Изпитвам радост най-голяма - иде ДЕКЕМВРИ и ще стана мама! Тема N10

• 25 720
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, от сутринта ме боли срамната кост ли е, какво не знам, но не мога да ходя, коремът ми става на няколко пъти, като камък и имам едно усещане сякаш всеки момент ще ми дойде. Дали наближава момента?

# 616
Джули, аз не съм раждала, но така както го обясняваш ми изглежда, че наближава.. Или беб се намества в родовия канал. Знам ли. Засече ли ги болките?

# 617
Според мен наближава, но не е като да родиш още утре примерно🙃
Срамната кост боли, защото бебчето се намества в родовия канал.

Аз гнездя ли, гнездя.....да се свършва вече, че ако още дълго време не родя, имам чувството, че и на съседите къщата ще изчистя. Мога и да напазарувам нещо ,ако иска, малко шопинг-терапия.🤣

Много нереално ми се вижда всичко. Ей го къде е ,след 1 ден влизам в 39г.с😳

С миналата бременност си спомням, че имах също един такъв напрегнат период, като сега. После изведнъж един ден се събудих в пълно спокойствие, все едно никога няма да раждам, не съм бременна, и точно тогава се случи неочакваното. През нощта ми изтекоха водите и понеже се знаеше, че ще е секцио, само отидох да ме клъцнат😉

# 618
Аз съм на моменти. В един момент ми се плаче, в деугия съм в ебаси апатията. Grinning

# 619
Аз имам някакво усещане че бебко се е смъкнал ниско вече. По хълцането се ориентирам уж, но може и да греша.

Цял ден усещам леки болки подобни на менструалните и аз. Днес имах и еднократна дооста силна контракцийка следобед. Сега си легнах и пак имаше подобна.

И аз като повечето от вас съм се юрнала с гнездене тия дни. Чистя, подреждам, къщата свети. Нямам и какво да купувам повече. Стегнах сакчето за болницата и се чудя и аз като Алекс с какво да се захвана вече... Ще преглеждам за хиляден път именици освен...
Абе вече да идва бебко и да си се гледаме. Simple Smile

# 620
Гледам, в повече ви е енергията. Щом нямате какво да правите, някой, ако е близо до Банишора, София да дойде да ми изчисти 😂
Мен така ме мързи... Снощи съм си легнала в 09;30, станах в 08;30, хапнах, погледах сериал и пак легнах в 11 и станах в 3. Мисля след малко пак да "откъртвам". Никакво желание за нищо. Чак ме мързи да си сготвя и да ям.

# 621
И моя багаж е стегнат. Както и торбата с дрехите за изписване на беба и моите. Кошарата и скрина са сглобени и подредени, само като се приберем с бебето от болницата живот и здраве, трябва да махнем найлона от матрака и да сложим чаршафче.
И аз усещам на моменти някакви болки в костта, като че бута. Grinning
ММ ми е задавал зор помпата и биба да изварявам вече. Обяснявам му, че има време, ама има ли.. Grinning

# 622
  • Sofia
Аз пък съм другата крайност. Нали съм закотвена за леглото до 11-ти, та нищо е правя, подреждам, щото да не би... Ще стегна този уикенд само нещата за болницата частично. Бъдещият батко нещо ни тревожи напоследък с един инат, едно пънене за всичко, та и това ми отнема от мислите...
на 1ви украсявам да ми е светличко, подаръците за Коледа са наполовина готови. Да видим...
Иначе човека го усещам много ниско, непрекъснато имам позиви за пишкане, мравучкане нон стоп. Много ме е страх понякога.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 07:25 от Suprema

# 623
Марти, и аз днес имам по-силни болки в срамната кост. Бебчето си е активно, хълца на бикини линията от доста време насам, все там си я усещам, но не мисля, че е слязла по-надолу.
Днес взех едни Памперси 2ри номер, бяха много на оферта в емаг и един парфюм за мен, да не съм капо 😂

Днес една моя позната роди, в 38 г.с. И ми прати снимка на бебето, толкова мило ми стана 😍 страшно сладко бебенце
Ама още не си го представям нашето 😁 и то истинско, плачещо, не мога да свикна с мисълта, не знам защо..

# 624
Идвам да почерпя за рождения ми ден🎂🥂
С влизането в стрелеца може да почва и голямият бебевалеж, светът ще е по-добро място с повече стрелчета. ♐😂

# 625
Идвам да почерпя за рождения ми ден🎂🥂
С влизането в стрелеца може да почва и голямият бебевалеж, светът ще е по-добро място с повече стрелчета. ♐😂

Честита да си,Алиса! Здрава, щастлива и засмяна 🌸

# 626
Честит рожден ден, Алиса! Бъди здрава, щастлива, обичана BalloonTada

# 627
Честит празник, Алиса! Жива и здрава да си, много щастлива и здраво и пухкаво бебе скоро ти желая💓

Вярно, че днес влизаме в Стрелеца вече. Тотално бях изключила и за това. Еее доволна съм, че беб със сигурност няма да е скорпион!😂🥳

# 628
Честит рожден ден, Алиса! Момичета, осъзнавате ли, че следващата тема ще е само с хубави новини? Моментът е съвсем близо и става все по реално. Аз съм на антибиотик до вторник заради бактерии в урината след това мисля да давам зелена светлина на беболинка да излиза. Започнах с прането и подреждането, стегнах и багажа за болницата, купих и овлажнител, защото сме с климатици първа зима и въздухът наистина е много сух. Лек ден на всички

# 629
Добро утро, момичета 😌

Честит рожден ден, Алиса ! Много здраве, щастие и късмет ти желая 🍀🎉

И при мен положението е на приливи и отливи - ту се чувствам развълнувана, че скоро моментът ще настъпи и се притеснявам как точно ще родя, ту ме наляга едно спокойствие, сякаш няма да е скоро 🙈 Не знам при вас как е, но моята беба ме ръчка с ръчички ниско долу в дясно, сякаш иска да изкопае някоя дупка 😄 Дали това не са опити на наместване в родивия канал,  защото болки в срамната кост нямам ? 🤔
 Иначе започнах с прането на дрешките и всичко останало и се замислих дали не трябваше по-рано да го направя, когато времето беше слънчево, защото сега всичко съхне по-бавно..а ме е страх да ги пусна още от първия път в сушилня.
Ние също украсяваме Коледно около 1ви декември, но сега го направихме преди седмица, за да имаме повече време да се порадваме на украсата и на Коледното настроение.

Общи условия

Активация на акаунт