Фермата сезон 5 тема 7

• 40 683
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 780
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как  няма да го търпи приятелката на Самито, като той е спонсор на спорта й .
Непонятно и за мен как може да нямат грам себеуважение някой жени 🤦🏻♀

# 781
Flowers Hibiscus
Предлагам да не обсъждаме хора, които не съществуват-   роднини и познати на участниците във фермата. Не че не можем, ами все пак излишно натоварване е да четем негативи.  То е ясно вече на всеки кой какви ценности носи със себе си, независимо колко свят е изръшкал, колко се е образовал и колко забогатял.
Стари фермери може , но някакси и те вече са  достатъчно коментирани .

# 782

Ако Милин не се беше държал така с Бети и от продукцията не го махнаха и върнаха Митко...дали щеше да полети Краси ?!?

Всичко е побутнато!
И затова не изглежда искрено.

# 783
  • Sunshine state
Сами и приятелката му имат отворена връзка най-вероятно, не е нещо нечувано.

# 784
Niya май си права. Поведението и не е на мъжемелачка, а на отчаяно търсеща връзка. Тъжно.

# 785
Tary  ,
Ще стане, но не по нашите географски ширини, при нашите тъмни, балкански субекти за мъже. Жената е за "обръщане" и това е. Инструмент за галене на егото.  Обратен вариант е недопустим за обществото, изградено от фасадни моралисти.
И Силвия, и Сами са напълно наясно с ролята си в креватната бурлеска. Мен друго ме дразни - отношението  на Сами към Силвия извън леглото или по-точно липсата на такова. Трябваше да се въздържи и да не се хили като слабоумен,  когато Марга сипеше жупел, почти седнала в скута му. Или смята, че тялото на Сиса не върви в комплект с чувствата? Не говоря за любов, а за подкрепа.
Сами е издигнал егоцентризма на нови висини.  Евала!  Освен за едно бързо, за друго не става.

# 786
Тари ,ти отваряш една  голяма  тема за  българския  косерватизъм  където в дадената ситуация , обществото приема жената  като  к...ва , а мъжа герой.
Фокуса на  нашите коментари беше ,не да обвиняваме конкретно Сиси ,а по- скоро коментирахме ,че това което направиха , е чисто физически нагон и те не  можаха да се  въздържат и го направиха публично достояние. Търсихме вината и в двамата .Някой дами правилно отбелязха  , че   негативизма към Сиси,  ще се  стовари  върху нея именно заради  този консерватизъм в обществото и тя  ,ще  търпи последствията  от това което направи.

# 787
  • София
Сами и приятелката му имат отворена връзка най-вероятно, не е нещо нечувано.
Да, те си го казват, че са в отворена връзка, но хората имат различни представи за такава връзка. За мен отворена връзка е да правиш секс и с други, но в случая Сами се държи сякаш няма връзка. Не ми изглежда сериозен към момичето като нямам предвид това, че е правил секс със Силвия, а цялостно как се държи.

А аз не обвинявам Силвия, че е правила секс, свободна жена е, Сами явно също, по-скоро проблемът е, че изглежда отчаяна и с тази тактика ще й е трудно да намери сериозен мъж, какъвто тя иска. Тя в отворена връзка не мисля, че би стояла. Дори и да не беше спала с него, тя вече е оставила това впечатление у хората и най-вероятно го оставя и навън.

# 788
Чета и не мога да повярвам колко отчаяни хора има по света и се примиряват с отворена връзка, за да търпят такъв цитирам -"егоцентризъм на нови висини"  на мъжа си/приятеля си...

Това се нарича жиголо.... бе момичета.
 Не му приписвайте сложни думи,   живота е просто нещо.

# 789
Силвия няма гадже навън - ще си клати квото си иска. Тия като не искат да им хъркат и да им скърцат да не са идвали във Фермата.

# 790
Разбирам я аз девойката на Сами с пиърсинга, че иска да е само неин, затова и навсякъде афишира думата "мой".
Обаче реалността прави всичко това бая комично и направо и се възхищавам на силата на духа, че запазва самообладание след всичките секс изцепки на любимия и....
Това не е силата на духа, а е силата на безсилието. Зависима, слаба и несигурна, че някой друг по-свестен ще я "вземе", ако загуби сегашния, принудена да го търпи в уж отворена връзка. Жените нали уж сме повече от мъжете...
Сами няма шанс за гласове от публиката според мен.

# 791
  • Sunshine state
Мен пък изобщо не ме притеснява какво правели Сами и Силвия, в край на сметка има хора с различни виждания относно връзките от нас и след като приятелката на Сами е ок с това, не виждам нищо лошо. Голямо заклеймяване падна. Моралист до моралиста.

# 792
  • София
Моите скромни наблюдения са,че отворените връзки са такива по-скоро за единия участник в тях,в повечето случаи-мъжът.

# 793
Хората по цял свят се разделят и развеждат заради изневери, а българите били консервативни. Тези отворени, разкрепостени връзки, които някои хора афишират, са чисто и просто нещо мимолентно, несериозно, игричка, флирт, базиран на липсата на любов.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 17:29 от *Siya*

# 794
  • Sunshine state
Като гледам девойката на Сами е доста разкрепостена и не ми прилича на някоя ревнивка.

Общи условия

Активация на акаунт