--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
и си мисля и се чудя - ако е чак толкова безкрайно хубаво, че Красимира си била отворила очите, и била решила най-после да стане щастлива и свободна като ритне публично бащата на детето ѝ (толкова ли е лош????)... Та защо след като се е файнъли просветлила и след като е решила да отвори крила и да литне (чак ме е гнус да го пиша толкова клиширано........... ) .... та на въпроса - Защо бе Краси, защо бяха тия тежки (циркаджийски) сълзи???? Защо рИвА сега? (((За га яде кИфтетата да не питам....))) Нали, Краси, ти е хубаво вече и ще става по-хубаво? Защо сълзи? 
То не трябва да са разделени на бедни и богати, а на възпитани и прости.
Не ми се обсъжда вече драмата на "плаза гърлата" защото предвидих ситуацията 'кой ще ме издържа" и си понесох обидите защо ровя в парите и. Да прави каквото ще, не я искам на финал или победител, не ме кефи. Митачето верно получи факс от друга планета, като Хари от "На гости на третата планета"
Но пък бързо, бързо забрави прозренията си и се гушна. Видяхте ли как го манипулира Красимира? Направи се, че не го разбира, парира го с въпрос :"Ти какво искаш" и работата станаааа ....
Препоръчани теми