Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 45 891
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Да, и бъбреците гледат.

# 601
  • Димитровград
Здравейте момичета.  Мойте оплаквания, ту леко затихват,  ту се обострят и бях на нефролог, който ми пусна изследвания и част от тях са готови, стерилната урина в четвъртък. Ако позволите, ще ги публикувам тук, ако може да ми поясните горе долу нещо от тях, защото не всичко ми е ясно. Благодаря предварително!

П. П: Имам и кръвно изследване. Не можах да ги кача заедно. Ще го кача по-късно.

# 602
И аз бях днес на нефролог, казах му , че съм пуснала сутринта стерилна урина, че не ми се чакаше още един ден. Чаках 50 мин за да вляза и да ми каже, че имам... цистит (сякаш не го знаех, дори като влезнах му казах какво ми е). Никакви други изследвания не назначи... Доста съм разочарована, уж прехвален доктор, а накрая дори ми каза, да съм спирала да кърмя, че трябва АБ. Та общо взето ще си изчакам антибиограмата и ще ми каже кой АБ да си взема. Това и ЛЛ го направи миналия път. Много съм разочарована, нито ми каза какво да пия, освен АБ, абеее, явно ударих на камък с моя човек.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 23:32 от Elsi86

# 603
А ти какво очакваше?!
Цистит безобидно ли ти звучи? Sad

# 604
А ти какво очакваше?!
Цистит безобидно ли ти звучи? Sad
Точно, че знам че имам цистит. Аз затова отидох при него, за да ми каже какво да пия за профилактика, за лечение освен АБ, но уви, ще се чете в нета и в темата.

# 605
Много лекари съм обиколила още от малка. За жалост малко бяха тези, които изписват съпътстващо лечение към АБ. И аз се чудя с какво да продължа. Мислих си хомеопатия, за съжаление лекарката не приема нови пациенти до края на извънредното положение. После си мислих за варбургия, обаче не знам да не ми станат много леларства. От Януари що леларства и добавки съм изпила, сега пък освен антибиотика, уростима и пробиотик, съм на инжекции заради подуване на ръка. Иска ми се да оставя организма малко да почини, но от друга страна ме е страх, че бактериите ще се върнат обратно.

# 606
В билковите аптеки има чай за цистит и чай за бактерии в урината. Двата се пият едновременно, предполягам месеци, за да се изчисти пикучния мехур от бактерии.
Също не спирам да пиша за билковия немски препарат Angocin N, съдържа хрян и латинка, и премахва симптомите на цистит за ден, но като всяко хронична заболяване иска дълаг прием, поне 3 мес.
Това са моите алтернативи, които ме държат далеч от антибиотиците. Като първия ден на започване на цистит е с парене и мътна урин, от лекар знам, че стане ли мътна урината, значи има бактрерии, та ангоцина премахна това. Води се естествен антибиотик.

# 607
Благодаря ти, сега се свързах с една билкова аптека, да видим какво ще предложат. Този Ангоцин го няма в България, или поне аз не мога да го намеря. Урината ми е мътна, чакам си урокултурата утре и ще пия АБ, симптомите ми не минавата вече повече от седмица. Не става по-зле, но не става и по-добре. Мога ли да чакам още, док вчера каза, че бъбреците са ми ок, страх ме е да не стане по-зле?

# 608
Витамин Ц разтворим 1000мг всеки ден. Понижава ПХ на урината и се променя средата, за да не се развиват бактерии. И много, много вода. Вечер нещо с червена боровника. Това ми бяха предписали, докато чаках антибиограма и  успях да изпикая утайките, които се виждаха на ехограф за няколко дена

# 609
Както каза Дева, какво да очакваш? Явно до там стига традиционната медицина и затова сме толкова много тук...за съжаление.  Дали са ти алтернативи, четеш, търсиш и така докато намериш своето. Успех.

# 610
Благодаря ти, сега се свързах с една билкова аптека, да видим какво ще предложат. Този Ангоцин го няма в България, или поне аз не мога да го намеря. Урината ми е мътна, чакам си урокултурата утре и ще пия АБ, симптомите ми не минавата вече повече от седмица. Не става по-зле, но не става и по-добре. Мога ли да чакам още, док вчера каза, че бъбреците са ми ок, страх ме е да не стане по-зле?

Поръчай си чайовете от аптеката, пий сода за хляб по 1ч.л. Три пъти на ден.
От тук си поръчах вчера ангоцина, че и на мен ми е на свършване. Доставката е 15-18€ за съжаление, но си поръчах от най голямата опакавка, защото освен за цитити го дават и за настинки и за повишаване напимунитета, така че ще влиза врепотреба.

https://www.homoempatia.eu/search/result?term=ANGOCIN+Anti+Infekt+N+Filmtabletten

# 611
Како пиете след като вече сте се излекували и  е приключило лечението с антибиотик?
Прочетох за ангоцина и най- вероятно ще го поръчам и аз, какво други пиете?  И колко  дълга трябва  да е "опашката " / лечение  след  антибиотика/

# 612
Како пиете след като вече сте се излекували и  е приключило лечението с антибиотик?
Прочетох за ангоцина и най- вероятно ще го поръчам и аз, какво други пиете?  И колко  дълга трябва  да е "опашката " / лечение  след  антибиотика/

Същия лекар, който ми каза, че при мътна урина има бактерии, каза тези бактерии в пикучния мехур се лекуват основно с чай./ тогава не му обърнах внимание и след месеци антибиотици, стигнаг до неговото/Та чай за цистит и за бактрерии в урината от билкова аптека са задължителни поне за месец, даже 3мес мисля е оптимално продължение.
Ето отзиви за ангоцина от амазон. Както писах той помага и при настинки и в малки дози подържа имунитета, който пада при циститни проблеми!

# 613
Поръчала съм чай за цистит,  и  ще пия  значи още поне 3 месеца. Ангоцина при първа възможност ще го купя.

# 614
Поръчала съм чай за цистит,  и  ще пия  значи още поне 3 месеца. Ангоцина при първа възможност ще го купя.
Може ли да споделиш кой чай за цистит поръча и от къде?
Излезна ми бактерията - протеус мирабилис,  пак същата гад. Ще пия ти АБ, и след две седмици ще пускам контрола. Стискайте палци, че спирам да кърмя бебка за 7 дни, ще се цедя, дано успея после пак да я закърмя. Много ми е криво, тъжно, ама...лошо стечение на обстоятелствата.

Общи условия

Активация на акаунт