Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 46 018
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
Мен също не ме облекчи никак Монурал.

# 331
Happy, откъде си? За Пловдив препоръчвам Уромедикс клиниката
pandorina, а ти пробва ли ги тези бактериофаги?

# 332
Момичета, имам чувството, че няма измъкване от това състояние напълно. Надявам се скоро да намеря решение. От месец пия Д-маноза по 3 пъти на ден като бодежите почти изчезнаха, остана само гадното напрежение и чувството, че ми се ходи до тоалетна често, а няма нищо. Намалих дозата от няколко дни и спрях Неоренала, и от тази сутрин се завърнаха бодежите в пикочният мехур и болката в гърба. Не знам съвпадение ли е, или не... Направо вече ми омръзна. Трябва пак да ходя да пускам урина. И аз се интересувам от тези бактериофаги. Сега четох в Интернет, че това е вирус, който изяжда бактериите буквално. Снимките са малко страшнички 😁 Но ако наистина помага.

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 11:30 от Lime_

# 333
В София съм
Изрових с-маноза от шкафа от миналата година. Стомаха адски ме боли от чая мечо грозде, а и ме втриса. От лабораторията не знам какво са изследвали, ама уж гадта е чувствителна към всички антибиотици. Включително фосфомицин, а аз снощи изпих един и нищо. Нула. Никакъв ефект. Сега звъня да си търся доктор около работа, за да ида веднага.

# 334
Хепи, много лошо, че не можеш да пиеш мечото грозде.
На мен то ми действа много добре.
Пробвай лимон със сода и мед.

# 335
Бях на доктор, тъй като фосфомицин го има в антибиограмата, настоя че изпития от мен + още един след два дни ще ме оправи. Също и уро ваксом
Огледа ме к на ехограф, няма проблеми
Класически цистит
Ще пробвам, ако не ще ида пак

# 336
Не си давай парите за Уроваксом, никаква полза нямам аз.

# 337
А манозата? Така и така я имам...ще я пийна

# 338
Маноза пий.
Аз сега пия Цистостоп Рапид, при нужда, добре съм.
Ти каква Маноза имаш?

# 339
Момичета,  в една група за етерични масла съм и вище на какъв коментар попаднах: Риган 2 капки и 2 капки чаено дърво в капсула 3 пъти на ден за поне седем дни, пиене на много вода поне 3 литра на ден и Цистостоп Рапид - това е моята рецепта с която лекувам острия цистит. Преди да открия ригана се тровех с антибиотици с краткотраен ефект.

# 340
  • София
За цистит не знам, но за настинки масло от риган е страхотно. Има една българска фирма с няколко, но истински продукта. Абе... ако ще да ми изтрият коментара, но се казват Green Drops. Приятел ги познава и знам, че искат всичко да е супер истинско, студено пресовано и т.н. Давал ми е при разболяване риган, а съм си купувала масло от бял трън за жлъчка и черен дроб. Няма как да се объркаш, че е 100% каквото пише! Сори за спама, но ми стана "патриотично" , че някой се бори да прави нещо читаво...

# 341
Знам,  че на Доттера са най-добри,  но и най- скъпи.  Аз си купих риган и чаено дърво.  Празни капсули (като тези,  в които е антибиотикт)  има в Зоя. бг.  В капсулката се накапват тези две масла и се допълва със зехтин,  след което се затваря.  Трябва да е в капсула,  защото ригана е "горещо  масло"  и изпито по друг начин,  може да изгори лигавицата.  Утре ще си купя капсули и след антибиотикът ще пробвам.  Няма какво да губя.  Да знаете,  че не всички масла,  стават за вътрешна употреба.  За Дотера и Бота лайф,  знам че стават.  Дано се получи.  Не съм дистрибутор или нещо такова,  само да уточня Blush

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 00:28 от cray

# 342
Няма ли готови капсули с маслата

# 343
Не.  Ако имаше  до сега да съм ги пила.  Аз си купих маслата - за всеки случай,  но забравих за капсулите и като ме тресна циститът ОТНОВО,  нямах време за поръчка Cry

# 344
  • София
На мен ми казаха, че може в лъжица зехтин да се капне риган и така да се изпие, за да не изгаря. Не знам дали с капсулите не е по-подходящо. За първи път чувам за такива, но пък колко зехтин събира едната т. е. доста мизерно ще е разреждането. А едната Риганела е готово разредена в друго масло.
п. п. И аз нямам нищо общо с въпросната фирма. Просто съм пробвала и чувала как искат да си правят нещата и ми звучат читави. Тепърва разработват и други продукти. Ще видим...

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 07:23 от Franie

Общи условия

Активация на акаунт