Въпрос към семейните татковци - да кажа ли на мъжът ѝ?

• 13 160
  • 363
  •   1
Отговори
# 150
Бих казала, за да ѝ е гадно на тази патка и следващия път да се замисли преди да се намеси по този начин в чуждо семейство. Ако отношенията в нейното семейство са прецакани , да си намери някой ерген или разведен. Защо трябва да прецаква нечии други отношения? Не разбирам жените, които се хващат с женени, че и с деца. За едното чесане на междукрачие, да объркваш живота на втори, трети, четвърти човек... Свободни мъже, колкото искаш. Не оправдавам супруга, но не виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава.
А женените мъже с деца защо се хващат с омъжени жени и им развалят семействата? Защо разни мушмулки не смеят да си зарежат кръшкащите мъжленца, а великодушно им прощават като същевременно искат да отмъстят на любовницата?  Съвсем нормално е да си ядосана, предадена, наранена но нормално ли е след изневяра въпросът ти да не е "какво да правя, как да преодолея, да го разкарам ли? как да простя, как да не простя, как да продължа напред" или каквото и да е в тази посока, а да бъде "да кажа ли на мъжа й"? Точно заради това авторката не успява да спечели симпатии, въпреки, че тя нищо лошо не е направила, а наистина е жертва на предателство... Селото от човека не можеш да извадиш.  Показва наистина много подличка природа.

# 151
Трябва да наричаме нещата с истинските им имена,мили ДАМИ.И не,никой няма да нарича дъщеря ми курва,защото ще я науча кое е правилно и кое не.

Истината е субективна, а за съжаление, никой не е застрахован от осъждане. Правилното за Вас невинаги ще в правилно за друг.
По Вашата логика, има държави, в които жена ще е обвинена в развратно поведение, защото говори с мъж или не носи хиджаб. Правилно ли е и уличница ли ще бъде? Нямаше ли изнасилени от бежанци жени и оправданието беше, че са "леки" и ги предизвикват с облеклото си.
Лесно е да си краен в епитетите и осъждането, когато е на чужд гръб. А в случая каквато и да истината, има определени норми на възпитание и според тях Вашият начин на изразяване е меко казано нвприемлив.

# 152
Мисля, че е крайно време да се пусне една тема от типа "Въпроси вякакви", но за изневярата.. Едни и същи глупости всеки път се мятат,  все едно пишещият е хванал Господ за шлифера и друга истина освен неговата няма.
Ако всеки от вас мисли за другите, няма да има и подобни клошарски истории от ничие име.  Няма и да има деца да ви обират парсата на "мисленето", без значение ваши или чужди. Ако сте дотам глупави, моля ви, не прилагайте глупостта си никому освен на себе си! Без значение от коя страна на поредния пикльо сте позиционирани - в представите и в живота си.

# 153
Аз съм жена, но бих искала да знам. Другото е да си живеем всички дружно в страхлива илюзия.

За глупостите от сорта на "да не се меси в чуждо семейство" - Вие наред ли сте?!?!
Кое му е чуждото? Значи тя ме познава и може да спи с моя мъж и да се меси в чуждото семейство, а аз в нейното не? Що за извратена логика. Според мен просто ви е страх или имате какво да криете и за това такива простотии говорите. Някой по-горе беше писал, че ще е благодарен да разбере. Ми много ясно. Защо да инвестирам още 2-3-5 години и накрая все пак да разбера. Истината винаги излиза наяве, винаги. Невинаги е на момента, но винаги се показва.

Филми разни продуцирахте, че и бой вкарахте в цялата измислена драма. Драма няма. Има четирима възрастни, двама от които са правили секс не с когото трябва докато другите двата са ги чакали у дома и са работили на кораб. И всички имат РАВНО право да са наясно със ситуацията.

Лъжите до нищо добро не са довели. Кажете на мъжа. Какъвто и да е, ако ще и той да й изневерява поне сега няма да му е гузно, ако му е било до момента😀

# 154
Аз съм жена, но бих искала да знам. Другото е да си живеем всички дружно в страхлива илюзия.

За глупостите от сорта на "да не се меси в чуждо семейство" - Вие наред ли сте?!?!
Кое му е чуждото? Значи тя ме познава и може да спи с моя мъж и да се меси в чуждото семейство, а аз в нейното не? Що за извратена логика. Според мен просто ви е страх или имате какво да криете и за това такива простотии говорите. Някой по-горе беше писал, че ще е благодарен да разбере. Ми много ясно. Защо да инвестирам още 2-3-5 години и накрая все пак да разбера. Истината винаги излиза наяве, винаги. Невинаги е на момента, но винаги се показва.

Филми разни продуцирахте, че и бой вкарахте в цялата измислена драма. Драма няма. Има четирима възрастни, двама от които са правили секс не с когото трябва докато другите двата са ги чакали у дома и са работили на кораб. И всички имат РАВНО право да са наясно със ситуацията.

