Бъдещи и настоящи мамчета във UK

• 27 503
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Рина,момичетата са ти казали вече,че няма за какво да се притесняваш.Сега казват че е сравнително бързо и лесно на интервюто.Аз ходих преди 4 години някъде и тогава беше по как да кажа по-бавно и стриктно.При мен даже мина бързо за около 1 час и не ме връщаха за нищо.Просто си приготви всичко,което ти искат и не се шашкай.Ще попълниш няколко листа с инфо за теб и това е.

Успех и знай че няма как да ти откажат  Simple Smile

# 121
Рина, няма страшно както са описали по-горе,важното е да имаш всички документи ,които са ти поискали ( аз дори носих и допълнителни,но да ти кажа и от тези които ми поискаха половината не ги погледнаха).Просто попълваш едни документи,интервюиращият също попълва с теб документи,и те пита стандартни неща от рода кога си пристигнал тук,къде работиш и ей такива въпросчета:)

# 122
 Здравейте, момичета!

При нас днес времето е страхотно, почти като лято. WinkЦял ден обикаляхме с Габи на разходка и преди малко се прибрахме. Приятна вечер на всички!

# 123
  • UK/София

При нас днес времето е страхотно, почти като лято. Wink
Simple SmileБлагородно ти завиждам Simple SmileАз цял ден си правя фитнес със сушилника на вън и на вътре, защото се съсипа да вали Confused

# 124

При нас днес времето е страхотно, почти като лято. Wink
Simple SmileБлагородно ти завиждам Simple SmileАз цял ден си правя фитнес със сушилника на вън и на вътре, защото се съсипа да вали Confused

hahaha Аз съм същата

# 125
  • Манчестър
Момичета, извинявайте, че се намесвам в темичката ви, но търся отговор на въпрос на моя позната.
Та същата ще заминава за Острова със съпруга си скоро. Чула е (отнякъде), че в UK се продава по магазините вода за деца над 3 г. В задачата се пита има ли специална вода за по-малки деца (детето й е на около 1 г.)? Чуди се каква вода да му дава?
Още веднъж се извинявам за може би, тъпия въпрос, но пита момичето Rolling Eyes, а пък няма нет.
Благодаря ви за отзивите предварително! Hug

Не съм чула,а и не съм виждала. Но ако има предвид водата на HIPP,която се продава в БГ няма я на тукашния пазар. Аз давам преварена,а ако нямам минерална.

# 126
Момичета, благодаря ви много за отговорите.   bouquet  Hug

И мен ме наваля днес  Mr. Green Сутринта излязохме на разходка и тъкмо се прибрахме, и заваля. Аз се зарадвах, че този път се разминах, нооооо като излязох отново следобед и като ни  запука един дъжд  ooooh!, ужас, уж нямаше облаци, откъде се появи ooooh! прогизнах.  То не ми е за първи път де, аз вече свикнах.

# 127
Момичета, извинявайте, че се намесвам в темичката ви, но търся отговор на въпрос на моя позната.
Та същата ще заминава за Острова със съпруга си скоро. Чула е (отнякъде), че в UK се продава по магазините вода за деца над 3 г. В задачата се пита има ли специална вода за по-малки деца (детето й е на около 1 г.)? Чуди се каква вода да му дава?
Още веднъж се извинявам за може би, тъпия въпрос, но пита момичето Rolling Eyes, а пък няма нет.
Благодаря ви за отзивите предварително! Hug

Не съм чула,а и не съм виждала. Но ако има предвид водата на HIPP,която се продава в БГ няма я на тукашния пазар. Аз давам преварена,а ако нямам минерална.

Това най-вероятно е свързано с някои минерални води, които имат високо минерално съдържание. Повечето не са така и  със сигурност, са подходящи за деца над 1 година. За под една година не се препоръчват повечето минерални води (Евиан е изключение).
Ама и водата от чешмата не е отровна де, кажи й да не се притеснява.

Последна редакция: сб, 19 авг 2006, 19:42 от Аурелия

# 128
  • Шотландия
Момичета, благодаря ви много за отговорите.   bouquet  Hug

И мен ме наваля днес  Mr. Green Сутринта излязохме на разходка и тъкмо се прибрахме, и заваля. Аз се зарадвах, че този път се разминах, нооооо като излязох отново следобед и като ни  запука един дъжд  ooooh!, ужас, уж нямаше облаци, откъде се появи ooooh! прогизнах.  То не ми е за първи път де, аз вече свикнах.
Какъв дъжд праскаше тука - не е истина - пороен, с гръмотевици!!!  #Crazy Много рядко явление. И бяха някъде наблизо - едната като тресна, после половин минута тътнеше след нея. Зачудих се дали имаме гръмоотвод... Май не...  ooooh!

# 129
 Аз за първи път се чувствам истински щастлива  Mr. Green Просто чета и не вярвам на ушите си, че само при нас е бил един невероятен, топъл, летен ден.  newsm78 Просто да не повярва човек. Но то беше крайно време, защото цял месец слънце не ни беше огряло. Whistling

# 130
Nana ти кога спиш?То и аз вися тук по нощите,но ти биеш рекордите.Кога става Габи сутрин?

Тук днес пак е скапано времето,а гледах прогнозата и се очертава през уикенда да е дъждовно.

Вчера какъв хубав шопинг ден имах.Напълнихме чантите с една приятелка,въпреки че времето не беше кой знае какво.

Лек ден на всички Grinning

# 131
 Здравейте, момичета!
 То да не се похвали човек с хубавото време, сега ако го видите какво е  ooooh!

Sissy, откакто се роди Габриел, непонятно за мен самата се оказа, че и по-малко сън ми стига. Преди можех да спя по 12 часа, а сега и с 5 - 6 се наспивам. Така или иначе никога не мога да си легна по-рано от полунощ. Понякога обаче (както снощи например), като ми влезе муха да се занимавам с нещо и мога да го правя цяла нощ. Вчера си купих захарно тесто за фигурки и до 4 часа правих фигурки за тортите на Габи и Валентин. Голяма занимавка, много забавно ми беше. Резултата тук. Разбира се някоя нощ ще трябва да си разгледам и фотоапарата, че ми писна снимките ми да са като на абсолютен лаик.  Tired

# 132
  • UK/София
Леле, nana_cool , браво на теб! HugНаправо ми смачка самочувствието Winkнаистина са страхотни фигурите, а и като се има в предвид, че са ти първи опит ooooh!А рецепта за торта избрала ли си?
 Аз продължавам тренировките със сушилника, писна ми Crossing ArmsУж даваха жеги за август, но май са сбъркали иметата на държавите в прогнозата Confused

# 133
 Билянка, вчера си мислех че тук да се продават сушилници не съм виждала. Ами ще си останат непродаваеми с това наше време тук, където за разнообразие просто не вали.  Mr. Green За тортата, така като ще ми е за първи път не мисля да се надценявам. Ще направя или купя блатове и между тях, крокан, плодове, а крем  newsm78 ще трябва да се поровя в кулинарния за някоя по-лесна и вкусна рецепта. А с фигурките много ми хареса да се занимавам. Когато ходихме да питаме за торта нямаха нищо такова или подобно. Всичките им предложения са от рода на тези, които се продават и без друго по магазините. Е, да ама все пак за първи рожден ден ми се иска нещо по-различно от това, което мога да си купя всеки ден.

# 134
Браво Нана,нямам думи.Направо не вярвам че ти е за първи път.Щом имаш желание,продължавай,определено ти се отдава.Сигурна съм че ще се справиш и със тортата  chef

Общи условия

Активация на акаунт