Разумът или сърцето

• 3 858
  • 69
  •   1
Отговори
# 60

Много добре отбелязано. Такива жестове са по-скоро задължаващи, отколкото необходими. И изобщо цялата тая поза, че само него го е грижа, а другите мъже искат само секс. Не, и тоя иска само секс. Е, и слугинаж.

# 61
По-правилното решение ще бъде, да слушаш сърцето си, и това важи за всички решения.

# 62
По-правилното решение ще бъде, да слушаш сърцето си, и това важи за всички решения.

Освен ако сърцето не е безумно влюбено в някой муньо или бияч - тогава следва да се слуша разумът.

# 63
А какъв е тоя разум, който казва да се ожениш за строителен работник, когото познаваш от месец, при това с 10 години по-голям??

# 64
А какъв е тоя разум, който казва да се ожениш за строителен работник, когото познаваш от месец, при това с 10 години по-голям??
Донесъл и е храна....

# 65
И какво ако е строителен работник,тя и авторката може да не е офис мениджър(за каквито се представят повечето тука).И съм напълно съгласна с мнението по-назад,че всеки си взема от своята черга.Аз не съм видяла адвокат да се ожени за продавачка,лекар за санитарка или шивачка и т.н.

# 66
И какво ако е строителен работник,тя и авторката може да не е офис мениджър(за каквито се представят повечето тука).И съм напълно съгласна с мнението по-назад,че всеки си взема от своята черга.Аз не съм видяла адвокат да се ожени за продавачка,лекар за санитарка или шивачка и т.н.

И какво пречи лекар да се ожени за шивачка? Да не принц Хари? Допреди 100 и нещо години сме били под робство още , кога се навъдиха големите аристократи.

# 67
Нищо не пречи,ама не съм видяла.

# 68
  • София /Абсурдистан
От позицията на възрастта и опита, ще кажа, че е по-добре да се слуша разумът, а не сърцето. Емоциите са лош съветник. Ама де го беше този акъл на младини ...

# 69
Послушай сърцето си...То винаги знае от какво имаш нужда...млада си, красива си, бъдещето е пред теб. Този мъж вече мисли за поколение... Simple Smile Не прави грешки, за които ще съжаляваш след време!

Общи условия

Активация на акаунт