Диета на Пиер Дюкан

• 94 486
  • 341
  •   1
Отговори
# 150
Значи- 5ят ден е фатален!Ще се прави по 3 дни тогава newsm78.Аз съм втори ден от "смесения" на смесения и промяна в теглото-нъц.Ама то нали това е целта-през тези дни се задържа..и така,се върви стъпаловидно.

# 151
  • София
Ден и половина първа фаза, три дни втора - минус 2 килограма, като при това пих бира в петък и вино в неделя, и то по две чаши.Много съм доволна, въпреки издънките.

Не ми се яде постоянно, не се вманиачавам, но и се научих да си нося храна в офиса и да се храня нормално. Имам да свъквам 5 кила, така, че ще я карам по моя система - един ден лунен в седмицата, после 2 протеинови и после смесен.
Благодаря ви, момичета, че ме светнахте за тази диета!!!  bouquet
Нямам думи и за оризовите трици, супер вкусни са! Мисля, ме във втората фаза по един плод сутрин  през ден, два  newsm78 няма да е фатален, а вие?

# 152
veleva: Радвам се ,че си намерила  свой начин за сваляне на килограми.Важното е  ти да си спокойна и доволна от резултата. Не е важно дали я спазваш стриктно или не. За теб все пак това е първи път на нисковъглехидратна и можеш да си го позволиш. 5 килограма никак не са много, но ще  трябва да наблегнеш върху затвърдяването им. Успех! Wink

# 153
  • София
veleva: Радвам се ,че си намерила  свой начин за сваляне на килограми.Важното е  ти да си спокойна и доволна от резултата. Не е важно дали я спазваш стриктно или не. За теб все пак това е първи път на нисковъглехидратна и можеш да си го позволиш. 5 килограма никак не са много, но ще  трябва да наблегнеш върху затвърдяването им. Успех! Wink

Благодаря ти!
за първи път от година сме без детето и все изниква някакъв повод за излизане....Е, въпросът е в това и да не гледаш съвсем отстрани, но и да не свършиш вечерята с торта!!Ще докладвам за смесения ми нисковъглехидратен режим в петък, утре сутринта- оризови трици о после от 11 до сряда 11 ч - на вода и чай!!

# 154
  • New Zealand
здрасти и от мен! събота и неделя се издъних сериозно и от днес пак съм на линия- започвам отначало! вече нямам оправдания, защото от днес не съм и в цикъл Laughing само не съм решила първата фаза 5 или 10 дни да я правя newsm78 купила съм си мляко от 0,1% и една риба в собствен сос. това ми е за днес....разбрах, че във втората фаза добавям салатите, но третата и четвъртата са ми мътни... Embarassed

# 155
здрасти и от мен! събота и неделя се издъних сериозно и от днес пак съм на линия- започвам отначало! вече нямам оправдания, защото от днес не съм и в цикъл Laughing само не съм решила първата фаза 5 или 10 дни да я правя newsm78 купила съм си мляко от 0,1% и една риба в собствен сос. това ми е за днес....разбрах, че във втората фаза добавям салатите, но третата и четвъртата са ми мътни... Embarassed
Добре дошла   bouquet
Направи първо 5те дни-виж как ще се чувстваш ,и после ще решиш да продължиш ли още 5 дни  или да минеш на смесен. За третата фаза-имаш време да ти се разясни. Като стигнеш желаното тегло във втората и имаш още неясноти- ще ги  разсеем WinkУспех ти желая и повечко воля!

# 156
  • New Zealand
Добре дошла   bouquet
Направи първо 5те дни-виж как ще се чувстваш ,и после ще решиш да продължиш ли още 5 дни  или да минеш на смесен. За третата фаза-имаш време да ти се разясни. Като стигнеш желаното тегло във втората и имаш още неясноти- ще ги  разсеем WinkУспех ти желая и повечко воля!
проблемът е, че в неделя заминавам на море и се връщам чааак на 20-ти, което означава, че третата и четвърта фаза трябва да ги прилагам в този период newsm78

# 157
Супер!Килограм надолу newsm44Днес ми е втория ден и съм сигурна ,че ще издържа! /кантара ми не беше помръдвал надолу от....миналата година Joy/
Монда-  bouquet

