С какво ви дразнят свекървите? – 116

• 30 937
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Нали написа, че не знаеш бащата къде е и какво прави.Така казано, излиза, че родителите са разведени. Какво да го дърпат, щом не са заедно. те да не са малки деца, да им плаща издръжка или грижи за тях.

# 391
Така ги е научил.Постави въпроса директно, обосновано.Писала съм, когато има излишък ,когато във вашия дом всичко е наред ,тогава нека  им доставя удоволствието  със робот.Ти имаш ли робот, когато купи на теб, тогава на тях. То наникъде, нито да го търпиш, нито да бягаш.Как попадате все на такива ...Задавам си въпрос дали  пък  всички мъже са такива  мамини ...Помощ е лекарства, отопление, храна, защото все не стигат. Но като работят  що пък  , не е 300лв пенсия.Давали ли са големи суми за вашето жилище и колко е ваше се пита.Да не би да очакват реванш ,ти знаеш как са нещата, но не  е редно  да се раздава изцяло и да ти виси  да издържаш вашия дом.
Внасъй колкоот внася той ,прибирай другото.Не се оставяй без пари.Викаше ми едно време една тук , тя ме отврати тогава, не се оставяй без парици -вика.Но  е била права.Давах всичко, купувах ,той пести и накрая  ги даде на инфлацията , не можех да го убедя да смени във валута. И накрая се питах   за какво ми е бил.Купуваше  едри неща, помагаше за децата, но основното спестява и  изгоря.Също както сега синът ми помага което не стига. Така ми било писано. Но за вас ,млади сте ,защо да става така.

# 392
Нали написа, че не знаеш бащата къде е и какво прави.Така казано, излиза, че родителите са разведени. Какво да го дърпат, щом не са заедно. те да не са малки деца, да им плаща издръжка или грижи за тях.
Моя грешка. Имах предвид не знам къде и защото не се грижи за семейството си, след като не са разведени.

# 393
Така ги е научил.Постави въпроса директно, обосновано.Писала съм, когато има излишък ,когато във вашия дом всичко е наред ,тогава нека  им доставя удоволствието  със робот.Ти имаш ли робот, когато купи на теб, тогава на тях. То наникъде, нито да го търпиш, нито да бягаш.Как попадате все на такива ...Задавам си въпрос дали  пък  всички мъже са такива  мамини ...Помощ е лекарства, отопление, храна, защото все не стигат. Но като работят  що пък  , не е 300лв пенсия.Давали ли са големи суми за вашето жилище и колко е ваше се пита.Да не би да очакват реванш ,ти знаеш как са нещата, но не  е редно  да се раздава изцяло и да ти виси  да издържаш вашия дом.
Внасъй колкоот внася той ,прибирай другото.Не се оставяй без пари.Викаше ми едно време една тук , тя ме отврати тогава, не се оставяй без парици -вика.Но  е била права.Давах всичко, купувах ,той пести и накрая  ги даде на инфлацията , не можех да го убедя да смени във валута. И накрая се питах   за какво ми е бил.Купуваше  едри неща, помагаше за децата, но основното спестява и  изгоря.Също както сега синът ми помага което не стига. Така ми било писано. Но за вас ,млади сте ,защо да става така.
Доколкото знам, всичко той се е купувал в жилището. Те не са давали, само той за тяхното. Аз не съм без пари, но се съобразявам, не го карам да излизаме, гледам да пазарувам с мои пари, но той си ги харчи там. Все му реват за нещо. Включително за пари за бензин на 26-годишната сестра.

Смятам, че е редно да се помага на родителите, но в някакви граници. Не може да му звънят да ходи да им купи 3в1, защото ги мързи да излязат

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 23:46 от Alex.palex

# 394
  • here and now
Аз гледам да не го натоварвам с финансови неща, плащам всичко сама, почти не излизаме, за да си купуват те робот.
А защо го правиш?

