Въпрос към семейните татковци - да кажа ли на мъжът ѝ?

• 13 160
  • 363
  •   1
Отговори
# 135
  • SF
Аз мога да простя на човека, ако не ме вълнува особено много. Хиляди простотии и изцепки съм прощавала с лекота и даже съм ги забравяла.
Изневярата обаче е нещо друго. И да простя, не знам как ще продължа физически да бъда с този мъж и как мога да счупя бариерата всеки път да се сещам, че тези неща ги е правил и говорил и на друга жена.
В този смисъл "прощаването" на изневяра от мен би било абсолютно безсмислено.

# 136
Е, нормално!
Всички хора искат да знаят дали човекът до тях си струва и прави това, което твърди, че прави.
Дори и тези, които казват, че не искат да знаят дали им изневеряват.

Не е вярно, това което твърдиш ! Четеш мисли, така ли ? Брей ?!
Аз не бих искала да знам дали ми изневеряват.

# 137
Авторката,

направо иди да я набиеш оная "Похитителка на чужди говеда"....ама хха...ше се научи тя накрая...

Да избира по-качествени задявки Simple Smile))

# 138
Е аз съм татко, и това е първия ми пост във форума.
На мястото на мъжа на авторката, бих искал да знам какво се случва зад гърба ми и аз да реша какво следва от тук нататък. За това моя съвет към авторката е, да му каже. Най-гадното би било ако човека е верен на жена си, и докато се трепе да изкарва парите за семейството си, принцесата да се ласка зад гърба му. Причини и оправдания всеки може да си намери с хиляди, но факта е факт.
Ако авторката си трае, жената временно може да се спре от страх, но след време със сигурност ще има нова авантюра.
От друга страна не се знае какви са отношенията между двамата, може и мъжа и да ходи по ку*ви в чужбина, и двамата да са горе долу наясно с тези си забежки, един вид да имат отворен брак или просто да си затварят очите за тези подробности. По-важно е какво ще прави със своето семейство и дали ще може да прости, другото не е от толкова голямо значение.

# 139
Здравейте! Случила Ви се е доста неприятна ситуация. С жената правете каквото сметнете за добре, но изчакайте малко да се успокоите и да вземете най-адекватното решение. След като Ви познава с цялото си съзнание е искала да Ви нарани и да разруши семейството Ви! Защото, ако беше еднократно нямаше да разберете никога! Но и двамата са действали срещу Вас! Ако не го бяхте хванала този фарс и връзка щяха да продължат! Докато не избере с коя да е!  А как отново ще допуснете мъжът до себе си? Като направите същото като него без той да разбере. Нека не може да влезе през вратата от рогата си! Или ще го допуснете или ще разберете колко Ви е добре и ще го напуснете! Веднъж нещо случили се, ще се случи пак! Не допускайте цял живот да сте вярна съпруга, добра домакиня и майка, и накрая половинката да не Ви уважава и да има извънбрачна връзка. Всеки заслужава да живее щастливо и да се чувства истински обичан и ценен!
П.С.: Извинявам се за въпросът, но ще бъде полезен за останалите жени- Как успяхте да разберете, че Ви изневерява?

# 140
  • Най-красивата страна
Може да му кажеш.Да знае човека.
Но това не решава проблема с твоя съпруг.
Веднъж е изневерил,пак може да го направи.
Тогава пак ли другата жена ще е виновна?

# 141
Значи, за да прости на мъжа си, да си поиска нещо голямо от него? Кожено палто, нова Фурла? Поне да направи ценоразпис: изневяра с непозната - ще му струва Х лв., изневяра с непозната - 2Х лв. И всички щастливи!
Само принцесата, дето гледа две деца 24/7 ще бъде лишена от издръжката на работещия си мъж.
И пак се повтарям, ама много е вероятно авторката да изяде и някой шамар за доноса. Дали от мъжа на любовницата, дали - от нейния собствен. Тя, изневяра е преглътнала, та някой шамар ли няма.