Лъжите до нищо добро не са довели. Кажете на мъжа. Какъвто и да е, ако ще и той да й изневерява поне сега няма да му е гузно, ако му е било до момента😀
Най-точното мнение до момента!

# 155
Лъжите до нищо добро не са довели, така е.
А тази конкретна истина до каква голяма добрина ще доведе? Какво добро ще се случи на авторката на първо място, че онова злощастно семейство кучета го яли, барабар с децата им?

# 156
Доколкото разбрах авторката и прелюбодеецът също имат дете нали? Пак да питам как става така, че на любовницата семейството и децата са злощастни, а нейното дете и нейното семейство да се спасяват както искат? Монетата има две страни. Аз не разбирам как може да сте толкова лицемерни...

Да не се бъркала, да си гледала нейното си семейство. Колкото е виновен нейният мъж толкова и на онзи на кораба жена му. Секс се прави от минимум двама. Защо такова незаслужено великодушие да се проявява при ситуация, в която дори не е нужно.

Така говорите, че изкарахте любовницата жертва. Никой не я е карал на сила да си ляга с на позната мъжа. За какво да й се спестява каквото й да е било?

И даже не е важна толкова тя в случая, колкото нейния мъж. Защо да няма право да знае жена му какво и с кого прави? И то от първо лице?

# 157
В тази история няма жертви. Ние чуваме само една от четири истории. Ако чуем мъжа и, любовницата и нейния партньор, бихме могли да направим заключения.
Сега какво знаем освен гледната точка на наранената жена, която обаче остава с партньора си? Дали дори за нея знаем  всичко? Според мъжа и тя може да го пренебрегва, любовницата може да е самотна, а другият съпруг да има по една жена във всяка държава, която посещава служебно.

# 158
Не смятам, че ни трябват всички гледни точки. Резултатът ще е същият - изневяра. Може мъжът на другата жена да й изневерява, може и да е верен. Може авторката да е отегчавала мъжа си и да го е подтикнала към изневяра, може и да е била страхотна жена и пак да й е изневери. Мъжа й може и той сто неща да са го отвели в леглото на другата жена. И другата жена може да е била самотна, отегчена и т.н. или да си изневерява за спорта. Ама това няма общо със ситуацията и с въпроса, който задава авторката.

Много се задълбава откъм хипотетични ситуации. Единственото важно е дали е имало изневяра или не. Ако е имало значи подробностите са излишни и не променят нищо.
И всички да са виновни с нещо, всеки от тях има право да знае. Не изолирайте мъжа на любовницата сякаш е никой в случая.

# 159
Пак старата песен, смешно стана.
Питам каква голяма добрина, какъв точно вълшебен ефект ще има "информирането" върху самата авторка и нейният живот?

# 160
А нашата авторка добро ли е видяла като е разбрала? Картите на масата и това е..

# 161
Не съм видяла авторката да пита как да направи добро на някого? За какво добро трябва да прави и на кого? Или сте на принципа, че щом на нея няма да й оправи положението значи да не пречи на друг ли?

Ами поздравявам Ви, ако наистина сте толкова великодушна и, ако Ви ударят шамар Вие целувате ръка.  Аз не мога.

Истината е, че авторката на никого нищо добро не дължи. Но единственото добро, което може да направи е евентуално да спаси другия мъж от невярна жена и да продължи с живота си, както сметне за добре.

# 162
Задръжте целувките, никъде не питам и не смятам, че авторката дължи някому добро.
Понеже всички са много загрижени за нея, тя е жертва на измама все пак - попитах, как информирането на измамения съпруг ще подобри живота й според вас?
За нейното лично добруване става въпрос, не знам как по-ясно да се формулирам.

# 163
Ако Авторката има причини да остава с мъжа си, трябва да помисли как ще реагира той на тази постъпка, не ние.
Нека сме реалисти, ако тя е с дете, без доход и дом, нещата са сложни. Тя неслучайно насочва гнева си навън, вместо да си събере багажа и да го напусне.
Така че, да, има значение дали другият измамен ще реагира агресивно към любовника на жена си или ще я изгони и тя ще реши да го прикотка. Има значение как ще реагира мъжът и.

# 164
Ама темата не е “Какво добро ще направя ако....” въпроса е точен и ясен.Дали да каже или не.Първо се отклоняваме крайно,защото е зададен към мъжкото съсловие на форума,после Вие започвате да задавате въпроси като:Какво добро ще направи ако каже? Дали няма да й изникнат и рога ако го направи? Защо това да е лоша постъпка? Не смятам,че някой дължи каквото и да е на госпожата Х (спала с мъжа на авторката,за да не прекрачваме границите на общуването:) Дължи истината на човека,който в случая е на мястото на авторката.Всеки заслужава да знае истината.

Общи условия

Активация на акаунт