Фермата сезон 5 тема 7

• 40 599
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 885
Довечера съм за Вилислава,Силвия се мисли за голяма работа на арената,но се видя каква гола вода е на дуела с Марияна.Отделно тези лъжи за контузиите,които минаха магически след спечелването на фермерството и,което сигурно беше най злето в историята на сезона не ми харесаха.Сексът пред хора пък въобще няма да го коментирам,консерва съм,никакви такива изчанчени новости и отворени връзки не са за мен и не ги разбирам.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:14 от лещичка

# 886
  • Разпиляна във въображението
Не знам за коя ще стискам палци довечера, но Силвия каза верни неща на Веселка. Дано малката си вземе поука.

# 887
Силния не показа особени умения на предния дуел. При  заявка, че е гледала, тренирала, разучавала- ми доста посредствено се представи. Мисля, че й е време да си ходи.
За Велислава  съм,  кефи ме, надявам се да опуха Силвето с 10: 0😆

# 888
  • Варна
Нямам фаворит, обаче, според мен ще бие Вили.

# 889
  • Sunshine state
И аз смятам, че ще победи Велислава, макар да стискам палци на Силвия.

# 890
Промото.
https://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-vecher-duel-do-predela-na-silite.html
Скрит текст:
Има кадри от първите битки само,а Силвия пада доста сериозна май на висящата люлка,която е третата реално.Харесва ми петата дано я изграят,не съм я виждала мисля до сега с пъзела.

# 891
И аз съм за Велислава.
А вчера Бети ме разочарова. Намери Веселка да обработва срещу Красимира. Хич не й прилича. Силвия проведе с Веселка съвсем различен разговор. Странно, едната е определяна като ерудирана,фина, възпитана; другата е отврат, тъпа, заорала дъното. Но втората, при все, че отива на дуел, говори приятелски и добронамерено с Веска. Бети я  обработваше лекичко и се правеше на загрижена, а беше просто отмъстителна. Имах по-добро мнение за Бети.( И тя наистина се мазнеше на Вили).

# 892
Не знам кой е определил Бетката за фина, ама тя е много далеч от това определение.  Като слон в стъкларски  магазин ми е на мен. Обидчива, неуравновесена, не може изобщо да си владее емоциите. А такъв тип хора най - много се обиждат, когато  им  кажат истината директно. Мазнеха се на Велислава и още как. Това, че тя го прие  на майтап е друга тема.

# 893
Аз пък мисля, че Велислава много добре виждаше и усещаш че яко и се мазнят и искрено се забавляваш. И накрая им показа че номерата им не минават.

# 894
И ти си права, Джоли😊, много ще е яко, ако и двете ги елиминира тя😆

# 895
  • София
Георги Кехайов извади спойлер за финалистите.

СПОЙЛЕР!!!

Скрит текст:
Веселка,Красимира,Станислав и Сами.

# 896
Финалистите според спойлера са трагедия. 😖 Ако е вярно, нямам фаворит, но се надявам да отпаднат по-напред 2ри и 4ти.

# 897
Avicom 🤗
Скрит текст:
Жалко че липсва Красимир,ясно е за кой ще е фермерския вот, надявам се  Станислав да спечели. Красимира е видяна началото на октомври,доста преди финала,така че се надявам да е объркал и сложил една буква в повече 😁

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 21:44 от лещичка

# 898
Георги Кехайов извади спойлер за финалистите.

СПОЙЛЕР!!!

Скрит текст:
Веселка,Красимира,Станислав и Сами.
Кой е Георги Кехайов

# 899
Ох, дано не.

Между другото аз харесвам Митко Калайджиев. Може би защото и на мен ми е трудно да спестявам истината на хората и понякога съм твърде директна. Та по тази линия намирам част от моя характер в него.
Много забавен образ ми е, но не мисля, че има физическите възможности на другите останали в шоуто мъже и на следващия дуел с негово участие е "чао".
Другия от мъжете, който харесвам е Красимир. Ако ме питате защо - не мога да ви дам конкретен отговор. Просто ей така.. Искам да го видя на финала.
Красимира ми е двете крайности - ту я харесвам, ту не. Понякога държанието ѝ ми идва твърде агресивно и пренебрежително, понякога ми е ясна, точна и на място. Маргарита също - понякога ми допада позицията и мнението ѝ, но понякога отблъсква с истериите си.
Митко ИТ го харесвах в началото, беше ми един от фаворитите, но оказа се и той дребна душичка в чиято глава се въртят само стратегии и кой знае какви мисли, но няма смелостта да си каже какво мисли или да заеме ясна позиция. Тих, премислящ всичко и мааалко подмолен.
Силвия,  Сами, майка и дъщеря и Станислав са ми по-скоро дразнители. За тях бих казала само "Не става само със сила, трябва и акъл".
Веселка не мога да я понасям вече. Страда от някакви комплекси и ограничено мислене. Искам да си ходи и не я искам на финал.

Общи условия

Активация на акаунт