Ноември - месец на килимите в DOMKO

• 6 501
  • 366
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
-> По какви критерии избирате килим за дома си? От каква материя предпочитате да бъде той?
Първият критеий е да пасва на цветовете на интериора ни.
После гледаме да е от качествен материал - мекота, здравина, тежест, лесен за поддръжка. Най-хубавите килими са от вълна. Но в момента вкъщи сме с килим от 40% полиестер и 60%полипропилен.

# 331
  • в голямото село
Да е в унисон с интериора, лесен за почистване и лек

# 332
  • София
Да бъде в подходяща цветова гама, мек, но не прекалено дълга нишка. Най-важното е роботът прахосмукачка да може да го почиства без проблем. Цената също е критерий, материята по-скоро не.

# 333
Да пасва на цветовете в домът ни. Да е мек, лесно да се почиства. И разбира се цената

# 334
Да се поддържа сравнително лесно и да е мек.

# 335
  • Русе
Да е вълнен и на поносима цена.

# 336
Критериите ми са килимът да е лек, да не е много мъхест, за да може да се почиства лесно

# 337
  • Враца
Да е в унисон с интериора, лесен за Поддръжка и почистване . По възможност от естествени материали и да е нюджетен

# 338
  • София
Трябва да е мек, лек, лесен за почистване и да се връзва с интериора.

# 339
  • Пловдив
Да пасва цветово на интериора и да е удобен за почистване, т.е. роботът да може да се качва и да си го чисти 😆. Тези, които имат роботи ще ме разберат какво имам предвид.😆

# 340
Да е мек, лек и лесно да се чисти. Да е с отлично качество и в подходяща тоналност с цветовете в стаята.

# 341
Лесна поддръжка.

# 342
По цвят, размер и цена.

# 343
Да е мек, да не е с голям косъм и лесно да се почиства.

# 344
  • София
Да отива на интерьора и да се поддържа лесно!

Общи условия

Активация на акаунт