Бъдещи и настоящи мамчета във UK

• 27 493
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Plovdiv
Ами идвала съм три пъти в Англия за по две-три седмици,но никога за толкова дълго и сега като наближава времето да заминавам и направо се шашкам все повече и повече.Какви ли не въпроси ми изникват в главата.

Много се радвам,че има с кой да споделя притеснението си.

# 166
Loli, ти си била повече в Англия от мен  Wink
Не виждам защо се притесняваш? Или просто се вълнуваш от промяната.....
Страно, но сега се замислих...Дали ако аз бях идвала тук преди за няколко седмици, щях да се навия да дойда за по дълго? Thinking

# 167
  • Шотландия
За дрехи - май няма да ти трябват много летни за съжаление. Аз вече си обличам есените....приятно хладно:) ако мога така да се изразя. Надявам се да има още няколо поне топли дни Praynig
Лоли, и аз да кажа за дрехите - не вярвам да ти трябват много летни, освен ако не искаш да си готова за другото лято. В момента (12:30 ч.) температурата в Лондон е 18 градуса, като минималните температури ще бъдат 14 градуса днес и утре и по 13 до края на седмицата, а максималните се очакват 21 гр. днес и до края на седмицата между 17 и 20. Ще превалява всички дни от утре до края на седмицата.

Има много сайтове за времето, аз ползвах този - http://weather.yahoo.com/forecast/UKXX0085_c.html

Успех с приготовленията!  Simple Smile И не се шашкай много - задължително, като пристигнеш, ще установиш, че е можело да си вземеш и друго, но... Също и че това не е толкова важно хехехе  Laughing

# 168
  • Plovdiv
Благодаря още веднъж!  bouquet

Ами шашкам се как ще се оправям сама там и дали няма да ми дойде в повече и отговорности и всичко,но нямам голям избор де. А това ,че съм била няколко пъти определено ми помогна да избера страната  пред другите ми възможности.

Надявам се някой ден да пийнем кафенце,с някои от вас Simple Smile

# 169
Здравейте и от мен! Не съм влизала от 2 месеца вече!Надявам се всички сте изкарали хубаво лято!
Ние  Изкарахме супер  дълго лятно гости на баба  Grinning !
 Виждам има нови момичета,нови булки,нови британски граждани ...На всички - честито   bouquet
 Правихте ли си лятна среща или не се организирахте?
Мери жалко ,че не се засякохме.Как изкарахте?
 Биляна току що ти прочетох поста за боклука и много се смях,защото точно това обеснявах на мъжът ми снощи-как съседите имат по 1 чувал на седмица,а ние по 1 на ден  Joy
 trillipen ами ти си почти комшийка бе-ако не работиш, всеки ден може да пием кафе Grinning
чакам маймунка и мишолина да се покажат ,ако са тук ,за да си уговорим среща.
Алисаако не е много заета,ще се радвам да се видим пак за обяд или кафе!
Ние пак заминаваме в събота за 10 дни ,но след 7ми сеп. сме тук за по-дълго вече!
Който иска среща-да се обажда,да не се срамувате ,ей  Laughing !

# 170
Здравейте момичета  Hug

И аз съм фен Х фактора, много ме кефи.

някой пита за Бг магазини, ето един линк, има и карти къде са магазините в Лондон :http://bghelp.co.uk/forums/showthread.php?t=1336.

Аз искам да потитам, тези от вас които имат Бг телевизия: смятам при следващото си прибиране в Бг да си купя карта и предавател за бг тв, но се колебая между bulsatcom и itvpartner , коя ще ми препоръчате? newsm78  А и как решихте въпросът със сателитната чиния, защото моят мъж казва, че не можем да я сложим на къщата( сат. чиния е голяма, трябва да е около 80-100 см), та мислим да купим такава на стойка и да сложим в градината newsm78. Дали ще стане?

Поздрави

# 171
  • Bristol
R i n a, защо не можете да я сложите на къщата? Ние нашата я закрепихме на една от стените. Предполагам и в двора ще стане, но трябва да имате директна видимост към спътника. Ако на пътя има постройки или дървета, няма да стане.
Мъж ми намери един специалист по сателитите в нашия район по нета. Той си дойде с чинията и предавателя и ни ги монтира. Имаме карта от bulsatcom, заради цената. Отначало имаше несъвместимост между картата и приемника, но човекът който ни монтира сателита се оправи с проблема, смени приемника с друг модел.
macoball, аз съм още в БГ. Мъчат ни едни болести, не можем да се отървем. Уикенда мислехме да ходим до Рилските езера, но ако синчето не се оправи ще си останем в София Sad

# 172
R i n a, защо не можете да я сложите на къщата? Ние нашата я закрепихме на една от стените. Предполагам и в двора ще стане, но трябва да имате директна видимост към спътника. Ако на пътя има постройки или дървета, няма да стане.
Мъж ми намери един специалист по сателитите в нашия район по нета. Той си дойде с чинията и предавателя и ни ги монтира. Имаме карта от bulsatcom, заради цената. Отначало имаше несъвместимост между картата и приемника, но човекът който ни монтира сателита се оправи с проблема, смени приемника с друг модел.

