Бъдещи и настоящи мамчета във UK

• 27 467
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • UK/София
свиква се и даже запо1ва да ви харесва Англията...като минете първата петилетка  Joy Joy Joy Joy
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireА де, хубава работа- ти ни успокои много Simple Smile
 Добре дошла Hug

# 181
  • Шотландия
свиква се и даже запо1ва да ви харесва Англията...като минете първата петилетка  Joy Joy Joy Joy
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireА де, хубава работа- ти ни успокои много Simple Smile
 Добре дошла Hug
Хехехе, наистина не звучи много успокоително  Crazy Според мен може и по-рано - обаче ако се опитаме да се съсредоточим върху това, което е хубаво и го няма в БГ, вместо въху това, с което сме свикнали и ни липсва - така или иначе няма да променим това, поне да се наслаждаваме на всичко, което страната ни предлага!  Simple Smile

# 182
Ааа и аз не харесвах Англия в началото,дойдохме от Холандия,може би затова.1вата година и двамата с мъжа ми бяхме против оставането тук...Обаче на втората година към края свикнах ,вече мога да кажа,че съм свикнала с живота тук(почти 3 години без да се прибирам в БГ),а и сега имаме стимул за работа.Всяко начало е трудно,ама наистина се свиква.

# 183
Здравейте моми1ета!

много си ми близко (на 10мин от уокинг сам)

Моми1ета много депресивно го давахте по-горе. Свиква се и даже запо1ва да ви харесва Англията...като минете първата петилетка  Joy Joy Joy Joy

Супер си е тука  Grinning. GI , къде точно в Съри си, ако не искаш публично да кажеш, драсни на лична.

# 184
  • UK/София
Добро утро, момичета Heart EyesЗа първи път от две седмици се вижда небе без облаци.Дано се задържи така!
 Моят мъж ми извади душата да подквася кисело мляко.Това, че не знам как става е най-малкият проблем - ще се науча.Но искам да попитам знаете ли дали тукашното кисело мляко става за закваска? ThinkingМного ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори!

# 185
Биляна много е лесно,аз квася от време на време.Сваряваш млякото и го чакаш да поизтине,трябва като си пъхнеш пръста да можеш да го държиш вътре,но трбва да е топло(поносимо),аз съм квасила със всякакви млека,ако е по гъсто по-добре.После да го завиеш хубаво.Успех

# 186
  • UK/София
Diorella , искаш да кажеш, че каквото и мляко да купя от Морисънс ще стане ли?А маслеността има ли значение?С търсачката намерих много стара тема, в която една майка в Англия казва, че с тукашното кисело мляко не може да се кваси ConfusedМного благодаря за обяснението на технологията Heart Eyes

# 187
Мъжа ми беше купил от Теско,съмнявах се да стане нещо обаче стана супер,последно взех от турския и нищо не стана...Правила съм и с рядко и с гъсто,само трябва да улучиш температурата,да е топло,но да можеш да държиш пръста вътре Simple Smile

# 188
  • Bristol
Аз пробвах веднъж,може би след темата прочетена във форума и не стана  Rolling Eyes

Ние се завърнахме от Рилските езера  Grinning беше разкошно. Не вярвах, че Жорко ще издържи да видим и 7те, но съм грешила. Като зърнахме последното езеро той заключи, мамо заслужаваше си  Heart Eyes От цялата ни огромна компания само аз, Жорко и една приятелка стигнахме до края. Другите окапаха на бъбрека, петото езеро Wink Обаче там е станало като булевард, много хора катерещи се и слизащи. Имаше и керван с мулета, един вид можеш да покориш езерата качен на муле  Laughing А имаше и едни младежи на мотори, този спорт определено ми допада, но да бях малко по-младичка Wink
Днес пък срещнахме синчето с едни роднини от страна на съпруга, украинци живеещи в Германия. Жорко много си допадна с момченцето, което е почти негова възраст. Даже откриха много общи интереси. Бяха толкова атрактивни, защото Жорко говори български и английски, а другото руски и немски. От време на време и аз се включвах като преводач  Crazy

# 189
 Здравейте, момичета! Виждам, че при някой времето се оправя, при нас изненадващо е доста хубаво и слънчево през деня.

Добре дошла на  GIHug

Мери, още ли сте по българските земи или се прибрахте вече?

Билянка, направи ли киселото мляко? Аз си купувам едно на "Тотал" просто е страхотно и дори в Бг не съм яла такова.  Tired

Да ви питам нещо ми се иска.  Blush Имам ли право да откажа ваксина тук, или както в родината е с присъда "задължително"? Предстои ни ММР, но категорично съм решила да не я слагам. Та да очаквам ли мощна съпротива или избора е само мой?  newsm78

# 190
  • UK/София
Diorella, благодаря Heart EyesСега извадих млякото от хладилника-станало е страхотно на гъстота.Само дето няма нищо кисело, ами на вкус е като сметана.Явно съм объркала нещо, но ще опитам пак. Simple Smile
 nana_cool , имаш право - да!Ние отказахме една, защото щеше да се дублира с българска, но нямаше проблем.Вече и в БГ могат да се отказват Simple SmileНа Алекс като му биха ММР, се чувстваше добре.Не е имал неразположения, но всеки родител сам преценява.Разкажи как мина р.ден, а и малко снимки да пуснеш....няма да ги оставим неразгледани Wink

# 191
Билянка, честит имен ден на Алекс! Да ти е жив и здрав!
Май и дечкото на Мира беше Алекс, нали така? И на него честит празник!  Simple Smile
Нана, не съм сигурна дали може да се отказва  newsm78 Може и да съм в грешка де. Ти за всеки случай питай. А ти защо си категорично против? Знам, че имаше доста неща на тази тема, ама май накрая излезе, че не всичко писано за ММР е вярно. И аз много се двоумих, но накрая я сложихме на детето и я понесе добре.
Билянка, при вас може би е било възможно отказването, заради дублиране с тази, която сте слагали в Бг. Но при положение, че въобще не е слагана? Не знам де, само предполагам. Нека да попита Нана.

# 192
 Здравейте! Приспах го Дончо Биберончо и се залепих за компютъра.  ooooh!

Ще ги питам като стане време за ваксината, но не искам да я слагам. Прочетох много неща, от както ми влезе мухата и се поинтересувах. Той първите 3 ги понесе добре, само дето после спа като пън по цял ден. За тази...сигурноо ще я понесе добре, но аз по скоро се тревожа от проблеми в дългосрочен план. Разбира се, като майка искам най-доброто за детето си, но на този етап не съм сигурна, че ваксините са точно това.  Tired Дано не съжалявам за избора си.  Praynig

Вчера не сме празнували. Партито ще е в събота и после ще пусна снимки. Сега му направих само няколко, колкото за архивите. Снощи изненадващо дойдоха най-добрите ни приятели тук - двойка и ми донесоха огромен букет от какви ли не цветя. Толкова ми стана хубаво, а първо се бях ядосала, че само те не се обадиха да поздравят Габи. После чак ми стана съвестно, но... Confused

Как ви е времето? Оправи ли се? При нас е един много топъл ден и Габи като се събуди ще го слагам в количката и бегом да купуваме украси. Миналата година нямаше такова лято, а и като се сетя какво беше преди един месец  newsm78

# 193
  • UK/София
Ани, благодаря!Честит Имен ден и на твоят Алекс! Simple SmileДа е жив и здрав и много щастлив!  bouquet

# 194
GI, здравей!
И аз съм в Съри, по-точно в Сърбитън! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт