Бъдещи и настоящи мамчета във UK

• 27 498
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • Манчестър
Здравейте, момичета!
 То да не се похвали човек с хубавото време, сега ако го видите какво е  ooooh!

Sissy, откакто се роди Габриел, непонятно за мен самата се оказа, че и по-малко сън ми стига. Преди можех да спя по 12 часа, а сега и с 5 - 6 се наспивам. Така или иначе никога не мога да си легна по-рано от полунощ. Понякога обаче (както снощи например), като ми влезе муха да се занимавам с нещо и мога да го правя цяла нощ. Вчера си купих захарно тесто за фигурки и до 4 часа правих фигурки за тортите на Габи и Валентин. Голяма занимавка, много забавно ми беше. Резултата тук. Разбира се някоя нощ ще трябва да си разгледам и фотоапарата, че ми писна снимките ми да са като на абсолютен лаик.  Tired

Еи,те много хубави тези фигурки. Какво точно тесто купи и как да го търся в магазина?

# 136
И аз се запалих,октомври ще майсторя и аз  Whistling и мъжа ще помага де.Нана казвай от каде ги купи да се запасявам   bouquet

# 137
  • В центъра на Вселената...
Здравейте, преди време писах, но едва ли ме помните  Wink Живяла съм в Лондон, но като забременях се върнах в БГ. Мъжът ми е там и работи.Идва си често да ни вижда.Включвам се с няколко питанки. Искам за известно време да дойдем на гости при татито. Но за целта трябва да наемем апартамент за временно ползване( Short term) , тъй като където е сега таткото няма условия за бебе.Някой има ли идея за сайт, който мога да разгледам?

Също така ще помоля за съвет. Тъй като нямаме брак, как ще е по- добре- да вземем виза на детото чрез моята ( все още имам бизнес виза, но както се подразбира," бизнесът" ми не е в действие) или мъжът ми да прати покана.
Притеснявам се , като отида на летището да не ме върнат с моята виза като видят, че скоро не съм влизала в страната и ще се подразбира че не работя  newsm78
Извинявам се ,ако звуча объркано?
Благодаря   bouquet

# 138
СиСа за квартира виж това: http://www.gumtree.com/london/london-short-term-flatshare_15_1.html
Аз не мисля,че ще имаш проблем с твоята виза,а и винаги можеш да кажеш,че си в майчинство  Flutter
Нека и другите да кажат,но това е мое мнение Simple Smile

# 139
За квартири не мога да ти кажа нищо,пусни една търсачка и се ориентирай,а относно визата,доколкото знам,би трябвало да уведомиш Home Office,че имаш дете и си в България за по-дълго време.

Най добре се обади в Английското посолство в София и питай.От там би трябвало да ти обяснят всичко,което трябва да направите,за да дойдете.

Поздрави Grinning

# 140
  • В центъра на Вселената...
Sissy, Diorella, благодаря, че ми писахте. Не знаех, че трябва да уведомя Home office, че имам дете. Ще трябва да поразпитам  newsm78

Преди, колкото и да мразих Лондон, сега ми липсва   Rolling Eyes Mr. Green

# 141
  • UK/София

Преди, колкото и да мразих Лондон, сега ми липсва   Rolling Eyes Mr. Green
newsm78Странно, май този етап е задължителен Confused
 SI-SA , когато исках да дойда с детето за първи път тук, ние също нямахме брак.Според мен стана чудо за да ни пуснат.Мъжа ми чакаше виза и 1,5 г. не се беше прибирал в БГ.Прати покана и в графата за допълнителна информация писахме, че иска да види детето си което беше вече на 9 месеца.Според мен е по добре да вземеш виза за детето чрез неговата.Нали трябва да прати и банк стейсмънти за последните 6 месеца с които ще докаже, че може да ви издържа.
 Не забравяй, че вече в посолството има изискване всички документи да са преведени на ангйийски.А превода и легализацията са станали много бавни.За това можеш да почнеш да действаш от сега.Дано съм ти била полезна.Желая ти успех Hug

# 142
БЛАГОДАРЯ на всички, които се отзоваха на въпроса ми за водата. Ще уведомя момичето!  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
 Здравейте, момичета! Минавам на бързо и отивам да си мързелувам пред телевизора и да гледам след малко Х-фактор. Вие гледате ли го? На мен много ми харесва и не го пропускам като започне.
 Тестото за фирурки е това

Хайде Чао за сега ще пиша пак!   bouquet

# 144
Нана, и аз много харесвам Х фактора  Simple Smile Всяка година го гледам.

# 145
Аз пък не го гледам.Когато сме си в къщи постоянно гледаме  ,заради малакта,а вечер предимно гледаме българска ТВ-имаме сателит.

Приятна вечер на всички Grinning

# 146
Аз пък не го гледам.Когато сме си в къщи постоянно гледаме  .

Приятна вечер на всички Grinning

И ние така.
Инак и  аз харесвам Х фактор, но..... абсурд е да го гледам. Точно по това време е най- голямата лудница в къщи.

# 147
 Хи хи хи  Joy Joy Joy  Хи ха ха

Гледах го до сега Х Фактор,спуках се от смях стази бабка  Twisted Evil Леле ,леле  Shocked

Отивам да гледам,ще дават още една серия(така ли се казва?)После ще коментираме Mr. Green

# 148
Кога ще я дават?Сега ли?Какво му каза бабата,че мъжа ми се обади по тела и не чух...

# 149
Ми к'во му каза,каза му че се подиграва с хората,че се бил смеел докато снаха и пеела. JoyПосле отвън,пред камерата пак какви ги ръсеше. CrazyКак можели момичетата да въздишат,да крещат за него,като той бил мисля,грозен каза и даже нямал собствени зъби. hahaha

Насоли го добре де,ама той се извини,макар и доста лицемерно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт