С какво ви дразнят свекървите? – 116

• 30 871
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
Има една книга "Отровните родители". Дай я на вашите да я прочетат

# 526
  • София
Ами пускай от едното ухо покрай другото и така. Нека си дуднат. Ако не е за това, ще е за нещо друго Simple Smile

# 527
И какво, баща му строител, майка му касиерка, а той Меринджей излезе? Брех, брех.

# 528
Познавам две такива двойки, на които родителите им са диаметрално различни в професионален аспект. И в двата случая родителите на партньорите не разговарят по между си и рядко се виждат. И в двата случая са ми разказвали, че подобно несъответствие се отразява най-вече на общуването на единия партньор с родителите на другия партньор. Също проблем е, когато се родят деца. Тогава единия комплект баба и дядо, обикновено започва да намира повод да мърмори, за това как другия комплект баба и дядо влияят на детето и се създава напрежение.
Иначе нищо особено не се случва. С годините партньорите се научават да не обръщат внимание на родителите си и техните възгледи.
Аз самата съм расла в такова семейство. Единия ми комплект баба и дядо смятаха другия ми комплект баба и дядо за втора категория хора. Е не се е случило кой знае какво, освен че бабата с по-голямо самочуствие непрестанно плюеше другата ми баба.

# 529
И какво, баща му строител, майка му касиерка, а той Меринджей излезе? Брех, брех.

Не е "меринджей" , работи на добра позиция в аутсорсинг компания , името на фирмата не мисля,че има значение, от ИТ сектора е. Не е на висок ръководен пост.

# 530
Не бих се радвала, ако дъщеря ми се забърка с такива хора. Да дудна не бих също, за да не си развалям отношенията с нея. Горките родители.

# 531
  • София
Е, глупости, какво им е горкото на родителите? Да не се сродяват с крадци и наркомани?
Момчето да е читаво и да се държи добре с щерката, само това би ме интересувало.
Аз лично нямам никакви намерения да се сближавам със сватове, ама грам.
Нашите родители сега изобщо нямат връзка, за какво им е?

# 532
  • при късмета
Не бих се радвала, ако дъщеря ми се забърка с такива хора. Да дудна не бих също, за да не си развалям отношенията с нея. Горките родители.
Смяташ, че семейното разбирателство на дъщеря ти, зависи от професиите на свекърите й?

# 533
Аз се замислих, дали има обратния случай?
Дали е възможно, например, родители (строителен работник и касиерка) да мърморят на сина си или дъщеря си, че е във връзка с човек от семейство (лекар и адвокат).

# 534
  • София
LondonEye изобщо да не ти пука. В крайна сметка нито е задължително родителите да се виждат, нито да сядат на една маса.
Моите родители никога не се запознаха с родителите на съпруга ми. Аз самата видях два пъти свекърва ми и два пъти свекър ми преди да починат и двамата.
Относно предразсъдъците - за съжаление в България все още има много такива индивиди. И то не само възрастни хора, а и по-млади. Когато заживяхме със съпруга ми имаше и такива въпроси - как съм паднала под нивото си да го "взема".
За да не питате - аз съм журналист, той е машинист.
15 години по-късно все още сме заедно и въобще не ни вълнува кой какво мисли.

# 535

Леле, какво им е на хората? Да съдиш за човек, според професията, е направо смешно. Пък и никой не ги задължава да общуват. Нямали какво да си кажат... Как щели да погледнат колегите... Ако това са критериите за оценка на избора на детето ми... жалко за дипломите.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 16:42 от usmihni_mi_se

# 536
LondonEye изобщо да не ти пука. В крайна сметка нито е задължително родителите да се виждат, нито да сядат на една маса.
Моите родители никога не се запознаха с родителите на съпруга ми. Аз самата видях два пъти свекърва ми и два пъти свекър ми преди да починат и двамата.
Относно предразсъдъците - за съжаление в България все още има много такива индивиди. И то не само възрастни хора, а и по-млади. Когато заживяхме със съпруга ми имаше и такива въпроси - как съм паднала под нивото си да го "взема".
За да не питате - аз съм журналист, той е машинист.
15 години по-късно все още сме заедно и въобще не ни вълнува кой какво мисли.

Благодаря за куража. Да, те са си със старомодно мислене от типа - всеки да си знаел чергата. Аз най се ядосвам ,че си го изкарват на мен като лична обида спрямо тях ,че другите им били под нивото точно. И сега съм между чука и наковалнята - хем не искам да се изпокараме , все пак са ми родители, хем не искам и това да повлияе на отношенията ни с моя приятел.

# 537
Колежки, бях пуснала снимка на сръбската певица Цеца и проекто снахата й. Нося ъпдейт от темата за компроматите - сватбата е минала, но вижте какви висоти е стигнала свекървенската подлост - снахичката е била принудена да се омъжи с роклята на... свекърва си! И са я купили (снахата) само за 20 хиляди евро, а навремето свекървата - за половин милион марки!
https://trafficnews.bg/bohemi/sinat-tsetsa-i-arkan-si-kupi-bulka … -000-evro-161511/

# 538
Не мисля, че имаш възможност да контролираш процеса на взаимоотношения между родителите ти и приятеля ти.

# 539
Колежки, бях пуснала снимка на сръбската певица Цеца и проекто снахата й. Нося ъпдейт от темата за компроматите - сватбата е минала, но вижте какви висоти е стигнала свекървенската подлост - снахичката е била принудена да се омъжи с роклята на... свекърва си! И са я купили (снахата) само за 20 хиляди евро, а навремето свекървата - за половин милион марки!
https://trafficnews.bg/bohemi/sinat-tsetsa-i-arkan-si-kupi-bulka … -000-evro-161511/

Прегледах снимките и ме втресе - такова хубаво девойче, а зорлем се е направила на баница! Вярно ли има мъже, на които им се изправя "Айфеловата кула" от такива устни? Scream
То бива чалгарска простотия, ама както е тръгнало си мисля, че след някоя година няма да им се виждат лицата от устни ...

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 16:58 от Doppel T

Общи условия

Активация на акаунт