Въпрос към семейните татковци - да кажа ли на мъжът ѝ?

• 13 135
  • 363
  •   1
Отговори
# 90
Абе хора, пуснах темата в „татковци”, за да чуя мъжката гледна точка, тоест дали мъж би искал да узнае че жена му кръшка, докато той изкарва парите им на майната си.
Изходите от създалата се ситуация са два, ясно ми е - или продължаваме заедно и спирам да дълбая, или се разделяме ... тогава ще е гръм и трясък. Нито някой е умрял, нито ще съм първата, нито последната.
Мъжете са различни,и не може един мъж да отговори от името на всички,затова ще Ти кажа Аз какво мисля.
Предпочитам да ми бъде казано,и да знам(ако не знам),с каква жена живея,но без да се дава голяма публичност,просто да бъда информиран,а после сам ще реша как да продължа.Към любовника няма да имам претенци.,Както много Мами  казаха,ако не е тая,ще е оная,същото е валидно и с обратен знак,ако не е мъжа на Дорчето,ще е с мъжа  на Данчето.Когато един човек(без значение мъж или жена),не може сам да си държи гащите вдигнати,никой не може да му ги вдигне.

# 91
Аз бих разказала с подробности в детската градина какво е правила благоверната, както и на общите познати семейства, на женитр, щото ако на твоят мъж са му прекършили допълнителния десерт, тая ще ходи нов да си търси. Кой знае и от кой мъж да децата й..

# 92
mila_nik, без да Ви ангажирам с мнението си, ако Вие бяхте изневерила, как щяхте да реагирате, ако мъжът Ви отиде при съпругата на любовника Ви, за да обсъди похождението? Или ако бяхте научила от бесния съпруг на другата жена, че мъжът Ви кръшка?
Много грозни думи се изсипват и забелязвам коментари на страшни моралисти, но нещо ми направи впечатление за три месеца в този форум:
1. Жената може да кръшне и ще скочат 20% да я оплюят, останалите ще решат, че какво толкова се е случило. Ако обаче мъж изневери, става страшно. Любовницата е уличница, а мъжът трябва да бъде напуснат, унизен и всякакви други подобни.
2. Уж всички са страшно независими и самоуважаващи се, но минава време и изникват нови теми от типа "Мъжът ми ми изневери, как да простя?". И обичайно ако се случи в действителност да сме жертви на изневяра, не отиваме да скубем любовницата, не бързаме с развода (особено, ако мъжът плаща разходите), а си пилим и търпим сладура. Заради децата, имотите, от любов, защото е обещал, че повече няма...
Крайностите никога не водят до нищо добро - и във форума, а и извън него.

# 93
  • София
В голяма чуденка съм и бих искала да чуя мнението на мъже ( мнението на дамите разбрах в друга тема).
Хванах мъжът ми в изневяра. Естествено той отрича до последно, но накрая си призна. Заедно сме ... засега, но обидата и съмнението остават. Дамата е домакиня, грижи се за децата, мъжът ѝ работи в чужбина и се прибира за по месец - два. Не сме приятелски семейства, но се познаваме много добре.
Та ... дилемата ми е да кажа ли на мъжът ѝ какви ги е вършила неговата жена, докато той им изкарва парите, а тя ... милата, самотната и безгрижната....
Ако сте на негово място, бихте ли искали да знаете, въпреки че всичко е приключило преди около месец (след моята намеса). Но ще дойде момента, в който той пак ще замине .... и?!?
Знам че ще падна ниско с такава постъпка, че търся един вид отмъщение, но мисля че и тя трябва да си понесе последствията.

Не мисля, че ще паднеш ниско. Ако смяташ така, колко ниско са паднали те, докато са изневерявали - замисли се над това.
Не бих щадила такива хора и веднага бих намерила начин мъжът й да разбере.

# 94
Приятелски семейства бяха в същата ситуация.Мъжът предпочиташе да знае и после се разделиха.Действай смело.

# 95
И да каже на мъжа, и да не каже, проблема и си остава в нейния дом. Да живееш с измамник не  е лесна задача.

# 96
В голяма чуденка съм и бих искала да чуя мнението на мъже
Моят мъж каза по-добре не. Явно имат големи финансови проблеми, за да остави жена и деца в друга държава. Според него този човек така или иначе си го мисли, след като е навън, но едва ли ще иска да го чуе. Като цяло явно е семейство в безизходица.

# 97
Освен това колко хора ѝ писаха, че сигурно мъжът ѝ подозира, че тя е жена с нужди, както и той ѝ едва ли в чужбината седи на сухо.
Според мен такъв тип постъпки са под всякакво достойнство. Само ще се доунижи, свързвайки се с мъжа на любовницата.
Тя вече си е плюла на достойнството като е простила изневяра поради материална изгода.
Аз я съветвам да не си хаби енергията излишно, ами да гледа себе си как да се измъкне от този мъж. Защото той пак ще изневери. И какво? Тя с всяка ли ще се конкурира, на всяка ли ще звъни?

# 98
  • Канада
Според мен по-добре не.
Не знаеш каква е динамиката в семейството.
Може да се унижиш много.
И няма да се почувстваш по-добре. Гарантирам ти!

Болката е причинена от мъжа, с когото живееш.
Натам трябва да гледаш по отношение на решението, което да вземеш.
Другите хора не са виновни с нищо.

# 99
А, не са виновни другите. Баш не са.

# 100
  • Канада
И авторката какво, раздава наказания, докато си седи при виновния кротко.
Смешно е.
Казвам само мое мнение. Доста съм видяла в този живот за 50 години и смятам, че ще е по-добре за всички, ако авторката си гледа семейството и не играе фактор в другото.

# 101
Я сега всички се поставете на авторката и кажете Вие като съветвате нищо да не се казва какво бихте направили.Не сте приятелски семейства,но се познавате много добре(цитирам авторката)

# 102
Я сега всички се поставете на авторката и кажете Вие като съветвате нищо да не се казва какво бихте направили.Не сте приятелски семейства,но се познавате много добре(цитирам авторката)
Аз НЕ БИХ живяла с изменника, та не мога да се поставя на нейно място.

# 103
  • Канада

Ако решавам да остана с мъжа си, не казвам нищо.
Ако реша да се разведа, също.
Ще започвам отначало, така че ще се опитам да забравя тези хора, колкото се може по-бързо

# 104
Авторке,не се намесвай в другото семейство,ако нямаш намерение да се развеждаш с твоя.Ще изглеждаш глупаво.

Общи условия

Активация на акаунт