Фермата сезон 5 тема 7

• 40 611
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 645
Бети си е абсолютно права. Тя в прав текст си каза - Вили е по-силна от мен и НЕ искам да ме избира. Докато Силвия нищо такова не каза, а отрича подмазването.

# 646
  • ново
Много ми харесва Митката. Толкова обективно гледа на нещата, каквото има да каже го казва, точно на място, директен е. Може би го харесвам, защото се разпознавам в него. Понякога това ми носи негативи, но не мога и не искам да се променям.

# 647
Митко 2 и Маргото ги виждам в нова светлина - неприятно злобни, самочуствие на големи разбирачи, подигравчии ... 2 дена Вили, Сиса и Бети се забавляваха и 2-дена "готините" злобяха. Бети обаче ги подпука ...може да не е права, но им се изрепчи.

# 648
  • ново
Аз на тази забава 2 дни ѝ казвам подмазване и лицемерие. Въпрос на гледна точка.

# 649
  • Разпиляна във въображението
Тези дни само Стани, Митко 1 и Краси са на положение. Всички други с издънки Simple Smile , но някои поне и работят.

# 650
Абе направо си се мазнеха Сиса и Бети. Така прикрито под формата на забавление.

# 651
Да попитам аз,че още не съм гледала днешния епизод - Ами Дана? Къде ще бъде тя до дуела?

# 652
  • при късмета
Маргарита съвсем се разкрива вече.
Продължавам да искам Велислава да си ходи. Щяла да направи хубав дуел с Красимира, ама друг път. Тате ще ми купи колело, ама друг път

# 653
Не сме вътре, дават откъслечни моменти.Аз виждах 3 забавляващи се жени, малко мръсни приказки, малко откровени...и забавление. Не  видях подмазване,защото се сприятелиха дълго преди това.

# 654
Да попитам аз,че още не съм гледала днешния епизод - Ами Дана? Къде ще бъде тя до дуела?
Е най вероятно и тя в къщата на дуелистите. Ще изпитва дъщеря си на Алманаха.
Хора не знам аз ли нещо не съм на ред, ама при вида на ревящата Веселка откачам. Абе на агресия ме избива от това сополиво ревящо
И усещането ми че я гласят за победител ме побърква.

# 655
  • ново
Е, те Иван и Андрей доста старание полагат да навират Веселка под носа на драгия зрител.
Радвам се, че ми спестиха стрийптиза и съпътстващите го сцени. А сцената с Вили и Сиса пиещи на екс беше ....

# 656
Колкото и да не харесвам Веселка ми дожаля за нея. Красимира пак се показа като студен и жесток човек.Довчера се лигаваше с нея в леглото,  днес като има под ръка  татковото я нарита и се подиграва.
Не можех да откъсна очи от оранжевата Маргарита, все едно циганка гледах. Не знам какво й намирате за красиво. Красива е Красимира, но тя ми е неприятна и няма как да я харесам.
Интелегентните хора имат чувство за хумор и най-  вече за самоирония. Шегуват се със себе си и приятелите си , а не  на гърба и зад гърба на другите. Но това много хора там няма как да го разберат.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 22:40 от deivi

# 657
Веселка е просто дете. Не е изживяла детството си и това ѝ пречи чисто емоционално да израстне. Въпреки , че е майка и има тежък живот с много отговорности. Чисто емоционално е изостанала в развитието си и се държи като 13-годишен пубер, който се цупи за най-малкото. Ще го израсте..

# 658
На какви купони сте ходили? Само на чаени партита? Даже много прилично се държаха, но ми направи впечатление коментара на Красимир и Стани за Вили :"Разпали се малката" Mask Нещо теорията за гей издиша, май имаме обикновена мъжкарана  Mask
И за да дам критерий за купон, черпя всички с Уски в буркани на едни сериозни мъже

https://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ    

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 23:08 от Tary

# 659
Красимира беше защитавана и оправдавана за изборите, които направи, но ще се окаже, че категорично не заслужава големи симпатии . Проявява жестокост, държи се като мутра и счита себе си за върховен хищник, а до вчера точи сополи и сълзи заради екзистенциалните си кризи. Сега се упражнява върху емоционално нестабилната Веселка, много зряло, браво .

Общи условия

Активация на акаунт