка. А всъщност е изключително посредствена. Факт е обаче, че е много силна физически и може да е конкуренция на Велислава и Красимира на арената. И много ми харесва в лице като отслабна, има хубави черти, само да промени малко веждите.

Веселка е за психолог. И го пиша с най-добри чувства. Това момиче има крещяща нужда да повярва в себе си, така ще даде и пример на децата си и ще отгледа уверени хора.

Красимира продължавам да я харесвам, въпреки негативните черти, които виждам. Днес не ми хареса как рязко отговори на Веселка в края на епизода, макар да беше права. Липсва й тактичност на моменти.

На дуела ми е все тая коя ще си ходи и коя ще остане, макар че то на всички ни е ясно вече.

# 665
  • София
Сами как се примъкна до Маргарита, как се беше нахилил, докато Маргарита злобееше.....
Тя пък как се окрили, как заразказва за някаква китка - накъде сочела.... докато китката на Сами висеше на нейното рамо. Ех, ревнивке дребнава. Simple Smile

# 666
Не мога да повярвам, че ще го напиша, но съм за Велислава на дуела. Толкова ми е противничка малката, смятайте колко ми е противна вече Силвия, щом не мога да се насиля да я подкрепя.. Много ми олекна с цялата история със Сами, не че преди съм имала някакво мнение за нея. И Сами вече почна да ме дразни покрай тази забежка. До края още колко пъти ще ми се промени мнението за всички, не знам..

# 667
deivi с кого ще прекараш вечерта? С Джак, Джони или генерал Грант? Stuck Out Tongue Winking Eye
Съжалявам, че не даваха стрийптиза на Красимир. Умират си да дават мърдащи чаршафи, а ни лишиха от възможността да преценим Краси добър ли е бил в професията.
Сами веднага го гушнаха и то не кой да е , а Марга. В нейния стил ще кажа, че започна много от рано подмазване на бъдещия фермер, сигурна е, че ще е той, защото се присмя на Сиса:"Явно толкова са и силите".

# 668
  • при късмета
Маргарита помисли, че пак е прилапала Сами и съвсем изпростя. Не ревнувала, да бе да. Както критикува свободната Силвия, прави същото. А нейните деца са достатъчно големи да осмислят. И действията на майка си и коментари тук и там. Добре, че децата с които работи не могат. Но пък имат родители
А Сами стана като цветарка

# 669
  • Вестерос
Аз на тази забава 2 дни ѝ казвам подмазване и лицемерие. Въпрос на гледна точка.
Абсолютно, особено,че Сиса до скоро се репчеше на Вила и искаше да я праща Дана на дуел и да отпадат....

Не са ми злобеели Маргото и Красимира , Митко и той с точна преценка, а си коментираха,че е смешно. Митко айти като първа клюкарка каза ,че жените говорят, после като невинен каза,че не бил казвал кой говори... Много ясно кои ще са. Той вкара интригата. Бетито и Сиса бяха смешни как се оправдават пак и да, може и да са се забавлявали с Вила,но си беше и натягане, да не се лъжем!

Изтървах секса,но и по-добре,много ми паднаха в очите и двамата , а Сиса вчера каза на Бети ,че секс във фермата-не..... Какво ли пише сега приятелката на Сусамито...

Тари, от кога точно са приятелки Сиса, Вила и Бети? Писала си отдавна.... Та, кога, защото аз друго помня

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 23:47 от Tiffany А

# 670
Най-смешно ми стана, когато Красимира тръгнала да се смее на Силвия и Сами, а те извън камерите кой знае какво са правили с тоя смешко Димитър... Ама като им го каза Вили я изкараха най-черната... Омъжена жена отишла там да си развява гащите и после "крадеца вика, дръжте крадеца"!!! И след като им изкараха кирливите ризи на показ и айде с режисираното й писмо 🤮

# 671
  • ВАРНА
Аз пък гледам с децата и понеже упражнявам някакъв родителски контрол , на разговора с червената точка между Бети,Силвия и Вили превключвах канала. Сега изтървах и одисеята със скърцането ... Сега последно ситуацията аналогична на онази в обора ли е или не ... То вече не остана и едно предаване, което да не се налага да се цензурира ...

И аз се припознах в алкохолно-музикалния поздрав  Hands Metal

# 672
Аз си чудя вече какво и дали да пиша. Простотията ме отвращава.
Маргарита е всичко онова, което не желая около мен. Абсолютното дъно. Човек, който си трае и излиза от засада, когато усети накъде духа вятърът, е мерзавец. Дребна, злобна и агресивна душица е тя. Не знам как не се дави в собствената си жлъч!
Красимира паразитира успешно, сегиз тогиз сменя приемника, според собствените си,  крайно егоистични нужди.  Сиса и Веселка го изпитаха на гърба си.
Митко 2 - човекът с две лица. Така, както е мил и нежен с Красимира сега, така тя ще усети и другата му страна, когато все някога изпадне в немилост. Подобни крайни и променливи в реакциите си хора са изискващи и натоварващи. Истинско увеселително влакче.  Мерси, не си падам!

# 673
Tiffany А още от събирането на бедни и богати, Вили тръгна след Бети , когато определяха "кой искате да победи" Дана посочи Бети с похвала за уменията и в кухнята...не са го давали, но те са правили нещо заедно. От Краса и малкото Мите на първи план нищо не може да се види, но живота там си тече, последните епизоди Бети  откри, че със Силвия са еднакво луди, посипаха се обещания да се виждат вън... това съм усетила. Щом приемате, че смешните разговори са били подмазване, добре, ваше право е. Гласът зад кадър си преследва целите на продукцията, на нас ни дават 2-3 откъса и сипят внушения. Не съм длъжна да им вярвам.

# 674
  • София
И аз мисля, че трите си станаха близки още от преди това. От 2-3 седмици Краси и Марги са близки и оттогава Краси не си е близка Силвия.
Беше неприятен епизод, много злоба. Безпричинна.

Общи условия

Активация на акаунт