Фермата сезон 5 тема 7

• 40 677
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 825
Ами като си бачка и не се прави на шут, значи е скучен и няма  енергия, тъй ли😆

# 826
Тъй тъй. Не знаех, че да си веселяк   и да не обръщаш внимание на дребните неща, означава че си шут:wink:

# 827

Друго си е да си като надрусан постоянно философ. Същински чеширския котарак.

# 828
  • London
Не се знае Шопски с коя щеше да се залюби, ако беше останал Grinning
Шегувам се, не го виждам в такава роля, но пък би ми било интересно как би реагирал на случващото се в момента

Щеше да говори като арменски поп хах. Нищо чудно да ги хване за ушите изпод чаршафите и изправи пред строя за назидание.

# 829
    [/list]Вили наистина ли е лесбийка или се прави???

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 23:00 от mimkkata

# 830
    Митко ИТ е малко тип дърта свекърва, обича да дава непоискани съвети, които дразнят "младите булки". Той разбира се има добри намерения, но може би не се усеща, че се превръща в дразнител. Идеята му беше наистина да се запълнят дупките, така че задачите да бъдат изпълнени, но в крайна сметка не остана разбран, може би заради самия си маниер и подход.

Аз съм от хората, които се раздават на 100, като лежа лежа..и трудно може да се наканя да стана и да свърша нещо,сиреч тежка гемия, но захвана ли се с нещо ,докато не го свърша няма да седна да си почина за 5 мин , щото седна ли може и да не стана повече..
    Та това ви го казвам в контекста, че хората сме различни и имаме различен темп на работа, в крайна сметка е важно задачите да са изпълнени навреме и качествено.

# 831
    • На морето!
    Митко Калайджиев е наистина много дразнещ, типичен представител на мързеливите и нахални мамини синчета, които нищо не са постигнали, но имат самочувствие на супер готини - млади и успешни момчета.

# 832
      [/list]Вили наистина ли е лесбийка или се прави???
      За мен си е откровено на другия бряг. Мимиките ѝ да доста мъжки на моменти

# 833
      • София

ЕПИЗОД 60  15.11.2019

# 834
      Значи, бившата на Татин да вземе да си нарочи една дата за курбан всяка година,  че се е отървала от него! Не се сдържах. Не, че има шанс да ми е в къщата, ама ако беше, на втория ден да се е спънал в куфарите си тоя циркаджия!
      И аз мисля като теб

# 835
      Има голяма разлика между "да си веселяк   и да не обръщаш внимание на дребните неща" и да си арогантно и мързеливо л-но. Има си време за веселба, има си време и за сериозна работа. Пък ако наистина си веселяк ще съумееш и работейки да се забавляваш. Аз нещо не го виждам нито да работи, нито да се забавлява. Виждам само лежейки да се подиграва  и да прави ехидни забележки за другите. Ако това е веселба...

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 23:28 от deivi

# 836
      Тъй тъй. Не знаех, че да си веселяк   и да не обръщаш внимание на дребните неща, означава че си шут:wink:
      Не означава, ама ако се хилиш и лигавиш 
       като невменяем 80 % от времето, означава😎🤘

# 837
      • Вестерос
      Не знаем колко процента го прави.

Какъвто и да е, аз се смея с Митко2.

# 838
      • ВАРНА
      Да се смееш с някого не е лошо,ама е хубаво и да можеш да разчиташ на него,когато има работа ... А не да чакаш да му дойде вдъхновението ...

# 839
      Чета Ви , чета и с много от мненията Ви съм съгласна ! Поиска ми се и аз да се ''разпиша'' след епизода тази вечер . 1-во:  Красимир , ми става официален фаворит ! Не Стани,не Сами...не ! От  жените ........хмммм, много трудно,но Красимира - защо не ?! Няма да се мята от една зависимост към друга.Ще има малко парички,за да си стъпи сама  на краката ( без мъжка намеса)  и да реши в какво да инвестира - образование, работа , личен бизнес - знам ли .....нещо такова. Или пък Бетито,но за жалост ,нея изобщо,ама изобщо не я виждам на финал.Други фаворити нямам.  2-ро :Тук, гооляма дилема ми се заформя . Не искам Силвия в играта , но тази Вили .....не мога , не мога да я трая.Не само заради това,че се е загубила на другия бряг( което между другото,направо боде очи) ,ами щото от ден 1 ,тя ми е непоносима.Мислех заради Дана ,някакси да се'' превия'' и да я подкрепа , нооо не. Не мога ! Който бие,бие ! Направи ми впечатление как Силвия говори и подготви Веселка тази вечер . Стори ми се човешко,приятелско и коректно към рухналата психически Веска .                                                                                                                                                                                                              А Сами, имам чувството,че вече  забрави  Силвия ....Недорасъл ,вманиачен ,егоцентричен ,себичен ,сексуален комплексар . А стига бе , тооолкова изгладнял за секс - дали Бети, дали  Маргото, дали Силвия - нама значение.Важното му е, да се докаже, че е ''сексуален сателит'' за мацки. Да  нахрани себето си .  А   в началото, дори ми беше симпатичен ...Неприятен ми е и изведнъж ме блъснаха и мен ,египетските му гени .По-нагоре ,също много дами го усетиха,даже му дадоха определението - мангал .Ами прави сте !

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 00:51 от Лейди Годайва

Общи условия

Активация на акаунт