Когато Вили избираше втора дуелистка и й казаха, че били й се подмазвали, тя отвърна с усмивка: "стига бе хора". Тъй че щом и тя го смята за забавно, а не за подмазване, то всичко си е Ок. Беше си лигавене и занасяне.
Ако вие сте на мястото на Митко ИТ няма ли да кажете на Бети какво се говори? Аз бих, щом ми е най-близкия човек във фермата, естествено, че ще го кажа. Не е Ок, ако си замълчи. И да, ако беше казал, този и онзи казаха това и онова, щеше да е клюка (въпреки, че аз бих го казала точно така, и 5 пари няма да дам дали е клюка или не), но той го каза общо, че се говорят такива неща, просто за да е подготвена тя и да си знае.
А на момента когато се говореха нещата нямаше как да се обади, понеже Митко 2 и Маргарита бяха в стихията си, особено първия с лигости, повдигане на блуза и т.н. Няма как в такъв момент да се изкаже и да го чуят .
Смеха на Митко 2 е толкова преекспониран, че е по-дразнещ от този на жените. После при случката с невестулката също.
Сами и Силва цяла седмица бяха във фермерката стая сами, ама изчакаха да отидат с още трима човека в стая, та да скърцат, да хихикат и да си го навират. Ми не, не го разбирам. Абсолютно ненужно беше.