# 142
Най-гадното би било ако човека е верен на жена си, и докато се трепе да изкарва парите за семейството си, принцесата да се ласка зад гърба му.
Точно поради тази причина аз бих казала на мъжа. Не за отмъщение. В момента съпругът ми не работи, а аз се трепя за двама ни. Малко над 30 съм и нямаме деца. Разбира се че бих искала да знам ако ми изневерява, хем за да спра да се трепя, хем за да имам време да търся нов партньор за семейство. Нямам време за губене и бих била благодарна на човека който ме информира! Но авторката все пак да прецени дали таткото би искал да знае. Може дори човекът да се разсърди че никой не му е казал при положение че/ако всички около него знаят, а той не. На колко години сте?
Може и анонимно да му съобщи!

# 143
Бих казала, за да ѝ е гадно на тази патка и следващия път да се замисли преди да се намеси по този начин в чуждо семейство. Ако отношенията в нейното семейство са прецакани , да си намери някой ерген или разведен. Защо трябва да прецаква нечии други отношения? Не разбирам жените, които се хващат с женени, че и с деца. За едното чесане на междукрачие, да объркваш живота на втори, трети, четвърти човек... Свободни мъже, колкото искаш. Не оправдавам супруга, но не виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава.

# 144
Аз пак ще се включа и ще кажа,че най-добре е да се каже.Не ме обвинявайте,че съм на същото дереже! 😂😂😂 това е комично.Кой ще иска да изкарва пари и някаква курва да ги харчи.Ебаси прецаквацията.

# 145
Значи, за да прости на мъжа си, да си поиска нещо голямо от него? Кожено палто, нова Фурла? Поне да направи ценоразпис: изневяра с непозната - ще му струва Х лв., изневяра с непозната - 2Х лв. И всички щастливи!
Само принцесата, дето гледа две деца 24/7 ще бъде лишена от издръжката на работещия си мъж.
И пак се повтарям, ама много е вероятно авторката да изяде и някой шамар за доноса. Дали от мъжа на любовницата, дали - от нейния собствен. Тя, изневяра е преглътнала, та някой шамар ли няма.

А да бе - кожено палто и Фурла. Че то това всеки мъж може да го купи на жена си, като компенсация за кръшкане. Ако ще реже, да реже качествено - един хубав, чисто нов СУВ на Мерцедес би бил достатъчен, като за първа изневяра. Така със сигурност няма да последва втора - поне не през следващите 5 години, докато го изплаща, защото няма да са му останали пари за чужди жени. Като направи вноската, каското, ГО, нафтичка, гуми и т.н. и край. А пък те чуждите хич не са глупави - за без пари няма да му вържат Grinning

# 146
Но това не решава проблема с твоя съпруг.
Веднъж е изневерил,пак може да го направи.
Тогава пак ли другата жена ще е виновна?
Не пак може да го направи, към авторката: Той със сигурност го е правил, проучи добре и си спомни странни ситуации в миналото. Изневярата никога не е сама и единствена. Потърси и ще видиш колко още неща ще излизат. Мъжът прави ли това, го прави системно, естествено има различия- някои ходят по работа , други за фъстъци , трети за риба.

# 147
Аз пак ще се включа и ще кажа,че най-добре е да се каже.Не ме обвинявайте,че съм на същото дереже! 😂😂😂 това е комично.Кой ще иска да изкарва пари и някаква курва да ги харчи.Ебаси прецаквацията.
Госпожо, курва и ебаси в едно изречение са достатъчни целия форум да си направи заключения за вас, без да е наясно дали сте в същото положение или не. Хайде да посмалим малко. Който ги изкарва може и да няма проблем кой и как му ги харчи.

# 148
Чуждата жена е виновна, че не се е хванала с ерген, а съсипвала семейство с деца?!? А любовчията защо се хвана с обвързана жена и съсипва семейство?
Не бил виновен, който яде баницата, но как в случая избирателно се решава кой в случая е "дал" на другия? 
Епитетите даже няма да коментирам. Подобен изказ е потресаващ и грозен от устата на "дама". Когато жена се изказва така за друга, все си мисля какво ще почувства, ако някой утре нарече така нейната дъщеря и тогава такава моралистка ли ще е.

# 149
Трябва да наричаме нещата с истинските им имена,мили ДАМИ.И не,никой няма да нарича дъщеря ми курва,защото ще я науча кое е правилно и кое не.

Общи условия

Активация на акаунт