Мери, не можем да я сложим на къщата аз лично не съм се обаждала да питам, но мъж ми така каза  newsm78, защото ще трябвало да искаме разрешение от общината, а и ние живеем под наем, което значи, че трябва разрешение и от собственикът на къщата, затова по-добрият вариант е в градината.
Ти обаче ми даде много добра идея   bouquet, аз ще се потърся такъв техник в нашият район, така ще трябва само картата от Бг да мъкна, без предавателя. В събота ще идва техник от Sky и ще го питам, може да се съгласи да ни монтира сат. като му дойде времето.
Мери, мерси   bouquet

# 173
  • UK/София
miravmbd , благодаря за отговора за каките Crazy
 R i n a , ние сме вече една година към ITV Partner.Взехме само ресийвъра и картата от БГ, а тук си купихме сателитна чиния за 30£.Монтира я наш познат-любител.Преди около 6 месеца от телевизията си смениха честотите и се загубиха каналите.Разбрахме, че едно момче от Лондон ходи по адреси и го повикахме да ни настрои антената.Има си абсолютно цялото оборудване,а цената е 50£.напълно си заслужават парите.Доколкото знам, тук англичаните вземат доста повече.Аз съм много доволна, защото все едно съм си в БГ, качеството е хубаво.Мъжа ми като иска да гледа платен мач си правим заявка по Нета.......препоръчвам ти да си вземете такъв ресийвър.
 Що се отнася за антената, трябва да попитате в агенцията от която сте наели жилището, или самият хазаин.Ние като си търсихме дом, питахме и за сателита.Оказа се, че на две места в целият град не даваха.Тук сме почти в центъра, но от агенцията дойдоха да ни посочат на кое място можем да монтираме чинията.Тъй, че всичко с питане става Simple Smile
   macoball, добре дошла отново HugСега вече ми олекна на съвестта за чувалите Wink

# 174
  • Bristol
Писала съм предавател вместо приемник  Embarassed
Ако решите да напускате къщата пък трябва чинията да сваляте  Crazy
Сравни цените и виж кое ще ти е по-изгодно. Моят мъж си пада по работи, които изискват минимално усилие от негова страна, затова се спря на варианта с местния майстор  Laughing Човека дойде, донесе си оборудването, прокара кабелите, направи настройките, като не тръгна картата намери други приемници и ги пробва на място. Много доволни останахме. Даде гаранция за оборудването и работата си. Имаме му координатите и при проблем той се занимава и с поддръжката Wink По едно време отказа управлението на чинията, в последствие се разбра, че мъж ми си бил играл с настройките в приемника  Laughing Човекът веднага дойде и оправи проблема.

# 175
Здравейте момичета  Hug

И аз съм фен Х фактора, много ме кефи.

някой пита за Бг магазини, ето един линк, има и карти къде са магазините в Лондон :http://bghelp.co.uk/forums/showthread.php?t=1336.

Рина , благодаря за инфото  за бълг. магазини
поздрави на всички момичета  Flutter

# 176
Zdraveite,

Iskam da popitam,
Predstoi mi da prisaediniavam saprugata mi i da6teria mi v UK. gore dolu znam kakvi dokumenti triabva da izpratia, no vse pak niakoi koito e minal uspe6no tazi procedura ako moje da dade informacia, sa6to taka me interesuva kolko pari triabva da pokaja v moite bank seitmanti.  Predvaritelno blagodaria

malko poiasnenie az sam v UK sas 3 god. biznes viza

# 177
Боби, аз преди 2 месеца подавах документи за присъединителна виза, но ние нямаме дете. За парите, незнам дали има точно определено колко да са, но трябва да стигат за издръжката на жена ти и детето. Също и квартирата трябва да е голяма и подходяща за трима. Когато има и дете май гледат по стриктно. Искат един документ "surveyor report". Също може да вземеш писмо от хазяина или агенциата, че са съгласни жена ти и детето да живеят в къщата.  Договора за наем също. Ами това е май, ако се сетя за друго ще пиша. На мен ми издадоха визата много бързо и без проблеми. Успех и на вас!

# 178
Писала съм предавател вместо приемник  Embarassed

Мери, аз те подведох с този предавател Embarassed, имах предвид приемник  Embarassed

Биляна,   bouquet

Боби, за парите мисля, че няма точно определена сума, просто трябва да се види, че заплащането което получаваш покрива разходите ти и с него ще можеш да издържаш семейството си в UK. Успех.

# 179
  • На село (близо до Лондон)
Здравейте моми1ета!

Аз сам в Англия от 8 години но сам нова за форума Laughing. Късно го открих  Heart Eyes, но много ми харесва. Ще се радвам да пиша тук и приказвам с вас. Аз живея в Съри, на 40 мин западно от Лондон с Филип (31м) и мъжа ми (31м *10  Party).

Здравей Лоли!
Едва ли ще съм ти много от полза, защото аз дойдох за първи път преди месец и половина и все още съм много неориентирана. Но все пак да ти пиша някой ред. И аз си задавах многооо въпроси като заминавах.
За дрехи - май няма да ти трябват много летни за съжаление. Аз вече си обличам есените....приятно хладно:) ако мога така да се изразя. Надявам се да има още няколо поне топли дни Praynig
За компютъра вземи си го...но ако не можеш и тук ще намериш ...Ние не си взехме от Б-я и тук се сдобихме с едно дърво, което ни пробва нервите сега ама за 300 J толкова:) и на това сме доволни.
Аз лично, ако съм сега в Б-я бих си взела доста неща..неща от първа необходимост, без които не мога...(за всеки те са различни)
За St.Pancras нищо не мога да кажа, но ако е това за което си мисля си е почти в центъра на Лондон и ми звучи много добре.(може и да не съм разбрала точно за къде става дума Blush)
Ти за първи път ли ще идваш?
Късмет ти желая и прятни приготовления....

Тролипен много си ми близко (на 10мин от уокинг сам) пиши на ли1ни да се видим на кафе ...

Моми1ета много депресивно го давахте по-горе. Свиква се и даже запо1ва да ви харесва Англията...като минете първата петилетка  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт