Примерно - онзи ден докато бях на работа на обяд говорихме по тела кой какво ще обядва и аз само му споменах какво ми се хапва, но го няма около работата ми и той след малко беше дошъл да ми донесе точно това, което му бях споменала че ми се яде.. Освен това винаги се интересува от мен и ме пита яла ли си , студено ли ти е , прибра ли се и т.н
Да те питам, на това ли му викаш "сигурност"? Иначе за мен е дребен жест, освен ако не си му поискала нещо много трудно за набавяне като вид тест. Интересуването след месец връзка не е бонус, това е базово изискване.
Голям жест ще е, ако му поискаш през ноември диня или череши и ти достави. Но да кажем пак е "жест" от ранните дни на връзката, а един мъж със завъртяна глава или на лов може да прави доста неща. Освен това колко да струват едни череши, и 100 кинта да даде, накрая във връзката ако знаеш колко усилия трябват и колко пари ти минават през ръцете - дребна работа.
А иначе каква сигурност, като дори ще те води да живееш при техните? Жилище нещо? И парите не били сигурни? Ми каква е тая сигурност, дето я търсиш? То и това няма. В смисъл да не е сигурност, че си с мъж, да не кажат нещо хората? Или че няма да те зареже, щото е на 35 и "улегнал"?
Тоя мъж дори разумно не е добра партия, можеш и повече. На 25 си. На 25 почти всяка жена може повече. Бягай, че ще се натикаш в адски махленска ситуация и ще въздишаш по по-хубавите сценарии в брака.