Ноември - месец на килимите в DOMKO

• 6 501
  • 366
  •   1
Отговори
# 345
Предпочитам тип мокет, защото се почистват лесно. Това е един от основните критерии, по които избирам килим, важно е да ми хареса и на външен вид.

# 346
Да, имам килим в хола. Придава уют и дава цвят на помещението. Предпочитам да е от естествени материали. Да е мек, с не много дълъг косъм.

# 347
  • Бургас
Да елек, лесен за поддръжка, да изглежда добре.

# 348
Предпочитам да е мек и да се почиства лесно.

# 349
Да се почиства лесно и да пасва като декор на помещението. Предпочитам по-мъхести и дебели килими, но те се почистват по-трудно.

# 350
  • София
Да се почиства лесно, да не е с голям косъм, защото така се задържат много боклуци, да отива на интериора и да е на достъпна цена.

# 351
  • Димитровград
Да е гумиран и да не се мести из цялата стая.

# 352
Да не събира много прах , да няма власинки , да е мек и приятен.

# 353
  • Варна
Да отива на интериора, да се чисти лесно и да е подходящ размер. Цената е водещ фактор също. Материята няма значение, така или иначе на достъпни цени се намират обикновено само от изкуствени материи.

# 354
  • тук, на мястото си
Във всички стаи имам килими и пътеки. С тях ми е по-уютно и някак по-топло. Купувам си килими лесни за поддръжка, отговарящи цветово на интериора в стаята и на сносна цена.

# 355
  • Бургас
Да е късокосмест и мекичък. Да подхожда на интериора у дома. Да не се пързаля по ламината. Килимите придават страхотен уют и топлина в стаите.

# 356
У дома имаме и персийски килим и по- олекотени тип мокет. И двата вида си имат своите предимства и недостатъци. Персийският е много красив, пухкав, масивен, тежък, труден за почистване в домашни условия. Килимът тип мокет е по- лек, по всяко време мога да го грабна и изтупам-  лесен е за почистване , цветово сме го избирали ние- така, че ми харесва дизайна. Ако все пак трябва да дам предпочитания- то те са за персийския килим.

# 357
Обичам нетрадиционни и лесни за почистване килими.

# 358
Да не е дългокосмест, за да може да се почиства лесно и да има отдолу силиконова мрежа, за да не се хлъзга по пода.

# 359
Обичам тежки,пухкави с дълги косми килими. Но...... този тип килим се почиства доста трудно в къщи. Затова у дома сме заложили на килимите тип мокет. Почистват се лесно и са леки. При мен това което обичам и това което предпочитам да имам в къщи малко се различават. Все пак аз почиствам килимите.

Общи условия

Активация на акаунт