На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 28

• 85 057
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, а я да ви питам за подправки от Турция:)). Никъде не срещнах коментар за техните такива - качествени ли са, заслужават ли си като цена? Колкото пъти съм била на пазарите в Одрин, толкова пъти все подминавам сергиите с насипни подправки, а дали не изпускам нещо, което си струва:))? Споделете, моля, ако някоя е впечатлена от нещо конкретно, да го включвам в списъка с "must have"😄.

# 226
Аз купувам от пакетираните в суперите, доволна съм.

# 227
  • София
Здравейте, моля дасподелите магазини за бебешки стоки за предпочитаме в Одрин.

# 228
Здравейте, моля дасподелите магазини за бебешки стоки за предпочитаме в Одрин.
E-bebek

# 229
Момичета, а я да ви питам за подправки от Турция:)). Никъде не срещнах коментар за техните такива - качествени ли са, заслужават ли си като цена? Колкото пъти съм била на пазарите в Одрин, толкова пъти все подминавам сергиите с насипни подправки, а дали не изпускам нещо, което си струва:))? Споделете, моля, ако някоя е впечатлена от нещо конкретно, да го включвам в списъка с "must have"😄.

Винаги купувам сумак, пул бибер, както и микс подправки за кюфтета - kofte bahari. Тя е само микс на подправки, без подобрители и сол. Взимам винаги и kofte harci, което вече си е тип фикс, на Bizim Mutfak (такава е марката, да не се бърка с магазина, има я навсякъде) и не е най-полезното нещо на света, но пък е вкусна.  Купувам ги от супери, не насипни.

# 230
  • Бургас
Аз купувам пакетирани миксове на Bagdat.
Уникални са, особено сместа за пиле. Няма овкусители вътре.

# 231
  • Пловдив
От Турция от подправките задължително купувам сумак и махлеп.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 15:38 от artemida

# 232
Махлеб не съм ползвала до сега , но го включвам в списъка за пазруване. Аз лично не оставам без сумак, исот пипер, пул пипер и екстра лют пул пипер.

# 233
  • на Мелмак
Записвам си подправките Grinning

Вчера бяхме до Одрин, взехме гранитогрес, теракота, фаянс, моноблоци. Доволна съм. Grinning

# 234
Какво мислите за състава, съдържанието, като цяло качеството на турските хранителни продукти ( техните нишастета, пудинг, кремчета, пакетираните десерти, сладки, сирене,мляко, кашкавал. масло, разните кремчета за мазане и кремасирена,вакумирани пакетирани салами мезета и т.н.) съдържат ли се в тях боклуци и е-та, както при нас в бг?  Бих казала, че на вкус млякото, сиренето лично на мене страшно много ми харесват и имат уникален истински вкус, както едно време- бай Тошово Simple Smile) ,така го определиха бабите Simple Smile .....Извинявам се, ако това е коментирано по- рано, но не открих информация.

# 235
Какво мислите за състава, съдържанието, като цяло качеството на турските хранителни продукти ( техните нишастета, пудинг, кремчета, пакетираните десерти, сладки, сирене,мляко, кашкавал. масло, разните кремчета за мазане и кремасирена,вакумирани пакетирани салами мезета и т.н.) съдържат ли се в тях боклуци и е-та, както при нас в бг?  Бих казала, че на вкус млякото, сиренето лично на мене страшно много ми харесват и имат уникален истински вкус, както едно време- бай Тошово Simple Smile) ,така го определиха бабите Simple Smile .....Извинявам се, ако това е коментирано по- рано, но не открих информация.
При положение , че имат много добре развита химическа промиш;еност как мислите? Имат си е-та, пише си и на всеки етикет съдържанието. Аз лично ги чета, но без да се вманиачавам.

# 236
Координати на магазин AZZO: N 41°10.8810' E 27°47.1564'

# 237
  • Пловдив
Координати на магазин AZZO: N 41°10.8810' E 27°47.1564'

Сърдечни благодарности за инфото!

# 238
  • Бургас
Здравейте,
Споделиха познати с мен, че в Одрин има склад за преоценени платове. Продавали ги по 1-2 лв. метъра. Били с дефекти и останали парчета. Моля, някой, ако има информация да сподели.
Благодаря предварително и хубав ден!

# 239
  • Пловдив
Може ли помощ за дежурите аптеки тази неделя? Отивам в сайта, гледам и понякога успявам да ги открия, понякога се чудя и не мога да открия от къде да сменя датата.

Общи условия

Активация на акаунт