Въпрос към семейните татковци - да кажа ли на мъжът ѝ?

• 13 180
  • 363
  •   1
Отговори
# 225
Изглежда много от коментиращите са в ролята на любовницата от историята, та за тва много се палят. Ще напиша пак мъжкото си мнение по въпроса.
Авторката освен че трябва да уведоми отсрещния мъж, тя е и длъжна да го направи, защото ако премълчи става съучастник към деянието. След като се познават и имат някакви отношения с това семейство, аз ако съм на мястото на онзи мъж и разбера по друг начин, бих потърсил сметка от авторката защо не ми е казала.
Освен това мисля, че аз бих имал правото да реша какво да правя неверната си съпруга- дали ще и простя, дали ще я изгоня, дали ще я смажа от бой или ще почна и аз да се занимавам с други жени, (или комбинация от изброените) си е изцяло мое решение.
Въпросната любовница е трябвало да помисли за възможните последствия преди да тръгне да си нанизва п...та където и падне, не разбирам защо авторката е длъжна да и покрива задника. Освен това тя не иска съвет какво да прави с мъжа си, а е задала конкретен въпрос към конкретна група хора, а получава най-различни мнения и упреци. Нещо типично за женски форум де, не че има някаква изненада.

# 226
Не мисля.Бих се зарадвала,че съм информирала човека Х,без значение реакцията му.Може да ми каже,че не го интересуват клюки от срам,а всъщност да не е така.Нейната цел е да ИНФОРМИРА,не да анализира отговора му.
Всичко това не променя факта, че мъжът й е желал (или още желае), търсил и ухажвал онази жена и не виждам каквото и да било отмъщение, което да може да промени този факт и да ти донесе удовлетворение. Може даже пред създалата се пречка, да се увеличи страстта им...

Не сме в ролята на любовниците, ами се опитваме да натъртим, че самият съпруг е пожелал другата (и кой знае с какво я е омайвал), а тя не може да се "намеси" сама.

# 227
Изглежда много от коментиращите са в ролята на любовницата от историята, та за тва много се палят. Ще напиша пак мъжкото си мнение по въпроса.
Авторката освен че трябва да уведоми отсрещния мъж, тя е и длъжна да го направи, защото ако премълчи става съучастник към деянието. След като се познават и имат някакви отношения с това семейство, аз ако съм на мястото на онзи мъж и разбера по друг начин, бих потърсил сметка от авторката защо не ми е казала.
Освен това мисля, че аз бих имал правото да реша какво да правя неверната си съпруга- дали ще и простя, дали ще я изгоня, дали ще я смажа от бой или ще почна и аз да се занимавам с други жени, (или комбинация от изброените) си е изцяло мое решение.
Въпросната любовница е трябвало да помисли за възможните последствия преди да тръгне да си нанизва п...та където и падне, не разбирам защо авторката е длъжна да и покрива задника. Освен това тя не иска съвет какво да прави с мъжа си, а е задала конкретен въпрос към конкретна група хора, а получава най-различни мнения и упреци. Нещо типично за женски форум де, не че има някаква изненада.
Евала!

# 228
Rf, ех, а ти в чия роля си, разбира се на рогоносеца?
Длъжна е казваш, иначе става съучастник в деянието - не знаех, че изневярата се преследва от специализираните органи. Пък и твоя работа било дали да я смажеш от бой? Ето това вече е престъпление и се наказва. И ти си от четящите с неразбиране, но предвид цялото ти излияние, житейска нагласа и "стил" на изразяване, няма какво да се учудвам.
Така, много глупости се написаха, не малко вярни неща също.
Нека потърпевшата сама си прецени как да действа - дадоха се няколко гледни точки. А може и вече да е действала, не се е включвала.

# 229
Скрит текст:
Евала!
[/quote]

Какво му е евалата на тоя??? Мога до наночастичка да си представя, колко е халосан в главата.

# 230
  • София

Даже според мен авторката е длъжна да ти се отдаде поне за един полов акт, за да съдейства максимално...

