Кухня от ИКЕА - тема 3

• 86 666
  • 924
  •   1
Отговори
# 855
  • Разпиляна във въображението
От 13 надолу съм гледала Simple Smile Точно защото изглежда толкова лесно и хоп още и още части Simple Smile

# 856
  • София
Аз избрах обикновен шкаф, който днес изрязаха по аспиратора.

Може ли да ми снимате изрязания шкаф, дори да е вече с монтиран аспиратор?

Аз днес ходих и поръчах обикновен шкаф и пак ме убеждаваха, че нямало смисъл, и не ме разбират какво ме притеснява.
Може би и аз грешно си представям как ще се изпълни монтажа. Така или иначе имам и двата вида шкафове, единия ще върна.

# 857
  • Разпиляна във въображението
Монтажът не е напълно завършен, но се вижда разреза. Шкафът е 60/80

# 858
  • Варна
Може ли някой да ми препоръча фирма/майстор за монтаж на кухня от Икея за Варна? Иска ми се да проуча поне още един вариант освен монтажниците на Икея. Ако сте ползвали услугите им за Варна какви са мненията за тях?

# 859
  • вече в собствен дом
Привет на всички ! Поръчахме си кухня Икеа , но имаме и доста липси. Програмата им даваше, че ще са налични к края на този, началото на другия месец. Искам да попитам дали някой е чакал много време за тези липси и дали си отговарят на сроковете, които са дали?

# 860
Спазиха срока при нас.

# 861
  • Варна
Привет на всички ! Поръчахме си кухня Икеа , но имаме и доста липси. Програмата им даваше, че ще са налични к края на този, началото на другия месец. Искам да попитам дали някой е чакал много време за тези липси и дали си отговарят на сроковете, които са дали?

Поръчах на 12.11, имаше и при мен липси, даже не можаха да кажат кога ще дойдат. Преди три дни ми се обадиха, че всичко без една дреболия е пристигнало и ще може да се направи монтажът другата седмица.

# 862
  • на дъното
Имахме липси казаха до 10 дена .Минаха повече,но не се обаждат и накрая реших да звънна аз.
Отговорът беше няма ги още и познайте на следващият ден звънят,че вече в града доставен в магазина🤔😉.Явно трябва да се побутнат малко за да се раздвижи някой заспало звено по веригата😉

# 863
  • София
Ние поръчахме кухня на 12.10.2024 г., В неделя 24.11.2024 получих нещата от резервацията си, като отказах единия елемент, защото се очаква доставка след нова година. Става въпрос за покривен панел, който е с размер 240, за серия Bodbyn.

# 864
  • Варна
icheto С какво ще замените този панел, щом сте го отказали?

На мен от цялата резервация ми липсва единствено 1 бр. от тази лента https://www.ikea.bg/products/fixa-vlago-zashtitna-lenta/04375085/, която щяла да дойде през януари. Казах да монтират кухнята без нея. В сайта излиза, че я има налична в София, но явно не може да стигне до Варна.

# 865
  • София
При нас на ъгъла няма шкаф. Бяха предвидили от него да изрежат едниния покривен панел, на последния шкаф, и остатътка да се ползва за тези части за захващане на плота, в кухия сектор . Сега ще използваме друг материал за поддръжка на плота, няма да е видимо, а за най - външния шкаф си взех покривен панел по размер, който си имат.

# 866
  • София
Здравейте! Уредите от Икеа ли ги поръчвате също? Стандартни ли са размерите на Икейските шкафове за вграждане на уреди от други фирми?

# 867
Здравейте! Уредите от Икеа ли ги поръчвате също? Стандартни ли са размерите на Икейските шкафове за вграждане на уреди от други фирми?
Само със събомиялната може да има проблем, но имат релси. Другите при нас все са пасвали без да им гледам специално размерите.

# 868
  • Варна

Само със събомиялната може да има проблем, но имат релси. Другите при нас все са пасвали без да им гледам специално размерите.

Какви проблеми може да има със съдомиялната от друга фирма? Аз купих на Бош, в понеделник почва монтажът.

# 869

Какви проблеми може да има със съдомиялната от друга фирма? Аз купих на Бош, в понеделник почва монтажът.
Ами краката на Икейската са 8 см, а вратите - 80 см. Виж по модела колко е максималната височина на панела /вратичката/ и колко минимум е за отдолу /крачетата/. Има съдомиялни Бош с Vario Hinge, на които може да се закрепи по-висока вратичка, но не знам дали и цели 80 см. Дали проектанитите на си ви заложили приплъзваща релса, която при отваряне на вратата на миялната я избутва нагоре, за да не се удря в цокъла? Ако се опира вратата, реално няма как да отвориш на 90 градуса миялната и да издърпаш кошницата. В този случай помага или релсата https://www.youtube.com/watch?v=awg0ZVKSWr4&pp=ygULI21ldGhvZGlrZWE%3D
 или се зарязват цокъла.

Общи условия

Активация на акаунт