Въпрос към семейните татковци - да кажа ли на мъжът ѝ?

• 13 145
  • 363
  •   1
Отговори
# 120
Не знам за другите, но аз не оправдавам другата жена. Просто според мен тя е виновна пред своя партньор, а не пред Авторката.
Не е изнасила мъжа и, реално не е длъжна да се съобрази с отношения, които партньорът сам е потъпкал. Тя е харесала мъж (да, чужд, но на никого ли не се е случвало), но негова е вината, че е откликнал и не е помислил за връзката си, за детето си, за последиците. Да чакаш чужд човек да мисли за семейството ти, докато собствения ти партньор върти любовница, е меко казано нелогично.

# 121
Да, но това няма как да стане, докато не си наистина щастлива. Трябва да се върви натам.

# 122
Авторке, а утре, ако мъжът ти кръшне в публичен дом, ше го взривяваме ли? Дома имам предвид.
Търси сметка от мъжа си. Другата жена е просто статист във вашите драми.

# 123
mila.nik, запази достойнството си и не се унижавай да говориш с когото и да било. В този случай няма нищо по-добро от мълчанието. Когато срещнеш съседката, не забравяй просто да я гледаш в очите...без думи. А за измамникa в къщи- поизчакай малко и реши на "по-трезва" глава.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 23:06 от petiaivanov

# 124
  • София
Тук има и един друг момент: въпросната к#рва сега седи и трепери, защоро знае, че е виновна и може да наинформират мъжа й. Ако му бъде казано, нещата вече са: ок, стана каквото стана, да видим сега  как ще се измъкваме. За мен няма по-голямо наказание за к#рвата от това треперене в неизвестност. Даже бих си играла с това, приказвайки отвреме-навреме с мъжа й, ама така, че тя да вижда, и поглеждайки я многозначително, така че всеки път да я карам да припикава.
И, авторката, на твое място, щях да изискам от виновния си мъж да ме компенсира с нещо голямо, ама наистина голямо, за да му бъде тежка обица на ухото, и за да не съм капо и всички контри да са у мен. Е, всъщност, не на твое място, защото аз не мога да остана със съгрешил съпруг. Имам проблеми с прощаването. Просто се опитвам да ти дам алтернатива. А и въпросният мунчо съпругът ти трябва да знае, че нещата няма да минат толкова безобидно с едно или няколко конски. РЕПАРАЦИИ !!!

# 125
Предлагам във форума да се въведе емотикон на смайли с панделка, което хвърля камъни по друго смайли с панделка. Гаранция, че ще е най-използваният тук!
Стига сте наричали "курва" жена, за чийто хал не сте наясно.
Авторке, навремето стана подобен панаир у съседите - дойде цяла кола народ, начело с рогоносеца, да търсят сметка на съседа защо ходел с жена му (тя също беше в колата). Резултатът беше, че целият блок ги разбра, а двете деца на въпросния съсед носа си не можеха да покажат навън от срам. Никой с никой не се разведе, остана излагацията.
Mila_nik, разбирам, че ти е болно, но отмъщението само ще задълбочи драмата.
А, и друг въпрос имам, сериозно ли си очаквала от татковците тук някой наистина да те посъветва да го направиш?

# 126
Аз не виждам пък какво се палите да защитавате другата жена. И тя хич не е за пример.

Правила съм в този форум предположение за тая защита на любовницата, но по друга тема беше. Няма да се повтарям.

Да кажа предварително, че не съм била в такава ситуация на мамена съпруга. И любовница не съм била. Но ми е смешен този довод, че ако си трайкаш, ще си запазиш достойностното.

На мястото на любовницата ще се смея много на тая беззъба льольовица - жена му - хем си прибра, хем си го кътка. Цял квартал жени може да го оправим нейния хубавец, пък тя ще си кюта, но по-достойна от всякога. Ама щом сте рекли...

# 127
Аз не виждам пък какво се палите да защитавате другата жена. И тя хич не е за пример.

Правила съм в този форум предположение за тая защита на любовницата, но по друга тема беше. Няма да се повтарям.

Да кажа предварително, че не съм била в такава ситуация на мамена съпруга. И любовница не съм била. Но ми е смешен този довод, че ако си трайкаш, ще си запазиш достойностното.

На мястото на любовницата ще се смея много на тая беззъба льольовица - жена му - хем си прибра, хем си го кътка. Цял квартал жени може да го оправим нейния хубавец, пък тя ще си кюта, но по-достойна от всякога. Ама щом сте рекли...
Ако наклепаш нечие друго достойнство или остатъците му, голямо постижение ли е? Достойнство какво е, наясно ли сте? И кой е този умник или умница, която счита, че достойнството й/му зависи от действията на друг човек, не от нейните/неговите собствени?

# 128
Скрит текст:

Ако наклепаш нечие друго достойнство или остатъците му, голямо постижение ли е? Достойнство какво е, наясно ли сте? И кой е този умник или умница, която счита, че достойнството й/му зависи от действията на друг човек, не от нейните/неговите собствени?

Ааа, не знам. Обидата на "рогоносец" не съм я измислила аз.

# 129
И ако авторката отиде и вдигне скандал в другото семейство, автоматично спира да бъде рогоноска или?

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 10:36 от Tess d`Urberville

# 130
Според мен, няма смисъл да казваш на мъжа ѝ. АКо помислиш няколко хода напред във времето:
1. Казваш на мъжа ѝ
2. Следва криза в техните отношения
3. Мъжа ѝ вероятно пак, ще замине към чужбина или ще се разделят
4. Тя остава, сама, наранена и нямаща какво да губи. Очевидно харесва твоя мъж, а очевидно и мъжа ти си пада по нея.
5. Тя го преластява и те подновяват аферата си.

# 131
  • SF
Семейството трябва да знае, че намеса от външни лица ще има. Може да са роднини, свекърви, съседи, свалячи, изкусителки, кредитни експерти... Ако се поддават на всяко външно събитие и всеки, който в момента е свободен, защото партньорите му ги няма...
Много лесно е да се посочи "Тая е виновна! Не бях аз!"
Ами, ако това работи и променя нещата, честито! Радвам се, че сте открили формулата на успеха!

# 132
И ако авторката отиде и вдигне скандал в другото семейство, автоматично спира да бъде рогоноска или?

Истината е, че каквото и да направи, няма полезен ход.

На мястото на мъжа на любовницата ще искам да знам.

h7akhu, този сценарий бе описан по-нагоре, защо го повтаряш. И ми се струва доста недостоен - "Дай да не размътвам водите и да  си кютам като мишчица, да не взема оная хиена да й хрумне ми крадне мъжа, че съм загубена без него."

# 133
  • SF
Е, нормално!
Всички хора искат да знаят дали човекът до тях си струва и прави това, което твърди, че прави.
Дори и тези, които казват, че не искат да знаят дали им изневеряват.

# 134
Ако си решила да останеш със съпругът ти, не казвай на мъжа й. Ще бъде повод за нови скандали и ще си изгуби уважението към теб, защото това е отчаян ход. Както сама каза - падаш на тяхното ниво. Ако си решила да се разделяте - кажи - няма какво да губиш. Виждам, че ти е наранено егото, но се чудя ако смяташ за унизителна изневярата, защо "прости" на мъжът ти? Аз не си представям да ми изневерят и аз да простя, именно защото и аз имам голямо его и не мога да преглътна мъжът, с когото съм, да спи с друга.

Общи условия

Активация на акаунт