# 231
Много мъка има на тоз свят, много.
Никой не може да надскочи себе си, ама поне не се проектирайте по хората! Колкото им акъла на любовниците, толкоз и на ония с отмъщенията, уведомленията и прочие простотии!

# 232
Е как какво му е евалата? Тълпата това иска и на това се надява - да я смачка от бой мъжа й. Тия думи ги обнадеждиха.
Мъжкар на място дето се вика, не няк'ъв смотаняк! Joy

# 233
Rf, ех, а ти в чия роля си, разбира се на рогоносеца?
Длъжна е казваш, иначе става съучастник в деянието - не знаех, че изневярата се преследва от специализираните органи. Пък и твоя работа било дали да я смажеш от бой? Ето това вече е престъпление и се наказва. И ти си от четящите с неразбиране, но предвид цялото ти излияние и "стил" на изразяване, няма какво да се учудвам.
Така, много глупости се написаха, не малко вярни неща също.
Нека потърпевшата сама си прецени как да действа - дадоха се няколко гледни точки. А може и вече да е действала, не се е включвала.

Виж сега, ти не ме познаваш, за да знаеш каква е моята роля. Не съм рогоносец за щастие, както и не съм с такава жена. Все пак не е лошо да знаеш, че каквито и модерни философии и оправдания да си измисляте, курвалъка си е един и същи от както свят светува. Деянието може да не се преследва от закона, но се преследва от мен като съпруг и потърпевш. Както аз не изневерявам, така мисля че мога да изисквам същото от жена си. И да мога да я смажа от бой ако искам, както тя може да се праска зад гърба ми докато бачкам, кое точно не ти е ясно? Избирайте си мъже тип п...ка, и такива номера могат да минават. Пред такива като мен обаче не вървят.

# 234
Без да искам да влизаме в какъвто и да е диалог - осъзнаваш ли как си противоречиш, само по единствената причина, че и ти не познаваш опонентите си, нито техните половинки?
Карай бе, к'во толкова... Нали се изказа мъжката? Grinning

# 235
Е как какво му е евалата? Тълпата това иска и на това се надява - да я смачка от бой мъжа й. Тия думи ги обнадеждиха.
Вече сте смешна,на всеки коментирал различно от вашето мнение сочите с пръст...Ето този е рогоносец,ние жените пък бяхме на същото място...още нещо,което да не знам за себе си? Да не виждате през компютъра кой какъв е и какво се случва в живота му Simple Smile

# 236
Вече сте смешна,на всеки коментирал различно от вашето мнение сочите с пръст...Ето този е рогоносец,ние жените пък бяхме на същото място...още нещо,което да не знам за себе си? Да не виждате през компютъра кой какъв е и какво се случва в живота му Simple Smile

Дамата не е смешна, просто използва същия модел като Господина.
Ако ние сме любовници и поради тази причина изказваме мнение, то защо Вие да не сте рогоносци?

# 237
Не е вярно.Същата потребителка по-назад в спора,преди да се появи господина пак обвини,че щом така мислим,значи и на нас ни изневеряват.Смешна история.

# 238
Наистина не мисля, че тя те е унижила или обидила. Но съпругът ти със сигурност го е направил и нещо още по-страшно ти сама на себе си го правиш, ако останеш при него. Щом този мъж има наглостта да прави такива неща и то явно без въобще да се притеснява в близост до теб , то 100 процента не му е за първи път. Сигурно и у вас я е водил. Ако имаш малко останало себеуважение , бягай надалеч. Но уви българките са толкова смачкани и свити, особено ако са и без собствени доходи, че едва ли ще се реши на такава стъпка.

# 239
Не е вярно.Същата потребителка по-назад в спора,преди да се появи господина пак обвини,че щом така мислим,значи и на нас ни изневеряват.Смешна история.

Да, защото по-назад бяхме обвинени, че кръшкаме на мъжете си и ни е страх някой да не им разкаже. Много избирателно реагирате.

Общи условия

Активация на акаунт