Кухня от ИКЕА - тема 3

• 86 638
  • 924
  •   1
Отговори
# 870
  • вече в собствен дом
Моята резервация все още я няма. А трябваше да са тук нещата в началото на декември. Вчера звънях и се оправдаха с техническия проблем, който имат. Е, голяма съм късметлийка. Да поръчам кухня и ИКЕА да се срине. Сега оставам без кухня , а скоро се нанасяме в новото жилище. Има ли някой друг потърпевш и този технически срив в системата им?

# 871
  • Варна
Laura B Съчуствам ти за проблема. Но кой можеше да предвиди, че няма да се оправят вече повече от три седмици? А вече говорят, че чак след Нова Година щели да се върнат към нормална работа. Аз имах късмет, че резервацията ми дойде ден преди срива. Вярно, платих малко повече за доставка със Спиди, но монтажът завърши успешно в началото на декември. Много хубава стана кухнята, по-късно ще пусна снимки. Доволна съм и от бригадата за монтажа, пак от Икея.

За съдомиялната нямаше проблеми, явно са ми били включили каквото е необходимо, защото като поръчвах ме питаха дали съдомиялната е от тях.

# 872
  • София
Ами те казаха най-рано догодина, ако и тогава изобщо успеят да възстановят системата... Загубили са и бекъпи и вс... Тежка история...

# 873
  • вече в собствен дом
Ами те казаха най-рано догодина, ако и тогава изобщо успеят да възстановят системата... Загубили са и бекъпи и вс... Тежка история...
Как разбрахте, че най-рано догодина?

# 874
  • София
Така каза служителка вчера.

# 875
  • София
Ние бяхме за pax аксесоари през уикенда и служителите, които работят до стелажите за взимане, също коментираха че очакват най-рано след НГ да има някакво решение на проблема (евентуално).

# 876
  • София
Привет на всички ! Поръчахме си кухня Икеа , но имаме и доста липси. Програмата им даваше, че ще са налични к края на този, началото на другия месец. Искам да попитам дали някой е чакал много време за тези липси и дали си отговарят на сроковете, които са дали?

При нас последните липсващи неща дойдоха след 3 месеца, което беше максималния срок, койо ни казаха. Става дума за София. Слава Богу, бяха дреболии, като чело на чекмедже, рафт и подобни, но беше доста изнервящо.
Отделно, в крайна сметка имаше леки разминавания на някои елементи с проекта, за довършителните неща едвам намерихме майстор, защото работата беше малко и явно на никого не му се занимаваше, а имаше панели, които трябваше да се режат и нямаше как да го направим без нужната техника.
Лятото на 2024 г. се развива действието.

# 877
Някой дали би могъл да сподели мнение за техните уреди? Хладилник, котлони, фурна,  съдомиялна. Замислям кухня за селска къща и нямам възможност да обикалм отделни магазини и организирам различни дни на доставка далеч, където няма кой да приема на части поръчките. Затова за сега обмислям всичко наведнъж и от 1 място.
Освен за уредите,  някой ползва ли фирма за монтаж от търновската икея. Тя се пада най-близо и се чудех дали ходят по околни зачукани селца.

# 878
Ние от три години и половина сме с икейски уреди - хладилник, миялна, фурна, индукционни котлони и микровълнова. Никакви проблеми. Уредите са от по-високия клас, тоест от по-скъпите.

# 879
  • Сред мелниците
И ние сме изцяло с икейски уреди. Перфектни.

# 880
Благодаря Ви  , Nedinka и В (като вятър). Улесненихте ме много.  Да продължават да Ви служат вярно Heart

# 881
  • София
И аз се присъединявам към доволните от уредите на Икеа.
Вече пет години работят. Хладилник с фризер, ширм, миялна, котлони, фурна.
Среден клас.
Единствено фурната грее малко повече в единия край, отколкото в другия, но съм ѝ свикнала и не ми е проблем.

# 882
Здравейте, искаме да си вземем няколко шкафа Upplov Metod от Румъния, тъй като излиза по-евтино, дали някой е правил онлайн поръчка в Икеа Румъния и дали всичко е било наред?

До колкото виждам в сайта, можем и там да си ги съберем без онлайн поръчка. Благодаря!

# 883
Здравейте, искаме да си вземем няколко шкафа Upplov Metod от Румъния, тъй като излиза по-евтино, дали някой е правил онлайн поръчка в Икеа Румъния и дали всичко е било наред?

До колкото виждам в сайта, можем и там да си ги съберем без онлайн поръчка. Благодаря!
Идете и си ги съберете щом са налични в магазина според сайта.

# 884
Здравейте! Някой може ли да ми каже размерите вътрешно на плитко чекмедже Maximera на Икеа, без значение дали е с ширина 40, 60 или 80 см корпуса, стига да е 37 см. Не мога да се ориентирам влиза ли в него някакъв органайзер, а трябва онлайн да поръчам разни неща. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт