Родителите и сестра му са и винаги ще бъдат неговото семейство. Опитът да ги разделиш и отстраниш ще рикушира върху теб и то не в положителен смисъл. Просто трябва малко да го поотделиш от тях. Вижданията им да са не всеки ден или поне не по 2-3 пъти на ден, а помощта му - само когато е наистина необходима.
Питаха те баща няма ли и ти май не отговори? Ако няма и са сами две жени, няма как да не търсят често внимание и помощ от него.
За мен тази връзка е обречена. Авторката няма такъв манталитет. Всъщност супер мега малко жени биха търпяли подобно нещо. Аз с ръка на сърцето си признавам, че нищо не би ме накарало да търпя такова чудо. Ако ще да ме вози всеки божи ден до и от работа, и да ме чака с чехли и червен килим всяка вечер.
Ужасно ми звучи. Не стига, че е тотално вързан за майка си и сестра си до болна степен, а отгоре на всичко е контролиращ и психопатски й прави проблеми, ако тя си говори по телефона с майка си за малко или с приятелки. Ако се оженят, постепенно ще я изтегли от всичките й близки и приятели, точно така, както сега изглежда, че е много мил и свестен и "не би постъпил така". Че й се опитва да я манипулира с празни заплахи да се изнасяла.
Момиче, връзката ви, както казваш е кратка. Не е като да си загубила 5-6 години от живота си. Намери си нормален приятел, който ще държи на семейството си, но не по този фанатичен, ненормален начин.