Фермата сезон 5 тема 7

• 40 602
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Шопски си е ерген, нека се залюби с която му е на сърце ❤️. 🤪

# 811
И на мен Бети ми става по-симпатична и ги бие на алмаха, пък повечето време не е учила тук. Вили също започва да ми харесва, много добри съвети дава при дуелите и очаквам да победи.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 21:49 от lelya

# 812
Не мога да повярвам, но и на мен Вили започна да ми допада, може би се усети, че е с магарешкия инат няма да стигне до никъде и се кротна.
Хареса ми питката, която Дана ѝ направи. Много мило ми стана.

Весела пък се изказа като една била и пребила на арената жена, че чак и напътствия дава. Въздух под налягане била Вили..Ами ти каква си бре , булка?

# 813
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Шопски си е ерген, нека се залюби с която му е на сърце ❤️. 🤪
Aз гласувам за Дана. Joy

# 814
Аз обаче се разревах от смях на историята за невестулката... 🤣

# 815
Аз обаче се разревах от смях на историята за невестулката... 🤣

Още рева от смях 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 816
  • русе
Митко голямо лигаване и кикот.
Отврат😡

# 817
Значи, бившата на Татин да вземе да си нарочи една дата за курбан всяка година,  че се е отървала от него! Не се сдържах. Не, че има шанс да ми е в къщата, ама ако беше, на втория ден да се е спънал в куфарите си тоя циркаджия!

# 818
Клуба на неинициативните - не се месим в семейния живот на хората. Казано от малкия Митко, който развали семейството на Красимира. 😂😂😂

# 819
"Браво" на ИТ-то, ех по-добре да замълчи започне ли да говори искам да загася телевизора. Как раздели всички, показа се. Ура. Нищо мъжко няма в него и е голям клюкар а после леко се измъква като невинна душичка. Ужас.

# 820
Митко да не е озвучавал Цар лъв. Смее се като хиените на Скар😹😹😹😹😹

# 821
  • София
Голям инфантил е тоя Татин Митко.. Красимира е с големи очаквания, че ще и бъде трамплин в новия живот, ама ще пие една студена вода момата... И какво се оказа- тя има само едно дупе, всичко останало- дом, кола, финанси...са собственост на мъжа и. Тя само е паразит- живее и пее.

# 822
Да Митко Калайджиев ми е супер забавен и интересен. И сто пъти предпочитам да гледам хора като него забавни, усмихнати а не вечно начумерени и сърдити,като ит - то. Тоя един път не се забавлява заедно с останалите, много ми е скучен, направо ме депресира само като го видя.

# 823
  • ВАРНА
МИТКО ИТ добре го разбирам,аз също съм доста енергична и се дразня на разни скатавки,дето само се чудят гладни ли са,жадни ли са или им се пуши ...  Митко татин хич не носи на критика,явно е свикнал само да му ръкопляскат. Истината е,че (колкото и да не го понясях)  Ивайло инициативно правеше сам доста неща. Сега групата заби в разни милувки и целувки и забравиха за какво са там ...

# 824
МИТКО ИТ добре го разбирам,аз също съм доста енергична и се дразня на разни скатавки,дето само се чудят гладни ли са,жадни ли са или им се пуши ...  Митко татин хич не носи на критика,явно е свикнал само да му ръкопляскат.
Митко ИТ-то и енергия, сериозно ли? Не мога да се съглася.

Общи условия

Активация на акаунт