Въпрос към семейните татковци - да кажа ли на мъжът ѝ?

• 13 191
  • 363
  •   1
Отговори
# 240
Не съм рогоносец за щастие, както и не съм с такава жена. Все пак не е лошо да знаеш, че каквито и модерни философии и оправдания да си измисляте, курвалъка си е един и същи от както свят светува. Деянието може да не се преследва от закона, но се преследва от мен като съпруг и потърпевш. Както аз не изневерявам, така мисля че мога да изисквам същото от жена си. И да мога да я смажа от бой ако искам, както тя може да се праска зад гърба ми докато бачкам, кое точно не ти е ясно? Избирайте си мъже тип п...ка, и такива номера могат да минават. Пред такива като мен обаче не вървят.

Дръж се Земльооо...Бай Ганьо те гази!

# 241
Без да искам да влизаме в какъвто и да е диалог - осъзнаваш ли как си противоречиш, само по единствената причина, че и ти не познаваш опонентите си, нито техните половинки?
Карай бе, к'во толкова... Нали се изказа мъжката? Grinning
И Евала получи за което.
 Бой ли искахте, съветващи? Ей ви мъжко мнение, на което се надявате с определен тип съвети.... Само да  вметна, че колкото и да аплодирате подобно маймунстване и юмручно право, щом един индивид по този начин си брани неосъществените илюзии, не се знае от коя страна на такъв ще се озовете... и срещу кого ще бъде наложено правото и изискванията... Като ви казвам, че сте на един акъл с любовницата не ви харесва... Ама така си е.

# 242
Луне, може идеята да е мъжът на любовницата да набие този на авторката, защото тя самата няма как да го стори. Confounded

# 243
Може би примера с боя беше не съвсем уместен, понеже повечето жени откачат само като стане дума за такова нещо. Аз също не знам как бих реагирал, до сега само едно гадже ми е изневерявала, но разбрах вече доста време след раздялата ни. Така, че ако съпругата ми изневери, едва ли бих прибегнал до бой. Всъщност зависи много от конкретните подробности дали биха ме накарали да откача до толкова, не се паля лесно принципно, но когато стане наистина е лошо за предизвикалия го.
По темата, който се е познал тук "Изглежда много от коментиращите са в ролята на любовницата от историята, та за тва много се палят." си е негов проблем. Като мъж, ако моя позната знае какви ги върши жена ми с нейния мъж, и си трае, за мен си е съучастие, без значение за мотивите на първата. Останалите приказки за Ганьовци, рогоносци и прочее, не ме вълнуват особено много. Виждам, че с два поста разбутах кокошарника, ще видим занапред как ще е.

# 244
Виждам, че с два поста разбутах кокошарника, ще видим занапред как ще е.

Мамин сладък LaughingLaughingLaughing

# 245

Добре, че се яви истински балкански петел, за да ни отвори очите. Flushed
Докато има мъже с такъв манталитет, ще има жени, които да изневеряват.
И мен да ме третираха като собственост, заслужаваща бой, да, щях да изневеря.

# 246
Е как какво му е евалата? Тълпата това иска и на това се надява - да я смачка от бой мъжа й. Тия думи ги обнадеждиха.
Мъжкар на място дето се вика, не няк'ъв смотаняк! Joy
В един водещ български сайт публикуват статии за убииства  на жени от мъжете им или бившите им мъже.
Там незнайно защо се дава право към такива новини да се пишат коментари.
Често има мъже, които пишат, че така става когато жените не си гледат семействата, а си позволяват да изневеряват. Чета, чета и чак не вярвам. А авторите на такива коментари често срещаме по улиците, работим с тях, или пазаруваме от един и същи магазин. А това са психопати от балкански тип, които на пръв поглед изглеждат нормално.
Не ми беше хрумвало, че има  и балкански психопати-жени, но много неща могат да се научат тук.

# 247
Може би примера с боя беше не съвсем уместен, понеже повечето жени откачат само като стане дума за такова нещо. Аз също не знам как бих реагирал, до сега само едно гадже ми е изневерявала, но разбрах вече доста време след раздялата ни. Така, че ако съпругата ми изневери, едва ли бих прибегнал до бой. Всъщност зависи много от конкретните подробности дали биха ме накарали да откача до толкова, не се паля лесно принципно, но когато стане наистина е лошо за предизвикалия го.
По темата, който се е познал тук "Изглежда много от коментиращите са в ролята на любовницата от историята, та за тва много се палят." си е негов проблем. Като мъж, ако моя позната знае какви ги върши жена ми с нейния мъж, и си трае, за мен си е съучастие, без значение за мотивите на първата. Останалите приказки за Ганьовци, рогоносци и прочее, не ме вълнуват особено много. Виждам, че с два поста разбутах кокошарника, ще видим занапред как ще е.
Ти гледай да не разбуташ новините. Тук, че разбутал нещо не е проблем.
А да попитам, ако знаеш, че някой твой познат мами половинката си, ще идеш ли да ѝ кажеш?

