Фермата сезон 5 тема 7

• 40 590
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 705
Красимира разказваше, как веднъж закъснял и тя му звъннала по телефона, вдигнала жена и питала кого търси. Тя отвърнала приятеля си, който ѝ е интимен и ...пак недоизказа май, защото от него обяснението било, че някой му се ровичкал в телефона и тя решила да не си причинява травми и повече не повдигнали въпроса.
Просто стигне ли се до такива отношения, смисълът почва да олеква и с времето става все по-зле и така...
Маргарита пък почнала да трие номера на жени от телефона на мъжа си, ще кажеш, че той ако иска няма да намери начин да ги вкара в указателя инкогнито Joy
Което наистина навежда на мисълта, че тези разговори изобщо не са искрени. Ей тъй да раздвижват камерите само.

# 706
Сигурно само аз съм за Велислава. Писах си мнението за нея,  нея ще подкрепям .  Силвия заора дъното, а и не само тя.
Аааа и аз съм за Велислава в случая. Сиса ми опротивя.
От жените не харесвам никоя. Може би само Бети малко.

# 707
Ами ако е така, нормално да не е щастлива и да търси щастието. Това обръща мнението ми на 180 градуса. Чудя се обаче защо е премълчавала, питала го, той казвал не е вярно и спирали дотук. Май наистина е замитала проблемите. Как ли пък не ще спра дотук и ще се правя, че нищо не е станало.

# 708
Когато се чувстваш нежелана, пренебрегната и си по цял ден с едно дете , нормално е когато някой друг ти обърне повече внимание да си помислиш , че ти е време за промяна.
Ако това, което Красимира е вярно , то до някъде има логика в държанието ѝ. Ако мъжът ѝ е изневерявал веднъж, то едва ли е било само веднъж..

# 709
От разговора на Красимира и Маргарита, останах с впечатление, че мъжът на Краси доста си е хойкал и изобщо не и е помагал нито в къщи, нито с детето. Май наистина си е затваря Ла очите за доста неща. Сега започвам да разбирам защо е влязла във формата

# 710
Не сме вътре, дават откъслечни моменти.Аз виждах 3 забавляващи се жени, малко мръсни приказки, малко откровени...и забавление. Не  видях подмазване,защото се сприятелиха дълго преди това.
И аз го приех като шега и майтап

# 711
Сами и Сиси захвърлиха човешкото си  достойнство и направо си  бяха  едни животни в прайда ,Сами ако му се  отдаде  и  друга  възможност  ще  го направи  и с  друга  само  да  му  падне.
Бети  и тя  се  унизи според мен  ,с това  умилкване .Уж на  майтап си  беше  уплашена .
Красимира  и  Маргарита  казаха  ,че са  търпели изневери  . На Красимира , това писмо отмъщението и  беше .Това нейно поведение, накрая  придоби някакъв  смисъл .

# 712
Маргото сегашният мъж ли й е изневерявал?
Точно, заслужавал си го Красимирин. Как пък напипват от продукцията болните им теми, екипа на Женени от пръв поглед пасти да ядат Bowtie

# 713
  • Разпиляна във въображението
Кой знае до края на престоя си какво още Красимира ще каже. В разговора си с Митко преди време каза, че мъжът й е супер, че много я обича и т.н. Изобщо изрисува една прекрасна картина. Сега пък й е изневерявал. Не че нещата не могат да са и такива, но все пак.

# 714
Точно, заслужавал си го Красимирин. Как пък напипват от продукцията болните им теми, екипа на Женени от пръв поглед пасти да ядат Bowtie
Маргото каза ,че го  е  хващала  в лъжа  ,и е намирала много женски  имена  в телефонния  му  указател ,за  които той не можел да даде адекватен  отговор от къде  ги познава .Не каза директно изневяра ,но индиректно това  се разбра.

