Против акне/пъпки по лицето 9

• 67 266
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Помните ли че преди година Акне аут бяха пуснали крем с бензоил пероксид? Чудя се дали има някой, който да го е пробвал вече.

# 316
Аз го пробвах - много ми изгори лицето. След 3-тото намазване спря да действа.

# 317
И аз го ползвах, не ми хареса изобщо. При мен нямаше никакъв ефект.

# 318
Ето тази пяна ползвам от 3 години и не бих се разделила с нея. Купувам я от козметичен салон. Струва около 55 лв. или 53, не помня точно.

# 319
  • София
За зачервявания добра работа върши и алое вера гел

Хидратира и успокоява, и не запушва порите. Ползвала съм на KRAUTERHOF (Алое вера гел 96% 200ml) за към 8 лева от аптека. Добър е, но не ми хареса миризмата и го смених с корейски продукт за двойна цена. Оттогава винаги имам по един вкъщи за спешни случаи.

С добри впечатления съм и от Tea Tree Relief серума на корейската марка iUNIK. Купувала съм го от ибей за 23 лева.

# 320
За Алоето бих ви препоръчала да си купите истинско листо, продават ги със сигурност по био магазините (Зоя, Балев). Много по-ефективно е. 700 гр листо излиза около 12 лв и се ползва поне 2 месеца. Аз си правя и маска на косата с него и лицето мажа и върши супер работа. Режа около 3 пръста голямо парче от листото, цепя на две и остъргвам само гела с лъжица и директно слагам в блендера, за да стане хумогенен гела. Мажете от главата до петите ако искате, само ползи има от него и косата расте по-бързо!

# 321
Онзи ден прочетох съвета ти за алое вера-та в другата тема за коса. Аз си имам алое в саксии. Веднага си направих маска, но остъргването на гела е мн трудно. Точи се много неприятно.
Иначе за купешко Алое вера за лечебна цел силно препоръчвам продуктите на Forever living!

# 322
Може да не се стърже гелът, а директно да се намаже лицето с листото. За косата би трябвало да се получи също.

# 323
Аз също не съм доволна от крема с бензол пероксид на акне аут. При мен се получи същото като при уейв. Със сигурност няма да повторя. Да не говорим, че някакси беше попаднало малко количество върху едната ми вежда и така я избели, че се чудех как да го скрия..

# 324
Аз го гледах този крем на акне аут и много се чудех дали да го взема, защото не съм ползвала бензол пероксид, обаче вие ме отказахте....
От другия месец ще минавам на противозачатъчни с цел контрацепция, но както всички знаят, положително се повлияват кожните проблеми и нямам търпение. Преди съм пила Диане 35 с цел лечение на акнето и на 3тия месец бях със перфектна кожа! Не че го препоръчвам, но го има като опция, ако ви се налага да се пазите от забременяване.

# 325
Извън темата е, но недей да почваш с противозачатъчни. Много са вредни в дългосрочен план. Има и други начини за контрацепция.

# 326
Аз лично съм пила противозачатъчни с цел регулиране на цикъла и кожата на ми изобщо не се повлия. За сметка на това качих 10кг за периода от няколко месеца,които след това не успях да сваля. След спирането им цикъл не ми дойде 6 месеца,докато не го предизвиках с други лекарства.

# 327
Канцерогенни са освен всичко останало. Хайде, няма нужда да си ги причиняваме. Вивиан, надявам се да си добре вече Hug Килцата се преживяват, важното е да сме здрави.

# 328
Благодаря ти,Уейв. Преживях ги,да 😀 но за мен бе огромна грешка да ги пия, която осъзнах в последствие. Както и да е. Това е само съвет и личен опит 😀
В момента съм в Словакия и пробвах да намеря Скинорен тук,но ми дадоха друго мазило и Ми казаха,че било същото и че Скинорена е спрян тук. На пръв поглед не виждам състава да е същия,но Знае ли човек може да ми повлияе добре. Ще го пробвам 😀

# 329
Извън темата е, но недей да почваш с противозачатъчни. Много са вредни в дългосрочен план. Има и други начини за контрацепция.

Ами и аз така мислех но обсъдих с докторката ми всички останали методи и тя ми предложи този, тъй като спиралата не е препоръчителна за нераждали жени, а презервативите са доста досадни. Също ми каза че с хапчетата се запазва яйчниковия резерв и така “не хабим яйцеклетки”. Със сигурност е химия и вредят на черния дроб и не само. Задължително ми каза да изследвам съсирването на кръвта, заради опасност от тромб.
Това не е оптимален вариянт за лечение на акне, а временно решение уви... питала съм и за рискувам обаче няма доктор, който да си помисли да ми го изпише, всички го отричат категорично... и с право.

Общи условия

Активация на акаунт