# 248
Оставам с впечатление, че всички, които са такива ожесточени защитници на "тайната" много лично приемат нещата.

Извинявайте, ама ако вие изневерявате на мъжете  си и ви е страх някоя госпожа да не се появи на вратата и да уведоми благоверния за креватните ви изпълнения и да наруши комфорта ви - да се правим на великодушни и извисени, че приемаме изневярата и лъжата и никой никакви права няма даже над собствените си работи. Ми не изневерявайте или се крийте по-добре.
  Точно моите подозрения. 🤭😉

# 249
След като се познават и имат някакви отношения с това семейство, аз ако съм на мястото на онзи мъж и разбера по друг начин, бих потърсил сметка от авторката защо не ми е казала.
Като заплати жена ти греха си,  от мъжа на авторката би ли потърсил сметка? Жена ти все пак за него е отворила вратата - и не само очевидно... А как би се чувствал, като поглеждаш твоите деца? Като ги милваш по косата, същото ли ще чувстваш или ще ги завлечеш възможно най-бързо в лаборатория, за да тестват бащинството ти? А представяш ли двамата прелюбодейци в крайна сметка да нямат какво да крият, след като заплатят сметките си и да заживеят официално заедно...

А иначе съвсем сериозно бих те попитала - нали уж казваш, че си мъж - би ли зарязал жена си (очевидно атрактивна) и децата сам сами и хванал пътя на хиляди километри без грам съмнения?

# 250
"И мен да ме третираха като собственост, заслужаваща бой, да, щях да изневеря. "
Сещам се за един виц - "Из женски форум - Момичета, изневерявам постоянно, ще ми кажете ли защо?"

" А как би се чувствал, като поглеждаш твоите деца? Като ги милваш по косата, същото ли ще чувстваш или ще ги завлечеш възможно най-бързо в лаборатория, за да тестват бащинството ти? А представяш ли двамата прелюбодейци в крайна сметка да нямат какво да крият, след като заплатят сметките си и да заживеят официално заедно... "

Аааа разбрах, значи в тази ситуация аз съм виновен, и си посипвам главата с пепел. Само да ми кажеш колко от така събраните двойки изкарват заедно като семейства? Щото нали знаеш, тъпкачи много, ама да гледат целия панаир на новото си семейство няма много мераклии

И така, значи една изневяра може да съсипи целия ни живот като семейство, да съсипе живота на две малки деца (както в моя случай), които да растат или с най-различни татковци, или ако все пак останем заедно с родители, които не могат да се понасят. Обаче аз ако не съм ок с цялата тази прелест съм психопат, убиец и направо трябва да се самоликвидирам.
А относно онази със статистиката за убийствата на жени, хайде да направиш една статистика тук в този форум и в другите подобни сайтове за споделяне колко истории има от рода на "Той ме бие, той ме обижда, той ме ограничава, той ......, обаче аз го обичам и искам да се промени"? В тези случаи пак ли аз съм виновен, щото една камара жени се тикат сами при очевидни психопати?

# 251
Аааа разбрах, значи в тази ситуация аз съм виновен, и си посипвам главата с пепел. Само да ми кажеш колко от така събраните двойки изкарват заедно като семейства?...
А колко от съпрузите искат жените, за които се е разчуло, че им изневеряват? Могат да го метнат под килима, ако е дискретно, но стане ли панаир, всеки се спасява поотделно. Нали си мъж, кажи честно, би ли останал при нея, след като в квартала се говори, че е лесна. А и все пак не каза дали би зарязал сами очевидно привлектелна съпруга и децата ти, без да си си помислил, че тя ще има тълпа от местни охажори, защото е обществена тайна, че е сама.

# 252
Не знам защо една изневяра трябва да съсъпва живота на семейството, деца, световната икономика и т.н.
Единственото, което ще съсипе е нечия нереална представа за половинката. И доста его.
Тук много се казва МОЯ мъж, МОЯТА жена. Често от хора, които нямат сключен граждански брак, но това е само подробност. Вие с тези жени и мъже живеете заедно, с тях минава живота. В този смисъл са ваши, не защото ги притежавате.
Вземайте умни мъже и жени, такива, които знаят, че чуждия човек с нищо не е по-добър от вашия/вашата.
А колкото за статистиката - да стоят с психопати, най-често защото иначе са на улицата. Това са жени, които са живяли в такива семейства, или просто няма къде да идат.
Това от онази със статистиката.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 17:36 от Марияна М.

# 253
  • Канада
Някои Жени просто не искат да се развеждат при изневяра.И причината не е финансова зависимост.
 Много от тях обичат мъжете си, други обичат семейството/децата и отношенията им като цяло.
И за това преглъщат.
На други просто не им пука толкова или те самите са имали прегрешения.
Животът е многоцветен.
Авторката дали чете все още?
Simple Smile
Надявам се нещата да се развият благоприятно за всички участници в историята

# 254
"А колко от съпрузите искат жените, за които се е разчуло, че им изневеряват? Могат да го метнат под килима, ако е дискретно, но стане ли панаир, всеки се спасява поотделно"
Чакай малко, мисля, че въпроса беше дали да каже на мъжа и, а не на целия квартал, град и да го обяви в централните новини на водещите телевизии.

"Не знам защо една изневяра трябва да съсъпва живота на семейството, деца, световната икономика и т.н.
Единственото, което ще съсипе е нечия нереална представа за половинката. И доста его"

За лъжата, лъжата кажи? За доверието също? За криенето като мишки също? Щото като те сърби и не можеш да издържиш, може да кажеш на половинката си, може да си направите тройка, петорка, суинг парти ако той е съгласен. Или да се разделите ако не е. Ама нали друго си е гуш муш тайничко, пък после да си намираме оправдания и цели философии.

Общи условия

Активация на акаунт