Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 45 953
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
По 1 на 12 часа, но не е желателно да се самолекуваш.

# 361
Да, пусни една стерилна урина преди това, и пробвай с монурал. Аз след втория, смрадлика, д маноза, съм доста добре!

# 362
И ти пусни една стерилна урина, че то и аз уж видимо съм добре, а онези гадини са там.

# 363
О, да, чакам да минат още няколко дена Simple Smile Да не е съвсем веднага и да излезе фалшиво отрицателен

# 364
Не, не. След 2 седмици иди. Аз имах едни такива, уж АГ-то твърдеше, че на 3 ден трябвало. Всичко чисто излезе и после пак, и пак...

# 365
Да, права си. Сега се сещам че и сладурите в инфекциозна ме тестваха на 2-3 ден след венозен антибиотик...ще изчакам още седмица.

# 366
По 1 на 12 часа, но не е желателно да се самолекуваш.
Благодаря ти ,много.

# 367
Тестването на 2, 3 ден се прави за да се види дали подбрания антибиотик има ефект.
При всички ли ви се изолира е.коли? При мен абс нищо не се изолира Cry поне знаете с какво се борите. Аз преди 10тина години започнах да получавам много тежки цистити, които бяха 2,3 годишно изолираше се е.коли но с времето зачестиха, а симптомите станаха по-леки понякога само парене и отминава но стерилните са чисти винаги. Също така имам хронично слабо в.течение и получих наскоро диагноза хроничен цервицит след конизация. След като във влагалището нямам мико уреаплазма и хламидия възможно ли е в урината пък да се намери?
Риганела съм пила, няма ефект при мен. Сега започнах с дманозата да видим.
Искам само да ви кажа че с всичките ми ужасни оплаквания нямах никакви проблеми да забременея, ако това ще помогне на някого.

# 368
На 12 часа по една. Поне 5 дни минимум

# 369
На 12 часа по една. Поне 5 дни минимум
благодаря много

# 370
Здравейте... хоп и аз в темата .. При мен се появи цистит след ужасно раждане, нормално ... с много лоши шевове. Истината е, че направих урологична инфекция още по време на бременноста, но за първи път през живота ми. Сега след раждането се опасявам, че най - вероятно задържам малко урина Sad Успях да излекувам инфекцията за година и половина - нямах проблем.. Бо от лятото на 2019 непрестанно съм пак с проблем. Появява се веднага след секс, след къпане в морето, ако остана в мойър бански ... и вече не знам от още какво Sad  Искам да попитам следното - забелязвам странно, остра миризма на урината от около месец и нещо - на вас случвало ли ви се е ? Дали е възможно да е от проблема с цистита ...!? Също я забелязвам мътна ... днес пуснах урина за изследване .. Вече не знам какво да правя. Преди две години реших проблема, като пих два вида антибиотик, след това започнах месеци с мечо грозде - сутрин и вечер по половин литър + цистостоп в комбинация с СОИ от червена боровинка - продължих така 2-3 месеца без да спирам и след това изчезна всичко за година и половина .

# 371
  • София
При мен абсолютно винаги ако се стигне до миризма, помътняване и потъмняване означава е.коли 10*5.
Изчакай резултатите и антибиограмата. Щом си я пуснала вече можеш да пиеш добавките и много вода.

# 372
Аз вчера бях на уролог. Изписа ми Монурал, че всички други съм ги пробвала.
Снощи пих първия.
Този път е резистентна към Амоксиклав, предния път не беше.
Мечо грозде месеци?
Аз го пия, но не всеки ден. Да взема да го увелича?

# 373
Аз го пих една седмица и спрях. Не е безобидно.

# 374
Мечото грозде ли ? Не знам, според мен не крие никакви рискове ( особено на фона на останалите опции). Все пак е билка... на мен ми помогна предния път, мисля дс пробвам пак. .. Аз не съм забелязвала до сега такава миризма на урината... и доста съм се притеснила Sad утре съм на уролог ..

Общи условия

Активация на акаунт