# 715
Маргото каза ,че го  е  хващала  в лъжа  ,и е намирала много женски  имена  в телефонния  му  указател ,за  които той не можел да даде адекватен  отговор от къде  ги познава .Не каза директно изневяра ,но индиректно това  се разбра.
Леле, тия жени имат канво да си връщат, Сами Сусами май пак ще намаже с леля Марго Blush

# 716
Знаех си аз,че има нещо недоизказано при Красимира.Този така онеправдан мъж,баща на детето,който го е нямало по нощите,без да предупреди,че ще излиза,на който някакви чужди жени вдигат телефона в 5 часа сутринта,на който някакви там му ровичкали в телефона....Айде,моля ви се!!!Пак дълго е търпяла Красимира.Според мен и влизането във формата и раздялата,всичко е обмислила предварително и измислила.Със или без Митко това щеше да се случи.
  Я кажете,колко от нас ще го търпят тоя "горкият "мъж?!
   Веселка да вземе да си ходи.В депресия била,тя навън не била такава.А каква си?Въобще не искам тя да спечели формата,и вече много ме дразни.То рев и чудо!!!Като не е пораснала да си отива в Борима да си дорасте.Сигурно звуча злобно,обаче много ме дразни такова поведение.Един път видяла две чертички,окей.Евала,че не е махнала бебето.Но съжаляваш,че не си доучила.Е,за презервативи не е ли чувала,че се стига до още 4 чертички?!Голямо геройство.За мен това е безотговорност както към твоя собствен живот,така и към този на децата ти.От визитката се вижда някаква стая - ми мизерия,брааааат!
   Правилно ,даже и да е жестоко според някои,Красимира й се изрепчи.понякога такъв човек трябва да бъде разтърсен,че да се освести.
   Митко правилно й говори навън на пейката,че тя сама трябва да си повярва,за да й повярват и другите.
  По повод Бети и Сиса-и за мен си беше чисто мазнене,направо лой се стичаше.Но Бети го направи с повече и по-добро чувство за хумор,Сиса само пригласяше.Бети няма какво да се сърди на останалите,че да напада и Касимира.
   И изложи Митака според мен,а той просто искаше да й подскаже настроенията на другите и как изглежда в техните очи.Обаче,както видяхме и когато Красимира избираше втори дуелист,Бети яко се спича при ситуация,май нещо не държи на напрежение.
   Силвия и Сами-оф,Сами,що така се изложи .Хора по на 30 години,може ли да се плющят в стая с още 3ма?!Абсолютно дъно!!!

# 717
ПЕТЪЧНО МЕНЮ  
                                                      -----------------------------------------------------
        1. Красимир -   гореща пица...  ,но... докато стане готова,  хрупайте картофен чипс и бира ...
        2. Станислав - боб с наденица  Misc Bomb
        3. Веселка -   енергийно блокче  Rocket
        4. Силвия - френска селска торта.  Cake
        5. Сами - двоумя се между  татлъ кадаиф и сиропирани толумбички... Кое е по сладко и с повече яйца?  
        6. Красимира - лятна супа- таратор  може и пържен сладолед по китайски.
        7. Митко 2 - индийска кухня- никога не знаеш какво съдържа, но почти сигурно е да е люто Flowers Chili
        8. МиткоАТ- Труден и скъп за консумиране омар,  но във вегански вариант Кокос или гръцки орехи...  
 /Всяка уважаваща се дама да не си го поръча в ресторант, както и портокал и банан. Цитрусите и ядките  създават алергии или компроментират нашата изтънченост... /  
        9. Бети си заслужи  - голяма кутия бонбони МЕРСИ... лимитирана серия от най-изкусния еврошоколад, който познаваме... голямо асорти е   Lollipop Lollipop  
        10. Велислава -  бебешко десертче - киселче, но израсте снощи  и се превърна в малеби /млечен крем нишесте със сироп/... Roller Coaster  
        11. Дана - ми е мъдра като китайската стена - мълчалива и свидетел на много поражения... - Или трябва да я готвим по Пекински или в сладко кисел сос.
        12. Маргото е - пъстър градински тюрлюгювеч , но нашия готвач ,  все бърка солта със захарта, когато я готви ...  

Добър апетит в нашия ресторант  на плажа - Местата и удобствата са малко, но пък пясък в чиниите яко...

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 10:34 от lozana1@abv.bg

# 718
Никакъв майтап не беше поведението на Елизабет. Вече трета седмица се чуди как да манипулира хората само и само да не я пратят ратай или на дуел. Е, за какво е влязла, да чупи стойки и да се лигави. Ако бях вътре, нямаше грам да й цепя басма. Супер ми е противно такова поведение.
Силвия мнооого се изложи. Много се смях на Маргарита, да си събирала Силвия пеперудата и да отлитала. 😂

# 719
  • София
Айде сега.. изневерявал мъжът на Красимира.

Когато я е хранил и издържал с години, е бил най-добрия мъж на света. Сега намери Митко и се взе за възвишена жена от висша класа.

Общи условия

Активация на акаунт