Как ви звучи името Ивомир?

• 11 378
  • 229
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Звучи ми както и Петрослав newsm78

# 151
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Да, и аз не мисля, че е уместно включването на други опции освен ДА и НЕ в анкетата.
Но просто някой трябва да спре търкалянето на снежната топка, прекалено голяма стана вече.
Според мен момичето е пуснало темата обидено от някой, а стана още по-лошо - получава нови обиди, отговаря им с обиди - въобще мазало  Crazy
Аз ще кажа само едно - да са ни живи и здрави всички дечица, с всякакви имена - те са ни слънчицата  newsm51

# 152
Да, и аз не мисля, че е уместно включването на други опции освен ДА и НЕ в анкетата.
Но просто някой трябва да спре търкалянето на снежната топка, прекалено голяма стана вече.
Според мен момичето е пуснало темата обидено от някой, а стана още по-лошо - получава нови обиди, отговаря им с обиди - въобще мазало  Crazy
Аз ще кажа само едно - да са ни живи и здрави всички дечица, с всякакви имена - те са ни слънчицата  newsm51

OK, за това си права. Peace

# 153
ивомир е хубаво име и звучи къде-къде по-добре от кевин , роберто, браян, марк -все имена на деца от нашия квартал. на мен лично не ми пука дали пенка от съседния вход харесва името на детето ми и дали ще пули любопитните си очи като го чуе. важното е , че майката харесва името. май си навлече беля с темата , но съм сигурна, че децата на всички, които не харесаха ивомир се казват с най-красивите имена. всъщност няма име, което да допада на всички

# 154
  • Paradise
Еее, аман от объркани и нарананени душевно дами....
Като го е кръщавала детето така, да е мислила... Нормално е на изкилиферщено име хората да гледат странно - и ние, от село, знем и други "интересни" имена, уважаема съфорумке - Ричард Груев, Алис Крайчева и т.н.

Да, груба съм, но ми писна от разни дивотии из форума....

# 155
Не ми харесва, дори ми звучи грозно. Иво и Мирослав са красиви имена, но слято е УЖАСНО.

# 156
Крейзи.
Мъдьо на дядо си Ташо.

# 157
А ако дядовците се казваха Заре и Пеко  newsm78 кво правим ?

П.П. Шегичка   Mr. Green

# 158
А ако дядовците се казваха Заре и Пеко  newsm78 кво правим ?

П.П. Шегичка   Mr. Green

Пекозар Hug

# 159
и ако утре срещна на улицата мама с момченцена име Ивомир, как да реагирам? Да питам: ти ли си онази мама от форума?

# 160
  • София
и ако утре срещна на улицата мама с момченцена име Ивомир, как да реагирам? Да питам: ти ли си онази мама от форума?

само ако момченцето е изключително лъчезарно, а майката държи в ръцете си стихосбирка на известния поет ивомир димчев

# 161
Не съм голяма фенка на имена образувани от други имена. Имената Ивайло и Мирослав са много хубави но като се смесят не се получава добра комбинация .

# 162
  • густо майна Филибето
На първо четене не ми хареса, но като го повторих няколко пъти - не е зле. Ако притежателя му е хубаво и мило момче, направо си е супер. На фона на англо, френско и не знам си какво езичните имена , Ивомир е чудесно име.

# 163
Направо съм изумена от това как се реагира в този форум. Вие хора сърца нямате ли? Тук става въпрос за името на едно детенце и неговата майка се тревожи за това как това детенце ще се чувства с това име. Още на втора страница беше уточнено, че тя вече е нарекла детето си така. УЖАСНО, ГРОЗНО, БЕЗУМНО и прочие определения... Нали и вие сте майки? Чудя се как може една майка да реагира по този начин на страховете на друга майка за детето си. Моля малко по трезво го раздавайте. А на авторката на темата пожелавам детето и да израстне като добър и стойностен човек и да носи името си с гордост.

# 164
не прочетох темата, просто отговарям на въпроса от анкетата:
гласувах с 'ужасно', защото нямаше 'безумно' в опциите.

Общи условия

Активация на акаунт