Фермата сезон 5 тема 7

• 40 572
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 750
И за мен олекват тези с "флиртовете", защото това изобщо не са задявки, а директни консумации. Къде, къде по-вълнуващо е да се зароди нещо вътре, но да бъде запазена кулминацията за после. Просто низки страсти. Айде чак пък два-три месеца да не могат да се въздържат. Пирамидата на Маслоу в действие в тази Ферма Joy
Ами ето ти Митьо и Краса, но пак оплювани от всички.

# 751
Е, Силвия знае, че няма да се докопа до Сами навън и за това няма време за губене. И Красимира може би не е сигурна, че Митко ще я чака навън да "полети". Краси и Паулина поне си бяха искрени, че много ги сърби Grinning Доживях и това да кажа, че на фона на сегашните двойки, К и П даже са ми симпатични, въпреки че Паулина доста я критикувах и не ме кефи.
Забелязах, че като даваха Сами, прегърнал Веси и Марго, как гледаше Маргото, все едно ще я изяде ей сега... Няма насита това момченце... Много ме разочарова, сега затвърждава първоначалното ми мнение за него, още щом го видях на визитката. А се бях заблудила, че е свестен, но не може да е свестен такова поведение и отношение към жените. А, че въпросните жени са кухи лейки е отделна тема...

# 752
Ние и завиждаме... просто.
Всеки ден не се среща свободен милионер. 
И трябва да накажем Кра-секира - хем яка, красива, пък и щастлива.... айде де.

# 753
  • София
Сами си вкара автогол с тоя неудържим нагон- зрителите спряха да го харесват.

Мернах кадри от предаването довечера-оранжерията се разпада..

# 754
Ех, Сами, този нагон ще ти изяде ушите, а беше с единия крак спечелил шоуто.

# 755
Понякога се чудя дали не им плащат за да се излагат така, само и само да има рейтинг. Преди няколко дни гледах снимки на операторите как снимат фермата и зад камера жена държи тетрадка и все едно им диктува какво да казват 😄 Че има и много сценрий, има, но колкото и пари да ти дават не знам какъв трябва да си за да правиш чак с...с вътре, и да си зарежеш мъжа по телевизията все едно ще стоиш във фермата 1 година... А за Силвия не го очаквах така да се даде на някакъв льольо, ужас.. Но все пак подписват договор преди да влезнат и не се знае на какво са се съгласили

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 14:09 от M Atanasova

# 756
Даже не съм сигурна дали нагонът водеше Сами, или егото... Краси намазал, Митко малък - и той, пък точно Сами, любимата женска усмивка, остава на сухо. За него е удар под кръста. Пробва се при Бети, после при Сиса, но май му беше важно да... се разпише.

# 757
Обаче Краси много ме забавлява. Влезе с ужасна визитка и заявка, но после много ми хареса, по-точно, откакто Поли я няма. Забавен е, работлив и не е злобен.

# 758
За сега Краси ми е фаворит, но не смея да се надявам, че не се знае, има още време до края да се изложи..

# 759
Аз предлагам да върнат Яни и пак да спечели 🤣 От тея вътре нямам фаворит

# 760
И за мен олекват тези с "флиртовете", защото това изобщо не са задявки, а директни консумации. Къде, къде по-вълнуващо е да се зароди нещо вътре, но да бъде запазена кулминацията за после. Просто низки страсти. Айде чак пък два-три месеца да не могат да се въздържат. Пирамидата на Маслоу в действие в тази Ферма Joy
Бе то и тяхното повече консуматорско.

# 761
Мисля, че Яни и Веселка са едни достойни хора и мого си приличат. Живеят на село, бачкат и оцеляват както могат. Веселка е с едни гърди напред, има семейство. Силна и много ранима, скромна и уплашена млада майка, поставена в нереални условия и обезсилена от ВОТА на зрителя, жаден за зрелища и цинизъм. Смятам, че Веселка ще се представи така достойно до края.

# 762
Винаги съм се удивлявала на това, че има хора, които пускат смс-и по тези предавания Stuck Out Tongue Winking Eye

# 763
Освен роднини и приятели наистина ли някой случаен зрител гласува?

# 764
  • SF
Да, де, но хората не живеят според това, което на нас ни е вълнуващо.
За едни е вълнуващо да точат и разиграват началото на връзката, за други да се впуснат в приключението, без да се жалят и да правят сметки. С някой партньор играта е по-забавна от директната консумация, с друг може и да не може да се овладее първоначалната страст.
Седмиците, което ние бихме инвестирали навън, за да се "заиграем" с обекта на нашите вълнения, за тях е равен на часове.
Ден във Фермата е равен на 5 извън Фермата.

Но никой не прави сметка как на нас ще ни е по-добре.
За съжаление.

Живеят на село, бачкат и оцеляват както могат. Веселка е с едни гърди напред, има семейство.

Е, нЕма що! Много напред е отишла!
А силна и ранима са две взаимно изключващи се думи.

Общи условия

Активация на акаунт