# 395
Аз гледам да не го натоварвам с финансови неща, плащам всичко сама, почти не излизаме, за да си купуват те робот.
А защо го правиш?
Защото съм свикнала да съм независима и да не съм в тежест

# 396
Аз не разбирам защо хора с такива генерално различия в разбирания, манталитет, цели, приоритети, представа за семеен живот и тн се мъчат да са заедно и да си късат нервите един на друг оттук до края на света.

# 397
  • Най-красивата страна
Точно там ти е грешката-че плащаш всичко сама.
Това еосновния проблем за който ти сама си виновна,че си се съгласила да поемеш всички разходи и да се лишаваш заради майка му и сестра му.
След като сте семейство, би трябвало да си поделяте разходите.
Не е луд този,който яде баницата,а този,който му я дава.
В случая -ти си.

# 398
Точно там ти е грешката-че плащаш всичко сама.
Това еосновния проблем за който ти сама си виновна,че си се съгласила да поемеш всички разходи и да се лишаваш заради майка му и сестра му.
След като сте семейство, би трябвало да си поделяте разходите.
Не е луд този,който яде баницата,а този,който му я дава.
В случая -ти си.

Всички свои лични, общите гледам да помагам. Той плаща повечето, но се съобразявам за заведения, кино и т н. Мисля да му дам месец, ако не промени нещо, му връщам пръстена.

# 399
Абе...
"Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го навлече на главата!" -то какво друго да кажеш......
Който иска промяна, си вади ръцете от задника, хваща се за косата и се издърпва от блатото.
Който не иска, си реве и мрънка тук, да му поотмине,  пък после, пак на "тръстиката"....

# 400
  • here and now
Последно това:
Всички свои лични, общите гледам да помагам. Той плаща повечето, но се съобразявам за заведения, кино и т н. Мисля да му дам месец, ако не промени нещо, му връщам пръстена.
или това?
Абсолютно съм съгласна с това:
Аз не разбирам защо хора с такива генерално различия в разбирания, манталитет, цели, приоритети, представа за семеен живот и тн се мъчат да са заедно и да си късат нервите един на друг оттук до края на света.

# 401
  • София
Не бързай с връщането, предупреди няколко пъти, че така няма как да направите читаво собствено семейство. И започни да излизаш повече сама или с приятелки, без него.

# 402
Не може да излиза сама, защото той не я пуска.
Но преди ти беше писала, че не работиш и си си изхарчила парите по къщата. Не разбирам щом имаш доходи защо търпиш всичко това?
Аз съм твърдо убедена вече, че твоят приятел НЯМА да се промени. Ако го оставиш, той ще си намери друга, която да обсеби и да иска да вкара в коловоза си. Но няма да си даде сметка, че той е виновен.
Този тип хора не се променят.

Щом ходи да им купува кафенце, защото тях ги мързи, значи степента на промиване на мозъка му, вече няма поправяне.

# 403
Последно това:
или това?
Абсолютно съм съгласна с това:

Сама плащам своите собствени разходи, не го карам да ми дава пари за бензин и т.н, за разлика от тях. За домакинството се стремя да помагам, но не плащам всичко аз. Лошо се изказах преди.

# 404
Не може да излиза сама, защото той не я пуска.
Но преди ти беше писала, че не работиш и си си изхарчила парите по къщата. Не разбирам щом имаш доходи защо търпиш всичко това?
Аз съм твърдо убедена вече, че твоят приятел НЯМА да се промени. Ако го оставиш, той ще си намери друга, която да обсеби и да иска да вкара в коловоза си. Но няма да си даде сметка, че той е виновен.
Този тип хора не се променят.

Щом ходи да им купува кафенце, защото тях ги мързи, значи степента на промиване на мозъка му, вече няма поправяне.

Не съм казвала, че не работя. Имам доходи. Мога и сама да се оправям. Имам жилище от дядо ми, не ми е проблем апартаментнтът.

Общи условия

Активация на акаунт