Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 45 938
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Не,от Русия,но за съжаление от 1 год има проблем с доставката.Ще се пробвам с познати от Молдова ,но след КВ.Но с пастата на Фитолизина,имам също успокоение.Не го ползвам непрекъснато,по-скоро като обезболяващо.
От капсули-нямам полза.

# 556
И на мен са ми познати тези неволи с цистита. Имаш чувството, че се въртиш в омагьосан кръг. Бактерии, антибиотик, гъбична инфекция, и пак , и пак. Ешерихия коли са много упорити бактерии и трудно се изчистват, а ако цистита е станах хроничен може да отнеме още повече време. В един момент и естествената среда се нарушава от много мазане с разни кремове, свещички, интимни гелове и пиене на антибиотици. Аки имате възможност спрете за известно време и дайте възможност на тялото да си отдъхне от цялата тая атака. Аз така направих и за известен период спрях всичко и взимах само Уроцист с червена боровинка и мечо грозде. Разбира се това е при положение , че няма много изразени болки или други неразположения.

# 557
  • варна
Момичета и аз с Ешерихия коли 10 дена пих Ципролфлаксацин, Уринал акут и 2 вида пробиотик - въпросът ми е кога да си пусна контрола

# 558
Момичета и аз с Ешерихия коли 10 дена пих Ципролфлаксацин, Уринал акут и 2 вида пробиотик - въпросът ми е кога да си пусна контрола

След 1 седмица.

betty 73, и аз реших така да направя. Да си дам почивка от всякакви лечения.

# 559
  • варна

DeVa®, ще пусна след седмица и ще докладвам

# 560
Момичета пак съм аз.
Може ли да споделите дали сте имали температура при бактерии в урината.
Вече месец поддържам 37.4-37.5 през деня, а вечерта пада. Мисля, че е от бактериите, защото, когато пих антибиотик падна до 37.2, но както се устави, не е излекувана напълно.
Дали на вас ви се е случвало?

# 561
При пиелонефрити вдигам много висока температура,но след автоимунното по-трудно вдигам.
Преди поддържах твоите стойности,но много лекари не ги броят.
Пусни си пълна кръвна,ДКК,СУЕ,фибриноген.

# 562
Аз съм с бактерии втора година и не съм имала Т никога.
С уточнението, че са в мехура. С бъбреците нямам проблем.

# 563
Всичко изследвах даже през 20-тина дни. И всичко ми е в норма, ЦРП, чернодробни, ревмафактор, ПКК, а бе много.... Майка ми е медицинска сестра и работи в лаборатория и медицински център. Какво ли не ми изследваха и всичко е в норма, освен бактериите в урината. Утре започвам Цистостоп рапид и в комбинация с чайове дано да се пооправят нещата без антибиотици.

# 564
Потвърди ли се в стерилната урина Клебсиела-та?

# 565
Да, потвърди се. Както и във влагалището. Ходих на два нефролога, гинеколог,  както и при личната. Бъбреците са ми добре и казаха да не пия вече антибиотици. Само чай и добавки.
Четох че от алоето има доста доволни, мога и него да включа по-нататък, че ще ми станат много сега.

Добавям: уростим никога не съм пила и  мисля да се консултирам с нефролога и за него.

# 566
Аз съм от доволните от алое. Пия такова с червена боровинка и и качествен пробиотик. Бях включила и няколко добавки като омега и чесън и мащерка, защото се борят с бактериите и са натурален антибиотик. Минаха няколко месеца, надявам се оплакванията да останат в миналото и да се радвам най-накрая на крепко здраве и на младостта си 🙏
Желая на всяка една от вас да намери своя спасителен пояс. Честита Цветница 🌺🌼🌸

# 567
Уростим пия втори месец, имам още 12 таблетки.
Какъв ще е резултатът, ще ви кажа като пусна стерилна урина.
Уроваксом не ми помогна. Може би, защото не пуснах контролна урина след Нитроксолин, ЛЛ не ми каза и аз не се съобразих да проверя.
Но пък не би трябвало да е само след негативен резултат, защото пише, че може успоредно с АБ терапия да се приема.
цитат от листовката:
"1 капсула дневно на гладно, за предпочитане сутрин, като подпомагащо лечение към основната антибиотична терапия, до изчезване на симптомите, но в продължение на минимум 10 последователни дни."

Скрит текст:
Още за УРО - ВАКСОМ капсули * 30 OM PHARMA (URO-VAXOM capsules * 30 OM PHARMA), цена и информация от Framar.bg: https://apteka.framar.bg/20000392/%D1%83%D1%80%D0%BE-%D0%B2%D0%B … B0%D0%BF%D1%81-30

# 568
Какъв пробиотик пиеш?

# 569
Не пия пробиотици.

Общи условия

Активация на акаунт