Против акне/пъпки по лицето 9

• 67 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Може ли снимка на коректора?

# 211
Irene може ли препоръки за кремчета без глицерин, които си ползвала и си доволна ?

# 212
  • Бургас
Ето това е коректора. Има го в БГ. Даже има различни тонове за по-светли или по-тъмни кожи. Моят е номер 10.

https://altro.prom.ua/p94269424-balea-soft-and.html

Не знам дали се отваря линка. В момента от телефона само това имам възможност да пратя.

Mis.hle, когато имам възможност обещавам да кача снимки на продуктите, които ползвам.

# 213
Аз да споделя, че ако си разраня някъде пъпка мажа с чист гел от алое и мога да кажа, че ми заздравява по-бързо кожата. Е, не магически, но пак по-бързо от обикновено. Същевременно гелът бързо попива и не остава никакъв филм или да омазнява. Аз специално ползвам това, но всякакъв чист гел алое би свършил работа.
Скрит текст:

# 214
Аз ако си разраня пъпка (преди 2 седмици си бях направила егати раната) се мажа с прополисов мехлем с невен. Като магия е, оправя се за един ден, само малко червенина остава накрая, но не е рана.

# 215
Откъде го взимаш Уейв?

# 216
Лошото е, че го бях взимала отдавна и ми е на свършване, а не си спомням откъде го взех. Има някакви телефонни номера на опаковката, на които още не съм звъняла, но предполагам, че и на друга марка ще върши работа. За проба взех на хигитест прополис с невен, но още не съм го пробвала. Иначе ето снимка на вълшебния мехлем, който даже в интернет не открих:

https://www.tovaelek.com/bilkovi-produkti/mehlem-s-neven-za-regenerirane Този също е хубав.
https://www.tovaelek.com/bilkovi-produkti/mehlem-s-zjivovlyak-pri-razdrazneniya този съм го пробвала, също действа добре на рани, а за пъпки не съм сигурна дали е толкова ефективен.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 12:23 от Уейв

# 217
  • София
Откъде го взимаш Уейв?
И аз се интересувам - в момента съм даже с 2 рани на брадата Sad

# 218
Мисля, че имаше мехлем с невен в ДМ.

# 219
Аз ползвам коректор на Орифлейм с чаено дърво. От едната страна е зелен, от другата е телесен. Пъпките ми завяхват доста бързо.

Аз го взимам като е на промоция 5лв Simple Smile

# 220
Откъде го купуваш?  Етерично масло от чаено дърво също върши работа за локално приложение. Само трябва по-внимателно да се слага и в малки количества.

# 221
Да, с маслото от чаеното дърво много трябва да се внимава. Преди години си слагах продукти с чаено дърво върху пъпка. Докато един ден не реших да си сложа един тон от маслото върху цялото лице. Почервервенях като домат, лицето ми се изгори и обели като след пилинг. С нищо не успях да го неутрализирам.

# 222
  • Бургас
Аз масло от чаено дърво съм си мазала много обилно. Лицето ми не е изгаряло, но и ефект върху пъпките никакъв не видях. Беше на Ривана ако има значение. Иначе мирише ужасно и докато свикна с миризмата щях да откача.

# 223
И аз съм слагала масло от чаено дърво по лицето, ефект имашр в началото, после сякаш изчезна. Не бих повторила обаче.
Сега видях стик коректора, който сте публикували по-рано, от едната страна е зелен. Искам да си взема такъв. Освен на орифлейм, виждали ли сте някъде такъв?

# 224
И аз съм се мазала с това масло на Ривана и то две шишенца изхабих. Наистина мирише силно Simple Smile.

От август насам ползвам само козметика на ТО. Но също така от около три месеца пия рибено масло. Пъпките намаляха. Основно имах по брадичката, подкожни, огромни, които не избиваха.
На ТО ползвам вечер за почистване, след кат осъм се измила с вода, гликолова киселина 7 %. Веднъж в седмицата вечер мажа млечна киселина 10 % , вече по веднъж - витамин С 23 %.  По веднъж си правя и кървавата маска. Всяка сутрин се мажа с алфа арбутин и ниацинамид.
Изводът ми след половин годишната рутина- повлиях се от рибеното масло, което е на Солгар, но сигурно и другите рибени масла вършат работа.
Белезите, въпреки  петмесечното ежедневно мазане с витамин С, си седят.

Общи условия

Активация на акаунт