Фермата сезон 5 тема 7

• 40 650
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 525
Митко 2 през целия сезон я прегръщаше и целуваше Краси ,сега се сети да се  извинява ,направи блед  опит  да успокои съвестта  си и след  това  извинение се напъха в леглото и .
Красимира ми беше симпатична на мен , до момента  в  който не  написа  това  писмо ,много се  разочаровах от нея. Дори флирта и с Митко ми беше  симпатичен .

# 526
  • ново
Tary, текста вече е скрит, но не беше. На всичкото отгоре беше цитиран два пъти и стана  километричен чаршаф.

# 527
Не съм фен на чалгата, но това просто е вид музика, поп фолк. Да не би харесващите народни песни да са с ниско интелектуално ниво? Не всички харесват джаз или опера, а и мисля, че тяхното слушане трябва да се култивира още от детска възраст.

# 528
  • при късмета
Митко продължава да е движещата страна, за това да е с Краси. Има познания по психология и това вчера не беше спирачка, а си мисля, че той мисли, че публиката трябва да го чуе. Знае какви ще са нагласите и някой трябваше да каже "извинявайте", защото "простете" на Краси, сякаш изобщо не се чу. Иначе сам каза, че си го иска. На мен така ми изглеждаше. Първо се извини на краси на близките, после на бившата си жена. А пък на нея какво има да се извинява, като преди това сам подчерта, че е свободен
Маргарита ми става все по-неприятна. Не се държи достойно като победител. Като е сама може "да натрива носове" колко е силна и как ще го разберат по трудния начин, а не ѝ стиска да го каже пред останалите. Не харесвам такива "победители" в малки битки. Не им гарантират печеленето на войната, по-скоро обратно.
Митко1 и Красимир ми остават най-симпатични. Само симпатични са ми всички, с изключение на Велислава и Дана, за сега са единствените които искам да излязат, макар, че няма да се случи тази седмица явно.
Велислава след всички заплахи и фалшиво искане на прошка и според собствена заявка, трябва да предизвика Красимира (заплаши я вече с дуел, когато Краси ѝ отвърна "ще те убия като куче на арената"), обаче по нищо не личи, че ѝ стиска и няма да го направи. Същи Ивайло, много говори, като дойде времето се измислят оправдания. Поне да не си отварят устата, ама и двамата не ги бива в това

# 529
Маги ми е най-несимпатична за наградата... Тотална изтрещяла и безчувствена към чуждото нещастие жена.  Показа го в много ситуации. Не видях от женското начало  в действията и - като скромност, съчувствие, подход към човека, екипност , доброжелателност.  Всичко мина като на летище. Пренесе дървения куфар с голямо внимание, завърза се да не се изсипе , отлетя в небесата като ритнат таралеж , кацна като лястовица тромаво и си замина като от родителска  среща - тиха и изпълнила дълга си..  Как пък за толкова време невърза едно искренно приятелство.  И не ми обяснявайте -тук не са влезнали за да връзват приятелства.  НО  да показва виш женски егоизъм, цинизъм, може....  Просто, тази жена с луди  физиономии и демонстрираната сила ,  НЕ Е ДОБРЕ. Това е един   бот - върши по устав работа и толкоз.
   Играта и парите не са най-важното нещо на света , та чак такива животински емоции да изпитва зряла жена ...
Да , с лично поставените и задачи се справя перфектно. Понякога , когато се подмазва знае как да лъсне нечие самочувствие и толкоз.  
Дали искам такава учителка за бъдещето - НЕ.
Искам децата да имат по равно възпитание и душа и ум.
Сори Маги... не ме спечели...

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 11:23 от lozana1@abv.bg

# 530
  • Варна
Точно, Ма Ко, каза си, че я желае, просто се опита да замаже нещата.

# 531
Г&В не съм разбрала, поради късното си включване в контакта, да ме извини, който се е засегнал. Винаги съм подозирала, че продукцията планира всичко, малко неща оставя на случайността. Чак да определи победителя може да е малко трудно, но могат да насочват избора на фермер или дуелисти и така да влияят.
Започвам да се съгласявам с хората, които считат, че духа на фермерството го няма в този сезон. Само любовни сюжети, един ден със занаяти, една седмица с носии ... Имам чувството, че гледам живота на голяма строителна бригада и отношенията на хората в нея. С работодател Стопанина и заплащане в кошници с храна. Нещо се загуби, защото любовта разцъфтя, избуя та се не видя. И вече ми досажда гледането на чаршафи Mask

