Въпрос към семейните татковци - да кажа ли на мъжът ѝ?

• 13 138
  • 363
  •   1
Отговори
# 105
Съветът измамената да се разприказва не къде да е, а в детската градина... минава и най-смелите ми представи за махленска простащина.
Съвети от хора с подобен начин на мислене трябва задължително да се игнорират.
Авторката ще се унижи за втори път ако се намеси.
Разбирам че злобата й към другата е голяма и желае мъст, човешко е, но е хубаво да пази достойнството си, че в някои житейски моменти само то остава.

# 106
Запазваш си достойнството като приемаш да те правят на глупав и си мълчиш? И тази в момента в който я видя и ми се усмихне или поздрави направо е ЧАО. 😂😂

# 107
Викаш, по-добре сама да се покажеш като глупачка и простачка Simple Smile)) вместо друг да те направи на такава. Аз нещо не се сещам за нито една жена, желана и  с опции и варианти в живота, която би постъпила по такъв селски начин. Само изпаднала женица, вързана в брака си ще седне да се занимава да "въздава" правосъдие, вместо да гледа как да си оправи СВОЯ семеен живот.

# 108
Как точно те правят "на глупав", когато решиш с достойнство да не участваш в селски панаир?
Тя сама ще се направи на глупачка, в момента в който отиде да се излага.

# 109
Защото реагирайки просташки, тя няма да е с нищо по-добра от онази жена.
Ако не иска да е глупачка и да мълчи, да се разправя с мъжа си.

# 110
Значи остава с неверника и това не е глупаво, но ще е глупачка ако не спретне въргал с любовницата? Да й покаже едно хубаво и Ганьовската - как тъй са спи с чужди мъже?!
Пък вкъщи ни хък, ни мък.
Става ми вече жал за прелюбодейката - от всички мъже в квартала да се натресе баш на този, с тази жена!

# 111
Значи остава с неверника и това не е глупаво, но ще е глупачка ако не спретне въргал с любовницата? Да й покаже едно хубаво и Ганьовската - как тъй са спи с чужди мъже?!
Пък вкъщи ни хък, ни мък.
Става ми вече жал за прелюбодейката - от всички мъже в квартала да се натресе баш на този, с тази жена!

За нея е нормално да беснее, наранена е, търси начин да го преодолее.
Докато пише тук и търси мнение, нещата са приемливи.
Повече ме плашат тези жени, които наричат други жени как ли не и третират мъжете си като предмети, които "лошите мръсници" се осмеляват да изнасилят.

# 112
Защо трябва друг да плаща за собствените ти илюзии, авторке? Не се тревожи, всеки плаща за глупостите си. Гледай себе си и не ставай съдник, за какъвто не ставаш.

# 113
Знам, че е нормално да беснее и много я боли. Предния ми пост беше насочен към насъскващите я да свърши голяма простотия, която на всичкото отгоре е крайно неясно какъв ефект ще има.

# 114
Знам, че е нормално да беснее и много я боли. Предния ми пост беше насочен към насъскващите я да свърши голяма простотия, която на всичкото отгоре е крайно неясно какъв ефект ще има.

Разбрах Ви. Затова отговорих точно по този начин, разграничавайки нея от коментарите.

# 115
Я сега всички се поставете на авторката и кажете Вие
Мен би ме било страх, че мъжът и ще я пребие или и по-лошо. Не мога да живея с това, имат и деца хората. Съвсем честно ти отговарям: не защитавам изневярата, а не искам някое дете да остане с травма за цял живот.

# 116
Aз пък ще ти дам друга гледна точка - правиш всичко възможно да разбере мъжа и /защото жадуваш отмъщение, защото НЯКОЙ ДРУГ трябва да е виновен, че си наранена, защото не искашда приемеш, че да се появи трети в твоето семейство само вие сте си виновни и докато не го осъзнаете и опитате да го оправите ще има 2-ри, 3-ти и 5-ти съпруг, който ще трябва да информираш и т.н/. Та мъжа и разбира, реагира бурно, кавги, ревящи деца, развод ... и ето ти една свободна дама с 2 деца, която си търси НОВ МЪЖ. Дали пък няма да се лепне за твоя и "отмъщението" ти да те остави сама и още по-наранена /защото сега мъжа ти е избрал теб, а дали ще е така ако тя със зъби и нокти иска да го прикотка за да не е сама/?

Разбирам желанието ти за саморазправа, но би ли живяла спокойно ако с твоя помощ бъде разбито семейството на 2 деца? Те от своя страна също ще търсят кого да мразят за болката си и познай към кого ще бъдат насочени отрицателните им емоции?

Айде гледай си своето семейство и не се бъркай в чуждото!

# 117
Да, и клакьорките как се задавят чак от злобица Simple Smile)) Явно и те са на същия хал. Направо да разлепи едни листовки из града, най-вече из детските градини, и да й пришие една алена буква на к%рвата.

# 118
Аз не виждам пък какво се палите да защитавате другата жена. И тя хич не е за пример.

А относно авторката - факт е, че ако останеш с мъж, който е тръгнал настрани, това е само началото на нови хитове. Но жената какво и как да направи, ще си реши тя - все тая е относно другите участници как ще постъпи. Има значение за самата нея как иска тя да живее занапред. Но сега още не го осъзнава.

# 119
Най-доброто отмъщение е ти да си Добре и щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт