На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 28

• 85 078
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро , къде в Одрин мога да намеря качествен тютюн за наргиле ?

# 241
Здравейте,
Споделиха познати с мен, че в Одрин има склад за преоценени платове. Продавали ги по 1-2 лв. метъра. Били с дефекти и останали парчета. Моля, някой, ако има информация да сподели.
Благодаря предварително и хубав ден!
На петъчния пазар имаше няколко маси с парчета платове, туркините се тълпяха там много и аз им се чудих. Сигурно са за без пари и ги вземат да си шият нещо.

# 242
  • Димитровград
Може ли помощ за дежурите аптеки тази неделя? Отивам в сайта, гледам и понякога успявам да ги открия, понякога се чудя и не мога да открия от къде да сменя датата.

FIÇICIOGLU ECZANESİ - 15.12.2019
 MERKEZ
 FATIH MAH.27. SOK.NITAS APT.NO:3
 2842365505

SANCAKLI ECZANESİ - 15.12.2019
 MERKEZ
 DİLAVERBEY MAH. BALIKPAZARI CAD. NO:43/B (KALEİÇİ ÖZAR MARKET YANI)EDİRNE
 02842120346

Датата са сменя най-отдолу(Tarih 1 / Tarih 2):
Скрит текст:

# 243
  • Пловдив
Благодаря, за пореден път ми помагаш  bouquet

# 244
  • Бургас
Здравейте,
Споделиха познати с мен, че в Одрин има склад за преоценени платове. Продавали ги по 1-2 лв. метъра. Били с дефекти и останали парчета. Моля, някой, ако има информация да сподели.
Благодаря предварително и хубав ден!
На петъчния пазар имаше няколко маси с парчета платове, туркините се тълпяха там много и аз им се чудих. Сигурно са за без пари и ги вземат да си шият нещо.
Благодаря! И това е вариант, но имало склад с доста стока. Дано някой знае да ми помогне и къде се намира. Simple Smile

# 245
Група, да ви попитам в 06.00ч събота  как е минаването на границата -Малко Търново? Има ли опашки?

# 246
Момичета,очертава ми се четвъртък да ходя до Одрин.От къде мога да си купя суров кадаиф,купувала съм от пазара,но в събота,а четвъртък?! Сирене от  мола или центъра,нали?!

# 247
Сирене вземам от Мигрос. Вакумирано с марката Edirne.

# 248
  • Тополовград
Миналата сряда имаше в магазина срещу магазина с пилешко на борсите.Суров кадаиф и готово кюнефе.

# 249
Здравейте, някой купувал ли си е палто от естествен косъм от Одрин, и на каква цена, казаха ми , че на закрития пазар имало магазин за естествени кожи, ако сте обръщали внимание за цените на палтата ще съм благодарна да споделите.

# 250
Здравейте , има ли възможност някой да купи едно лекарство от Турция , защото при нас го няма.
Ако някой се отзове на молбата ми  ,нека ми пише на лични ,ще съм много благодарна.

# 251
  • Пловдив
Момичета,очертава ми се четвъртък да ходя до Одрин.От къде мога да си купя суров кадаиф,купувала съм от пазара,но в събота,а четвъртък?! Сирене от  мола или центъра,нали?!
https://www.google.com/maps/@41.6667833,26.5660952,3a,27.7y,331. … 3312!8i6656?hl=bg

ето тук има винаги- разгледай картата не е на трудно място

Сирене, кашкавал - Бизим

# 252
Здравейте съфорумници, ще пътуваме за Нова година до Турция и имам един въпрос към тези от вас които са минавали границата с автомобил на лизинг. В талона на кола е написано и моето име. Но, искат ли турските митничари, пълномощното да е преведено на турски или английски?

# 253
Здравейте съфорумници, ще пътуваме за Нова година до Турция и имам един въпрос към тези от вас които са минавали границата с автомобил на лизинг. В талона на кола е написано и моето име. Но, искат ли турските митничари, пълномощното да е преведено на турски или английски?

На мен ми искаха, но аз си имах приготвено.

# 254
  • Стара Загора
Забравих да споделя миналата седмица, че от магазина от който си купих каймака на центъра имаше сладка, Нутела, подправки в пакетчета и други, та видях на Йоткер ванилова захар и бакпулвер. Предния път в Мигрос явно бяха свършили и не можах да си купя. Но този път се върнах специално за тях да взема. Пакетчета по 5 бр вътре струват по 1,50 тл. Тук ванилията е 0,19 в Била, а бакпулвера май беше 0,25 лв. Разбирайте двойно излиза като цена при нас. Тази сутрин си направих бананови палачинки и сложих щипка от ваниловата захар, идеално се овкусиха без да е натрапчиво.
Споделяйте какво сте си купили тези дни. Да правя списък за следващото ходене. Blush

Общи условия

Активация на акаунт