Против акне/пъпки по лицето 9

• 67 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Аз за всичко използвам чаевец. За рани от пъпки, за сухи устни, даже и за болни сливици съм го използвала. 😆😆 Много добре ни действа на всички вкъщи.

# 226
Орифлейм е като Ейвън, чрез дистрибутори. Аз от познат на познат намерих една жена дистрибутор и се запасих с няколко, че и ММ го ползва.
Иначе маслото от чаено дърво и на мен ми действа добре, но трябва внимателно да се ползва. И определено като го ползвам много често и кожата ми привиква и ефекта не е като в началото.

# 227
В крайна сметка взех на Микса https://remedium.bg/anti-imperfections/mixa-skin-expert-2in1-moi … g-cream-50ml.html и измиващия гел от същата серия, и също така и салицилов спирт. Дали е добре?

# 228
Не прекалявай със спирта,защото пресушава кожата.
За кремът не мога да дам мнение. Аз бих заложила на медицинска козметика. Ефаклар на Ла рош позе например. Но която кожа е много зле,такс че не съм особен критерий.

# 229
При мен лично серията на Ла рош не дава видим ефект. Аз съм доволна от продуктите на The ordinary. Не само пъпките ми намалят (има, от време на време, но те се дължат най-вече на лоша храна и си го знам), но и видимо кожата ми изглежда по - свежа.

# 230
Така или иначе няма правилен отговор. Всяка кожа си е различна. Тъй като съм с проблемна кожа от години,аз не рискувам с дрогерийна козметика или нисък клас. Просто ме е страх да не стане по-зле. Знам,че цената в случая няма значение,ама страх лозе пази дето се вика.. Всичко е на принципа проба-грешка.

# 231
Ди ординери е супер, но пак не може да ме откаже от медицинската козметика. Хидратиращият им крем не е лош, но с нищо не може да се мери с тези на авен примерно. Ниацинамида и аз го ползвам, млечната киселина и от скоро въведох червената им маска. Хидратиращ и слънцезащита търся от медицинската козметика. Ихтигалът ми помага (като ихтиол, но има и съставка прополис) вечер се мажа, покривам го с лепенка и така спя. Не бих казала, че има вълшебен ефект, но поне няма изсушаващо действие, тъй като повечето продукти за локално третиране изсушават много кожата, а това не е добре в дългосрочен план. Изсушаващо слагам само ако пъпчицата е тръгнала да избива и като цяло в редки случаи, защото съм забелязала, че ако слагам често почват да се размножават. Rolling Eyes
Метнала съм око на Скинорена, но още не съм се навила. Както и за слънцезащита си набелязах тази за през лятото, някой има ли мнение? https://sopharmacy.bg/product/47257/la-roche-posay-anthelios-ant … spf50-x50-ml.html

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 18:41 от Уейв

# 232
Скинорена има много добър резултат при мен. Маже се само вечер и се ползва слънцезащита. Аз не ползвам де,защото при нас слънце няма така или иначе. Но ефектът е много добър.

# 233
+1 глас за Скинорен.

# 234
Изсушава ли кожата?

# 235
За мен не. Но моята кожа е комбинирана към мазна. Мажа го вечер и сутринта като стана челото ми не е мазно,което става с много други кремове. За по-суха кожа не знам как би било.

# 236
И на мен не ми омазнява на сутринта, като съм казала вечер. Доста по-добре от всички други кремове, които съм мазала.

# 237
Дами, търся хидратиращ крем срещу акне или по-скоро белези...
Нещо като Effaclar DUO, но за суха кожа.

# 238
# 239

Тъкмо идвах със същия линк, но си ме изпреварила Simple Smile На който му е интересно да прочете - става въпрос за Роакутан.

"Разследват лекарство срещу акне след 10 самоубийства"

Общи условия

Активация на акаунт