Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 46 048
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
Имам,  да -  тежест,  парене,  дискомфорт.  Пълна програма.  Може би,  много си повярвах и това ми беше грешката.  Сега,  стоя и плача,  изпаднах в страхотна депресия.  Мразя антибиотиците (едва ли някой ги обича,  всъщност),  но заради тази проклета бактерия се натрових, нямам нормален живот,  а мечтата за второ дете,  лека полека си отива:weary:

# 316
Много неприятно. Sad
Не знам и аз как се оправя това положение?
Иди на лекар, дано измисли нещо.
Пиши! Hug

# 317
Пак напомням че има и лечение с бактериофаги. Търсете и тая възможност. Писах тема по въпроса.. Който има възможност да си ги набави.. може да пробва, поне са безвредни

# 318
Пак напомням че има и лечение с бактериофаги. Търсете и тая възможност. Писах тема по въпроса.. Който има възможност да си ги набави.. може да пробва, поне са безвредни

Много са скъпи, малко хора могат да си позволят цената им. А и в България не се прилагат. Лекарите нямат идея за терапия с Бактериофаги. Аз съм питала не малко лекари, а те дори не са чували за тях. Аз научих за тях от предаването "На кафе". Една лекарка -- д-р Папазова, занимаваща се с алтернативна медицина говореше за тях.https://www.youtube.com/watch?v=5uDJbvGGiGI

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 18:00 от didona666

# 319
Именно.
А и не е нещо, което е популярно у нас.
Аз съм по утвърдените методи.

# 320
Къде е темата за бактериофагите? Дала съм вече 10 000 за лечение на бактерии и поддържане на тялото ми функциониращо, надали ще е по-скъпо.
Cray, ако се зачетеш в моите постове, ще видиш, че правя инвитро процедури. Няма лекар, който да ми каза, че бактериите са проблем при естествено забременяване. Имаш Е.коли, не Хламидия или Уреаплазма. И знаеш, че надали ще се отървеш от нея. Просто действай. На мъжът ти спермата е с ПХ 7.5-8.0, което алкализира средата ти и затова бактериите полудяват след секс.
Аз ще правя инвитро в Турция с Е.коли, не им дреме на шапката за моите бактерии, казаха, че са някакъв фактор, но изобщо не е основния фактор.

# 321
Четох, че в ЕС не е разрешена продажбата на Бактериофаги.

# 322
На мъжът ти спермата е с ПХ 7.5-8.0, което алкализира средата ти и затова бактериите полудяват след секс.
Това ми дава отговор на въпроса,  защо,  когато започнем с опитите,  еинаги се появяват Е. Коли. Това означава ли,  че си стоят в латентно състояние и когато се промени средата,  те си се размножават?  Пък аз си мислех,  че съм се излекувала Grin

# 323
МБ ги отчита на степени.
До 10^3 не са проблем. 10^4 вече е за обръщане на внимание, а 10^5 е патология.
Има ги, но стават проблемни при голяма концентрация.

# 324

Тези бактериофаги има ли ги у нас? Как се снабдява човек с тях?

# 325
Няма ги.

# 326

Тези бактериофаги има ли ги у нас? Как се снабдява човек с тях?
Официално ги няма. Неофициално се намират. Официално ги има в Русия и Украйна, Грузия.. май и Молдова. В Грузия има цял институт където се лекуват чужденци, може и дистанционно.. Темата я пусках тук в бг мама.

# 327
Запис с е.коли 10/5, и чакам антибиограмата. Чудя се къде да ида,лл ли да ми изпише лечение, не знам. Миналата година имах цистит след измръзване, ципрофлоксацин ме спаси. Не ми харесва тази година пак цистит, след половин час студ. Явно проблема се загнездва трайно...пия мечо грозде и сода, сега и един монурал да поотпусне.  Sad Sad

# 328
Хепи, не е студа причината.
Бактерията е много упорита.
Хайде да видим какво лечение ще ти приложат на теб.

# 329
Да видим
Монурал не ми облекчи изобщо
Вероятно си права, просто сега съм усетила и се е засилила. Никак не ми харесва това
Препоръка за уролог, ама и да мога да ида веднага след като стане антибиограмата? Демек да не чакам 100 години за час?

Общи условия

Активация на акаунт