Фермата сезон 5 тема 7

• 40 739
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 795
Красимира : Много си наивна
Веселка : Иии...винъги мъ зъбивъти къту искъм дъ кажъ ниещу

Безценно!

# 796
Красимира : Много си наивна
Веселка : Иии...винъги мъ зъбивъти къту искъм дъ кажъ ниещу

Безценно!
Много се смях и аз на това. JoyJoy

# 797
Като я видя Веселка и ми идва да сменя канала вече. То мрънкане и рев ли беше, предпочитам Венци пред нея.
Самито нещо ми погрозня напоследък на мен, на визитката си е страшен чаровник,  а сега ми докарва на някой от ма'алата. Що така🤔🙄?
Силвия е хлътнала яко според мен и е готова на всичко, жалко, ама факт. Нейна си работа, ама пред 4 човека в стаята  и хмммм, цялата зрителска аудитория. ...Дали племенника й се кефи😆?
Велислава ще я опуха здраво, та поне е сбъднала мечтата си- да влезне във фермата и да тресне Сами Хоссни😝.

# 798
  • София
Е, не се подигравайте на диалекта на Веселка де...

Девойчето е коняр, не юрист все пак.

Нека все пак да отчитаме и факта, че някои от участниците имат 20 години разлика във възрастта и разбиранията.
Това си е цяло едно поколение пропаст и нивото на наивност е съвсем различно, когато си на 20 и на 40 години...

И на мен Сами не ми е симпатичен вече- все повече изпъкват арабските му черти визуално и наистина прилича на потомък от маалата. Simple Smile

# 799
  • при късмета
Хората по цял свят се разделят и развеждат заради изневери, а българите били консервативни. Тези отворени, разкрепостени връзки, които някои хора афишират, са чисто и просто нещо мимолентно, несериозно, игричка, флирт, базиран на липсата на любов.
Имам пред  себе си пример, за семейство почти 20 години вече, с деца, в отворена връзка. И колкото и да не ти се вярва, обичат се. Просто отдавна са разбрали, че в чисто сексуален план не винаги са на едно темпо и желания. За това време никой от двамата не се подхлъзна емоционално.
За мен отворената връзка е въпрос на нагласа на партньорите. При много не би се получило, не защото на е я приемат, а заради предразсъдъци и какво ще кажат хората, ако приема такова нещо

# 800
Е, не се подигравайте на диалекта на Веселка де...

Девойчето е коняр, не юрист все пак.

Нека все пак да отчитаме и факта, че някои от участниците имат 20 години разлика във възрастта и разбиранията.
Това си е цяло едно поколение пропаст и нивото на наивност е съвсем различно, когато си на 20 и на 40 години...

И на мен Сами не ми е симпатичен вече- все повече изпъкват арабските му черти визуално и наистина прилича на потомък от маалата. Simple Smile

В Бг всички говорим на диалект, дори и тв водещите. Аз се шегувам и с моя диалект и с останалите. Не е подигравка! Моите извинения, ако така си ме разбрала! Просто ми стана смешно!
Трябва ли да сме сериозни за всичко!

# 801
  • София
Аз на Веситу нищо не й разбирам и недоумявам масовата омраза към Бети заради английски вметки,при все че тя за дете от смесен брак говори перфектно български и й разбирам всяка дума.
И се получава нещо такова-Ау,нье мога да я пунасиам тъзи Биети,нье разбра ли,че тува йе българску придавани.Simple Smile

# 802
  • Вестерос
Мисля, че Яни и Веселка са едни достойни хора и мого си приличат. Живеят на село, бачкат и оцеляват както могат. Веселка е с едни гърди напред, има семейство. Силна и много ранима, скромна и уплашена млада майка, поставена в нереални условия и обезсилена от ВОТА на зрителя, жаден за зрелища и цинизъм. Смятам, че Веселка ще се представи така достойно до края.
Веселка е доста назад от Яни, даже и от Стоян!

Аз съм гласувала, да.

И слава Богу, че Веселка не е юрист..

На мен не ми дреме, че Сиса и Сами са се оправили, НО е много гнусно някак това да се случва на 30 см от Веселка и Красимира и на 1 метър от Митко. Никакъв такт.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 18:42 от Tiffany А

# 803
  • London
То оставете, че се оправили... ми май цяла нощ са се оправяли.  Simple Smile)))))))))))

# 804
Сега остана една оргия да си спретнат всички заедно.100 бона за най-издръжливия😃

# 805
Не че участниците са лоши тази година .Всички те си имат и добрите и лошите страни.И не,че има нещо лошо в секса и "уж" влюбената ферма. Това си е част от живота.Лошото и дразнещото в този сезон е че всичко е толкова изкуствено поднесено,че лично на мен ми идва да повърна.Жалко за хубавото предаване,успяха да го превърнат в боза

# 806
  • ВАРНА
Прави ли ви впечатление,че прическите на всички са винаги изрядни ? Силвия за толкова време не е с прораснали корени, Митко 2 е с добре оформен перчем. ЯВно имат някакви стилисти,които ги посещава. Това по повод,че Сами прилича на някой от махалата - като му се махнаха светлите кичури и все повече заприлича на египетските си роднини Simple Smile
За мен първоначално Сами беше голяма изненада,че такова младо момче говори  толкова свястно,обрано откъм клюки и злобни подмятания. След отношенията със Силвия отново не му симпатизирам ,най-вече защото загриженост не виждам и аз. Краси показа много по-галантно отношение към Паулина, Митко ИТ показва загриженост за Бети,носи и якето,съветва я ( за мен на чисто приятелска основа - близки са като ниво и разбирания). При Сами не виждам чисто човешкото отношение... Един лъскав захаросан по американски продукт - със 100% усмивка,мил,знае как да говори и да се държи пред камерата. В бизнес като неговия лоша реклама няма . Относно отворените връзки - в любовта всичко е разрешено,стига това,което правиш да не наранява партньора ти.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 00:12 от morgana07

# 807
Всяка година има ужасни участници, вземете от предният сезон една Христина. Ужас беше! Дори сега чак толкова отблъскващ човек за мен в тази ферма няма. Обаче тази купчина от хора, които са избрали тотално промениха облика на “Фермата” и тотално сгромолясаха концепцията, която искаха Иван и Андрей да наложат в този сезон. То вече няма тематика, а всичко се превърна в едни връзки, оправяне на личен живот и разясняване на семейни отношения.😳
В тази връзка за мен най-достойно и праволинейно се държи Митко ИТ. При него сватбата в предаването беше излишна, но то си беше идея на сценаристите. Но няма силна запомняща се фигура като изключим Ивайло Шопски със всичките му недостатъци.

# 808
Не се знае Шопски с коя щеше да се залюби, ако беше останал Grinning
Шегувам се, не го виждам в такава роля, но пък би ми било интересно как би реагирал на случващото се в момента

# 809
Гледах чак днес,ама не ми се коментира направо.Безумен епизод,какво им става на всички вътре.
Аз бих гласувала за Яни,миналата също бих гласувала за Нури или Симеон ако бяха на финала.Тази година единствено за Станислав и Краси бих гласувала.

Общи условия

Активация на акаунт