Боя за коса - Blond45 - Клуб на блондинките

• 34 438
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Всеки път като се слагат нови кичури, те не са на същите места като предишните и с времето дължините стават почти като глобално изсветлени. В горните 2-3 см, където се слагат за първи път, там не са толкова плътно, разбира се. Това става с натрупване. И на мен ми отне години да намеря фризьори, които работят по този начин.

# 256
  • Пловдив
Seeflower, страхотен цвят и прическа. Иноа ми беше любимата 🥰боя когато бях брюнетка. Амонячна или без, тя няма аналог в тъмните цветове и вероятно в състава си, от последното не разбирам, защото правеше такава лъскава, плътна и еластична грива, че редовно ме спираха по улиците да ме питат с какво третирам косата си, за да е като огледало.  Предполагам че и при светлите нюанси има своите полезни съставки, но аз съм пробвала само веднъж или два пъти и при моя силен пигмент, избиваха нежелани отенъци и до там бях. Може би скоро ще я пробвам отново, малко преди да дойде време за фризьор.

И аз съм с балеаж с дълбок корен в момента и имам чувството, че е оптимален за мен вариант. Иначе нямам възможност да вися във фризьорски салон два пъти месечно поне по три часа- обезцветяване и боя на корен. Основата ми е вероятно около петица и не ми стои добре ярката граница на изрусено и корен.

# 257
Дами, вчера се наплесках с някакъв тонер за русо златно на Чи.
Сега ми кажете как да го отмия по бързо 😂

# 258
Аз като не издържа мацам боя. Маха, ама не е никак щадящо за косата🤣🤣🤣, затов моята е къса

# 259
  • Пловдив
Пък аз нали се похвалих преди няколко поста, че в Златна рибка при една от покупките си поисках мостра на някакъв продукт за матиране за руса коса, ей така, за да пробвам нещо ново... ииии, познайте простата консултантка какво ми е дала:
Скрит текст:
, добре че реших да го разтворя първо във вода, защото ми се стори доста гъста консистенция. Как щях да си съсипя новия балеаж, не е истина 🤦♀. Едва си почистих пръста, с който разбърках разтвора👿🤐.

Да ти дам това лилавото, а? 🤣🤣🤣Шегувам се. Направи си маслена маска със загряване. (Сега ще погледна кое е това на Чи)

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 15:31 от AlexaS

# 260
Пък аз нали се похвалих преди няколко поста, че в Златна рибка при една от покупките си поисках мостра на някакъв продукт за матиране за руса коса, ей така, за да пробвам нещо ново... ииии, познайте простата консултантка какво ми е дала:
Скрит текст:
, добре че реших да го разтворя първо във вода, защото ми се стори доста гъста консистенция. Как щях да си съсипя новия балеаж, не е истина 🤦♀. Едва си почистих пръста, с който разбърках разтвора👿🤐.

Да ти дам това лилавото, а? 🤣🤣🤣Шегувам се. Направи си маслена маска със загряване. (Сега ще погледна кое е това на Чи)

Точно с лилав шампоан се тонират жълти  оттенъци. На мен този ми го препоръча фризьорката, която ми направи балеажа и ми върши работа.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 19:00 от Lucky_Charms

# 261
  • Пловдив
Аз знам, че с виолетов продукт се тонират жълти  отенъци, но това е шампоан оцветител, а не тонер. От онези, с които ставаш направо лилава.
Скрит текст:

# 262
  • BG-DE
Защо не пробваш няколко капки от него да смесиш с обикновен шампоан и така да опиташ да тонираш 🤔

# 263
Аз се тонирам с шампоана на Лакме, от снимката, точно по препоръка на фризьорка. Ползвам го, като нормален шампоан, без да го разреждам. Ако се задържи малко повече, най-светлите кичури, придобиват лек розов оттенък, който пада след 1-2 измивания. Мисълта ми беше, че не е нужно да пише, че е продукт за тониране на коса, за да върши същата работа ✌️

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 23:06 от Lucky_Charms

# 264
Йори,гореща маслена маска би ти помогнала,но ако косата не е обезцветявана,тонера загнезди ли се в обезцветена коса няма махане.Другото е ДПШ със сода бикарбонат или аспирин С със сулфатен шампоан.Ако ефекта не е много фрапиращ,последните две не ти ги препоръчвам,много изсушават косата

# 265
  • Пловдив
Но аз в момента не съм за тониране и не ми е зор. Просто исках да имам нещо ново и по възможност WOW, иначе имам един куп балсами и маски за поддръжка на цвета. Стана ми скучно в един момент и си намазах косата с еластисайзер и реших, че сега мога да го тествам този лавендър и го отворих съвсем от любопитство, докато губя време в банята(заиграх се един вид🤣🤣)и ми се стори много тъмен и подозрителен...
Lucky_Charms, 🤔 благодаря, че сподели. Ще взема наистина да пробвам на един вътрешен кичур, обаче ефекти като от степче въобще не харесвам.
Menerva, точно това ми хрумна и на мен за следващия път- да го разредя с шампоан, не само с вода.

# 266
  • София
Повечето изглеждат така преди да се разнесат и разпенят върху косата, след това стават доста по-бледи като станат на пяна.

# 267
  • Lost in a fairytale ...
Да ви кажа, шампоан оцветител на светло руса коса изобщо никакво матиране не прави. Имам един лилав на Монтибело - за няма и минута косата ми е розова. Пробвах една капка смесена със син тониращ, ами пак ми розовееше накрая.
Лъки, какво ниво ти е косата, че се матираш с този шампоан?

# 268
С този лилавият на Лакме , аз се тонирах почти една година.всичките ми руси приятелки също го купиха и бяха адски доволни. Шампоана е много добър, но аз винаги го смесвах с някой друг шампоан, за да не става прекалено интензивен цвета. Единствено след връщане от море, го плесках така както си  е, за да оправи избилите жълти отенъци от слънце и морска вода. Така че консултантката въобще не е проста... дала ти е  каквото трябва.

# 269
  • Пловдив
Момичета, все пак да попитам: сигурни ли сте, че пишем за едно и също нещо🤔? Лакме си имат тониращи продукти, като аз съм ползвала шампоана, но в старата опаковка, а това е оцветяващ, не тониращ Ш. Ще го пробвам де, то е ясно. Още повече след тази дискусия ми стана в пъти по- любопитно.

Избягвам тониращите Ш, предпочитам балсами и маски, точно заради несполучливи опити и посиняла(посивяла) коса и по- лесното контролиране на процеса.

Общи условия

Активация на акаунт