# 158
  • New Zealand
Супер!Килограм надолу newsm44Днес ми е втория ден и съм сигурна ,че ще издържа! /кантара ми не беше помръдвал надолу от....миналата година Joy/
Монда-  bouquet
страхотно, поздравления! Laughing дано и аз да съм утре така... Mr. Green

# 159
Монда-  bouquet
Много се радвам, тутти, дръж фронта!
Черпя те:

# 160
проблемът е, че в неделя заминавам на море и се връщам чааак на 20-ти, което означава, че третата и четвърта фаза трябва да ги прилагам в този период newsm78
Нали знаеш,че трта фаза продължава 10 дни за 1 свален килограм, 20- за 2 свалени, 30 за 3..... и така нататък, по 10 дни за 1 свален килограм. Та...кога ,казваш ще свършиш 3тата фаза?? Laughing

# 161
  • New Zealand
Нали знаеш,че трта фаза продължава 10 дни за 1 свален килограм, 20- за 2 свалени, 30 за 3..... и така нататък, по 10 дни за 1 свален килограм. Та...кога ,казваш ще свършиш 3тата фаза?? Laughing
уф, нещо пак не съм разбрала newsm78 а какво да ям в третата фаза, освен месо и салати? Laughing

# 162
 Към белтъчините и зеленчуците, в трета фаза се добавят:
1.една порция плодове дневно. Не са разрешени: банан,грозде,череши,и ядки..Колкото до понятието порция- това е  единица за плод с големина  на една ябълка, крусха, грейпфрут,1 купичка ягоди,малини,един резен пъпеш или диня,2 кивита или 2 кайсии. Най-благоприятни,обаче са ябълката,следвана от ягоди и малини,,пъпеш и диня,грейпфрут и киви,праскова и круша.
2. две филии пънозърнест хляб дневно
3. една порция сирене-имате право на всички видове термично обработени сирена/кашкавал/.Избягвайте ферментиралите сирена като камамбер,рокфор ,козе сирене. Количеството- около 40 грама,  порцията да се поеме наведнъж/ в едно хранене/
4.две порции нишестени храни седмично:
- най-подходящи са макаронените изделия, защото са приготвени от твърда пшеница- порция от около 200 гр., по възможност без мазнина
-кускусът/оригиналният, а не  българският/,качамакът,булгурът/едно чудесно тббуле напр./ и целите житни зърна имат същите свойства като макаронените изделия,защото са приготвени от твърда пшеница
- леща- около 15о грама-никакви мазнини-само домати,лук и подправки.
- оризът и картофите са поставени в края на списъка, което значи да се консумират епизодично.За предпочитане е оризът сорт "басмати", дивият ориз или пълнозърнестия ориз.Порциите не рябва да надвишават 125 гр. варен ориз.
Колкото до картофите- те трябва да се приготвят небелени и увити във фолио,без мазнина. Чипсът  и пържените картофи са забранени.

5. Новите меса:
- агнешко бутче.Да се избягва най-горният пласт
- свинско печено-препоръчва се  парче от филето, а не от гърба.
-шунка-вече не е нужно да е олекотена

6. Две гала вечери седмично!

Два пъти седмично можее да си приготвите вечеря без ограничения.Но има 2 условия: не си сипвайте повторно от никое ястие и не  си приготвяйте 2  гала вечери последователно.Следователно-всичко може, но в единствено число.Едно предястие, 1 основно,1 десерт..1 аперитив, 1 чаша вино..

7. Един път седмично на чисти протеини!

# 163
  • New Zealand
мерси Laughing

# 164
Да се отчета и аз.  Досега 2 - 2.5 кг свалени, днес ми е 5-ти ден само на протеини и смятам от утре да минавам на смесена.  Днес си облякох една блузка която си купих миналото лято и преди месец не ми ставаше.  Не е много, но определено се чувствам по-добре в кожата си, свикнах да броя грамовете на мазнини, калории и така нататък.  Дали е добре да мина на смесена след 5 дни? Аз искам да сваля 10 кг засега.  Смятам че за тези кг, 5/5 е добро съотношение.  

Общи условия

Активация на акаунт