# 532
  • при късмета
Детето ми вече мина градинска възраст, но признавам си, втриса ме като си помисля, че може да налети подобна учителка. В началото, когато повечето са спокойни, т.е., ако ще изтрещяват то е след време, Маргарита крещеше като най-неуравновесената. На нея най-много усилия ѝ коства да си овладее нервите и не е успяла напълно. Стяга се и физически и психически на момента в който трябва, но като цяло я смятат за уравновесена, а на мен ми прави впечатление на лабилна. Мимиките на лицето ѝ в интервю, когато коментира казус, на мен ми говорят за заучени фрази и такива, които смята, че някой иска да чуе. А непрестанното клатене на главата като "да", на мен ми казва, че сама себе си иска да убеди и изобщо не е сигурна в казаното.
Точно, Ма Ко, каза си, че я желае, просто се опита да замаже нещата.
Не беше точно замазване, според мен. Като на обяснение повече ми отиде, макар Митко да не го дължи на никого, включително бившата си жена.
По-скоро заради Краси си мисля, че го прави и то подтикнат от собствените си чувства.

# 533
  • Варна
Аз даже си мисля, че май наистина има чувства от негова страна.

# 534
  • софия
Изчитайки последните страници от темата видях, че сте коментирали евентуалните финалисти. Сигурно много от вас знаят, но да си кажа и аз - фермата приключва някъде в октомври и дотогава вече всички са навън.

Нямам фаворит, но предпочитам някой от сиромасите. Както някой беше писал по-рано, този сезон е доста слаб откъм фермерство, обичаи, традиции и т.н. Само любовни драми се разиграват. 2ри и 3ти сезон може би бяха най-силни. Миналата година не ми хареса, че Дидо спечели.

# 535
Аз даже си мисля, че май наистина има чувства от негова страна.
не ме разсмивай....
Митко2 е лудо младо психологче в летен стаж ...
Има едно клипче в нета с маймунка с автоматче.  Яко натиска спусъка и се забавлява, що подскачат всички....
https://www.youtube.com/watch?v=Lcuf_fHMGz8  

# 536
Красимира беше качила някаква снимка и в коментарите я питат къде е правена снимката, беше отговорила в Благоевград. Димитър беше от там, но живееше в София или обратното? Може да е имало запознаване с родата.
Скрит текст:
Приятелката на Сами всеки ден споделя кадри от фермата, много ми е чудно как гледа Сами и Силвия да се целуват и после пише в инстаграм колко се обичат.
Сиса, Бети и Велислава снощи ми бяха много гнусни.

# 537
  • London
Айде, айде гнусни били.... на мен ми бяха смешни хихи.

Сигурно Митко е отишъл за джобни до Благоевград.

Колкото до спойлъра
Скрит текст:
Според мен, ако Веселка реално е на финал някой го е играл в стил Владо Николов, тя няма как по друг начин категорично да го стигне. Въпроса е кой е бил тази добра душа? Сиса би направила Сами фермер, а честно казано няма да се изненадам той да се завъртя край нея точно с идеята това да му се случи като тя отпадне хах. Обяснил е после на приятелката, че целта оправдава средствата. Иначе него и Марияна го би на дуел, малко трудно ще повярвам, че би бил Вили и че е на финал, странно ми е, няма качествата се видя на доста дуели за имунитет. Колкото до това, че Красимир отстранил Стани ми е странно, защото самия той каза и уж се разбраха негласно, че ще се видят на финал и при все, че е имало други опции за избор ще е странно. Но пък може да са останали 3 ма мъже....те двамата и Сами и Сами да е направил мъжки дуел и тогава щат нещат са се елиминирали взаимно, инак не знам как е станало....

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 12:04 от La Catrala

# 538
Красимира беше качила някаква снимка и в коментарите я питат къде е правена снимката, беше отговорила в Благоевград. Димитър беше от там, но живееше в София или обратното? Може да е имало запознаване с родата.
Скрит текст:
Приятелката на Сами всеки ден споделя кадри от фермата, много ми е чудно как гледа Сами и Силвия да се целуват и после пише в инстаграм колко се обичат.
Сиса, Бети и Велислава снощи ми бяха много гнусни.
 Каква рода,какви пет лева?!миткат си напред-назад,едва ли ще си запознават семействата.Айде,моля ви се,да не би да се женят.И мисля,че Митака не дължи обяснение и извинение на бившата си,въобще даже.
   Не искам Веселка на финал-не искам тя да взема парите.С печалбата няма да порасне,да се образова и да поумнее.Няма и да ги вложи в нищо друго,освен в къща.Но ще си остане същата необразована мърлява ревла.

# 539
Силвия ми е гнусна и миризлива още от ден 1. Много противно момиче, без никаква класа, положение и самоуважение. Отделно, евтино поведение, подплатено с грозни маймунски физиономии и какво е това обръщение към всички с “копеле”. Въобще как й позволяват така да им говори. Чаках и все още чакам някой да я разкара от тази игра. Но не искам да е Вили, гледа ми сблъсък между нея и Красимира.

Общи условия

Активация на акаунт