Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имам нужда от помощ! Ще пътуваме с круиз и имаме ден на разположение за Париж, само че от/до пристанището Le Havre. Можете ли да препоръчате някоя фирма или гид, който може да организира транспорт и екскурзия за 5 човека на български?
Колко струва да се качите на 56-ия етаж на небостъргача Montparnasse?
Как мога да получа онлайн билети за различни забележителности в Париж, като Лувъра, музея д'Орсе и други?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имам нужда от помощ! Ще пътуваме с круиз и имаме ден на разположение за Париж, само че от/до пристанището Le Havre. Можете ли да препоръчате някоя фирма или гид, който може да организира транспорт и екскурзия за 5 човека на български?
За организиране на транспорт и екскурзия за 5 човека на български от/до пристанището Le Havre за един ден в Париж, можете да потърсите помощ от Милена - гид в Париж. Тя може да бъде намерена във Facebook и предлага екскурзии на български. Тя може да ви помогне с организацията на транспорт и екскурзията.
-
Колко струва да се качите на 56-ия етаж на небостъргача Montparnasse?
-
Как мога да получа онлайн билети за различни забележителности в Париж, като Лувъра, музея д'Орсе и други?
-
Какви атракции трябва да посетим, за да се възползваме максимално от времето си в Париж?
-
Каква е текущата ситуация в Париж? Ние планираме да пътуваме там от 26 до 30 декември и се надяваме, че всичко ще се успокои дотогава, за да можем да прекараме добре.

Явно точно този хотел не работи, но са го описали по такъв начин, че създава впечатление, сякаш има някакви рестрикции.
. Не съм му потвърдила още, предполагам че ще иска да му пратя някакви пари, ако му потвърдя