Фермата сезон 5 тема 7

• 40 665
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 765
Паламуди има много в морето... Важно да прибират парата на народа-де с билетчета,   с СМС, де с тото  ..... 
Пък рекламите по 30 минути да ги направят, та дано се нахранят "бедните" медии. 
Отсвирих рекламите, всичко на запис и през рекламите на тъгъдък по 60минпрескок.  Точно 10 секунди ми трябват да се прескочат.

# 766
  • София
Хората почнаха да повтарят дуели и да потретват ратайства,само нашето Веси е недосегаемо.Бях се спекла заради Бети Simple Smile и дори не чух имаше ли аргумент за това,че не я предизвиква?
Чак сега си обясних тази омраза на Митко2 към Бети.Ама как не искаше да е фермерка,как щеше да бойкотира,пък после сяда на нейната страна.Вчера пък като една цветарка ходи и разяснява кой как се мазнел,като че за ратайски грип сефте чува.Та той нали излиза от фермата и е имал време да хване първи впечатления-масов хейт към Бети и обожание към Веселка.То не че към днешна дата нещо се е променило.И ето го моралният стожер-подарява коне,плаща психолози и изпитва ненавист към Бети.Само че тя е реагирала по този начин на два пъти-с Красимира и сега.Преценя си силите и знае,че няма да я бъде в тези дуели.В случая с Вили си има приказка с нея,те я гледаха като някакво божество,подкрепиха я на дуела с Пау,докато с Красимира мина с един-два валидола и изобщо нямаше намерение да се "мазни".

# 767
Esmee, да, така е...Затова е и толкова напреднала темата. Определено за всеки има материал за обсъждане според разбиранията му. Sunglasses

# 768
  • София
Какъв е тоя панически страх от Вили.. не знам.

Възприемат я като непобедимата.

Мисля си, че всеки от участниците тайно или не чак толкова тайно, я възприема за част от отсрещния бряг.

# 769
  • София
.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 15:42 от Vivi

# 770
  • София
И да не забравим,че Митко2 вероломно си вкара цяло легло в тяхната стая,пък после-ама как може,и така недодялано го плясна на закуска.Като че неговата почивка е с приоритет,не че по цял ден не дреме пак.

# 771
  • София
Ех, няма го Иво, за да спечели...
Той нямаше да се замеси в любовна сага и по цял ден щеше да кове пирони човекът.
Гаранция, че и оранжерията нямаше да се срути, ако той се беше намесил в проекта.
Като говорим за качествата, които трябва да притежава финалистът, Ивайло си е Фермерът на сезона. Simple Smile

# 772
И да не забравим,че Митко2 вероломно си вкара цяло легло в тяхната стая,пък после-ама как може,и така недодялано го плясна на закуска.Като че неговата почивка е с приоритет,не че по цял ден не дреме пак.
Може да го е яд, че Краса не му пуска пред камерите или поне не са го давали 😄

# 773
  • София
Тя такова дърво ми изглежда,че може и да са го правили и пред камери вече Simple Smile

# 774
Започнах да харесвам Бети, не мога да го отрека, но ужасно ме дразни като параноясва преди всеки избор на дуелист. Още когато Красимира можеше да я избере, тя не млъкна да нарежа как я напрягала, в резултат Краси я съжали и избра Криси. Сега същото суетене, овъртане, четкане. Ми не е достойно. Исках Веселка да е на дуел, дано скоро е

# 775
Предлагам нов и смел поглед към случката Сами/ Силвия. Stuck Out Tongue Winking Eye
Каквото и да е ставало, след като малкия Митко "изригна" на масата и го направи достояние на всички , ми направи впечатление, че Красимир и АТ-то бяха наобиколили Сами , помайтапиха се и го потупаха одобрително. Красимира, Маргото и Веселка подхвърляха злобни коментарчета, дори пред Сиса. Във форума също не и простихте. Аз самата съм я определяла, че се държи като улична котка, увърта се и който я погали - става негова. Момичето е глуповато в сърдечните отношения и добро, не е правила скандал, не е съскала след някой като Марга.
И се запитах докога за мъжете ще е гордост, че са "обърнали" някоя, а ние жените ще отричаме и ще крием. Не е ли това дискриминация към жените ? Кога ще стане възможно след нощ като показаната вчера, жената да каже : "Тоя съм го "обръщала" .  Израза "обърнал" се ползва от колегите -мъже, забравих как точно Красимир попита Сиса - Удари ли се... нещо такова беше.
Така, че защо не приемем, че Силвия окачи на колана си скалпа на Сами и толкова. Mask
Знам, че морално ще ме нападнете, че промискуитетът е запазен за мъжете , но не допускате ли, че  някога ще се случи?

# 776
  • София
Направи ми впечатление приятелката на Сами в постовете си не пропудкаше да каже "моя"....ехх мила Мила, на колко ли още е моя.
Ако Милин не се беше държал така с Бети и от продукцията не го махнаха и върнаха Митко...дали щеше да полети Краси ?!?

# 777
  • София
Тари, защото Силвия не се държи така, че да има такова отношение след това. А и защото от нейна страна не е само секс, тя би искала връзка със Сами, но си дава сметка, че няма да се получи отвън. Той обаче предложили й да опитат, тя ще скочи веднага. Не са им равностойни взаимоотношенията и затова няма как това да се случи.
Ето Поли примерно ясно си казваше, че и си искаше дори секс и вътре хората не я укориха. Навън, частично, да, но ако не беше влязла със заявка за детето и то ще гледа, то укорите щяха да са по-малко.

# 778
Предлагам =====
Знам, че морално ще ме нападнете, че промискуитетът е запазен за мъжете , но не допускате ли, че  някога ще се случи?

Аз съм традиционалист и ...  Докато силата е в ръцете на мъжките гени.
Най-добре е да не бъркаме ситуацията с боя.   Simple Smile

# 779
  • София
Разбирам я аз девойката на Сами с пиърсинга, че иска да е само неин, затова и навсякъде афишира думата "мой".
Обаче реалността прави всичко това бая комично и направо и се възхищавам на силата на духа, че запазва самообладание след всичките секс изцепки на любимия и.
Аз това не го мога, но явно някои жени могат да преглътнат изневярата като аспиринче.

Общи условия

Активация на акаунт